Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Granada 2.0 V6 - 78' (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/111741-ford-granada-2-0-v6-78-a.html)

Silencer Power 09-06-09 07:33

re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 2391981)
mersi! azi o sa ma apuc s-o las inca cativa cm pe fata.

Mare grija! Coborarea garzii la sol, mai ales cea facuta anarhic, reprezinta un mare pericol pentru directie, cu alte cuvinte, poate sa-ti ramana intepenit volanul!... iar la tine nu arata deloc bine treaba (nu ma refer la aspect)

NightClubRacer 09-06-09 09:48

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2392074)
Mare grija! Coborarea garzii la sol, mai ales cea facuta anarhic, reprezinta un mare pericol pentru directie, cu alte cuvinte, poate sa-ti ramana intepenit volanul!... iar la tine nu arata deloc bine treaba (nu ma refer la aspect)

in ce sa ramana blocata roata? :???: o sa am grija, deocamdata nu atinge nimic si nici nu se simte ca ar atinge pe undeva. Daca atinge, o s-o ridic iara...

p.s: cine e anarhic?

Silencer Power 09-06-09 10:18

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 2392360)
in ce sa ramana blocata roata? :???: o sa am grija, deocamdata nu atinge nimic si nici nu se simte ca ar atinge pe undeva. Daca atinge, o s-o ridic iara...

p.s: cine e anarhic?

1. pozitia casetei de directie fata de roata (se schimba unghiul de impingere a rotii)
2. in viraje roata poate sa atinga aripa

ps: anarhic (m-am referit la modificarea in sine, nu la persoana), adica fara un plan si o cunoastere temeinica a ceea ce trebuie facut... doar e vorba de directie=viata

NightClubRacer 09-06-09 13:25

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2392445)
1. pozitia casetei de directie fata de roata (se schimba unghiul de impingere a rotii)
2. in viraje roata poate sa atinga aripa

ps: anarhic (m-am referit la modificarea in sine, nu la persoana), adica fara un plan si o cunoastere temeinica a ceea ce trebuie facut... doar e vorba de directie=viata

pei hai sa iti explic...am mai avut un taunus(ala rosu, cu alea 2 dungi albe pe capota), si mai lasat decat lizu si directie aveam...mai putin capetele de bara si un joc mare in caseta. Nu am avut nici o problema sa se blocheze directia, sau sa imi ating in aripa. Ce e adevarat masina are putin joc in caseta, dar se va rezolva, in rest e tapana la bucsi, pivoti, capete de bara. Si crede-ma ca m-am gandit destul si am avut un mic plan cand m-am apucat s-o las jos :-) sau asea cred eu...vom vedea, deja are 1000km decand e lasata si am bagat-o prin toate drumurile, unele de tara cu multe hopuri.

O sa ma duc saptamana asta sa imi fac evacuarea din inox, cap coada :twisted: poate o finala de carbon si dupa urcam 2.8 si blana!!!

VladM 12-06-09 16:55

Merita o vopsea :)

NightClubRacer 13-06-09 10:35

dupa ce imi pun kitu de rs, si o sa termin modificarile la exterior si cele mecanice... o sa primeasca o vopsea, ma gandeam la alb perlat sau negru mat. Sau mai multe culori, ceva mai old school racing :D

bil1706 13-06-09 10:50

Alb pe granada...mai gandeste'te un pic.....te sfatuiesc sa o faci neagra mai bine.

VladM 13-06-09 11:17

Negru e prea banal...eu as face-o ceva mai tipator,mai saritor in ochi:un verde Kawasaki,un portocaliu deschis,un rosu aprins,albastru deschis,etc. Asta e parerea mea :)

Silencer Power 13-06-09 11:30

1 Attachment(s)
Eu as merge pe negru, portocaliu, galben, verde sau albastru.

opia 13-06-09 21:48

14 Attachment(s)
Poze spion :arrow::arrow:

Scuzati claritatea pozelor...Sunt facute cu telefonul:)

daman 13-06-09 23:27

super tare buza aia.cred ca o sa iasa ceva smecher si de data asta sper sa nu mai abandonezi proiectul.

taz.frkz 13-06-09 23:29

negru mat ar fi cel mai tare

NightClubRacer 14-06-09 00:57

Quote:

Originally Posted by taz.frkz (Post 2405361)
negru mat ar fi cel mai tare

asea ma gandeam si eu, dar sunt destule masini asea...

Quote:

Originally Posted by daman (Post 2405359)
super tare buza aia.cred ca o sa iasa ceva smecher si de data asta sper sa nu mai abandonezi proiectul.

nu, o sa-l duc la eXtrem pe asta :D

Quote:

Originally Posted by opia (Post 2405158)
Poze spion :arrow::arrow:

Scuzati claritatea pozelor...Sunt facute cu telefonul:)

gustere :D ma gandeam ca o sa dai din casa...urmeaza sa pun buza, pragurile si etc...rs style :D

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2403900)
Eu as merge pe negru, portocaliu, galben, verde sau albastru.

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2403872)
Negru e prea banal...eu as face-o ceva mai tipator,mai saritor in ochi:un verde Kawasaki,un portocaliu deschis,un rosu aprins,albastru deschis,etc. Asta e parerea mea :)

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 2403811)
Alb pe granada...mai gandeste'te un pic.....te sfatuiesc sa o faci neagra mai bine.

ma gandeam la rosu, cum am avut taunusu si desigur dungile de pe capota si cele de pe laterale ;)

JohnXX 14-06-09 07:55

Felicitari NightClubRacer , se tine tare 'lizuca' ta , e cea cu care m-ai plimbat prin bucuresti cand am venit la silviu , arata bine la anii ei , spor la vopsea , asta o sa o scoata bine in evidenta , si eu sunt la partea cu vopsitul ei , cea pe carea m luato de la silviu , sper se intaplme cat mai repede . Vad ca te distrezi bine de tot cu ea , intamplator granada mea veche tot an 79' are LZE la numar si tot lizuca ai ziceam ..... asta mi-a amintit de baba mea care are si aceiasi culoare ca baba ta , doar ca mai aveam si un 2,8 ascuns .
Spor la treaba si sa vedem si noi unde ajunge proiectul tau.

T-N-T 14-06-09 09:25

De unde ti-ai luat spoileru de pe fata , daca nu e mare secret ?

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning