![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Quote:
|
Quote:
p.s: cine e anarhic? |
Quote:
2. in viraje roata poate sa atinga aripa ps: anarhic (m-am referit la modificarea in sine, nu la persoana), adica fara un plan si o cunoastere temeinica a ceea ce trebuie facut... doar e vorba de directie=viata |
Quote:
O sa ma duc saptamana asta sa imi fac evacuarea din inox, cap coada :twisted: poate o finala de carbon si dupa urcam 2.8 si blana!!! |
Merita o vopsea :)
|
dupa ce imi pun kitu de rs, si o sa termin modificarile la exterior si cele mecanice... o sa primeasca o vopsea, ma gandeam la alb perlat sau negru mat. Sau mai multe culori, ceva mai old school racing :D
|
Alb pe granada...mai gandeste'te un pic.....te sfatuiesc sa o faci neagra mai bine.
|
Negru e prea banal...eu as face-o ceva mai tipator,mai saritor in ochi:un verde Kawasaki,un portocaliu deschis,un rosu aprins,albastru deschis,etc. Asta e parerea mea :)
|
1 Attachment(s)
Eu as merge pe negru, portocaliu, galben, verde sau albastru.
|
14 Attachment(s)
Poze spion :arrow::arrow:
Scuzati claritatea pozelor...Sunt facute cu telefonul:) |
super tare buza aia.cred ca o sa iasa ceva smecher si de data asta sper sa nu mai abandonezi proiectul.
|
negru mat ar fi cel mai tare
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Felicitari NightClubRacer , se tine tare 'lizuca' ta , e cea cu care m-ai plimbat prin bucuresti cand am venit la silviu , arata bine la anii ei , spor la vopsea , asta o sa o scoata bine in evidenta , si eu sunt la partea cu vopsitul ei , cea pe carea m luato de la silviu , sper se intaplme cat mai repede . Vad ca te distrezi bine de tot cu ea , intamplator granada mea veche tot an 79' are LZE la numar si tot lizuca ai ziceam ..... asta mi-a amintit de baba mea care are si aceiasi culoare ca baba ta , doar ca mai aveam si un 2,8 ascuns .
Spor la treaba si sa vedem si noi unde ajunge proiectul tau. |
De unde ti-ai luat spoileru de pe fata , daca nu e mare secret ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning