![]() |
Prea tare masina, desi cred ca masina toata neagra si cu paintjob ar fi mai de senzatie :roll: .
|
Prea tare masina, desi cred ca masina toata neagra si cu paintjob ar fi mai de senzatie :roll: .
|
prea jmechera,prea jmecheraaaaa :shock:
ce era ea marpha de tot,da acum cu paitingu si spoileru care se imbina perfect :shock: :shock: Nu mai am cuvinte......tot RESPECTULpt cei care au facut posibila aceasta masina :wink: Va salut! |
prea jmechera,prea jmecheraaaaa :shock:
ce era ea marpha de tot,da acum cu paitingu si spoileru care se imbina perfect :shock: :shock: Nu mai am cuvinte......tot RESPECTULpt cei care au facut posibila aceasta masina :wink: Va salut! |
super tare
RUS cred ca a ajuns un fenomen... la bune imi place la nebunie! bafta! |
super tare
RUS cred ca a ajuns un fenomen... la bune imi place la nebunie! bafta! |
1 Attachment(s)
si mai sunt mici chestii de facut ... la ea ..
gen .. vinilurile .. , + noaptea... cu neoanele albastre .. eu zic c`or sa se pupe toate perfect .. albastru galben NEGRU .. acum .. sa vedem .. .. anyway .. as avea si eu ceva de zis ... HUSKY SI CU BOGDAN(RUS) sunt capul rautatilor .... ei au facut ce vedeti ... nu eu :) eu doar virtual tuningul ... adica mai nimic .. ei merita toate laudele ... oricum , i`m kinda ... in love .. with this car :D |
si mai sunt mici chestii de facut ... la ea ..
gen .. vinilurile .. , + noaptea... cu neoanele albastre .. eu zic c`or sa se pupe toate perfect .. albastru galben NEGRU .. acum .. sa vedem .. .. anyway .. as avea si eu ceva de zis ... HUSKY SI CU BOGDAN(RUS) sunt capul rautatilor .... ei au facut ce vedeti ... nu eu :) eu doar virtual tuningul ... adica mai nimic .. ei merita toate laudele ... oricum , i`m kinda ... in love .. with this car :D |
Re:
super tare.... :lol: :lol: :lol: abea astept sa vad in ce pozitie ma mai pune sa stau pe ea :) daca ma lasa RUS ;)...esti tare...eu una nu mai am cuvinte.....
|
Re:
super tare.... :lol: :lol: :lol: abea astept sa vad in ce pozitie ma mai pune sa stau pe ea :) daca ma lasa RUS ;)...esti tare...eu una nu mai am cuvinte.....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
asa fel?asa stil?asa masina?asa baiat rusu?prea tare masina. who? when?where? what? why?[/b]
|
tare
|
frumoasa... se vede ca s-a muncit mult la ea...
ps: santos, ia incearca intai virtual si pe urma real ca in loc de stergatoarelel alea stock sa-i pui niste aeroblade-uri , eventual cu insertie galbena... :wink: jantele raman asha sau se vor vopsi? e posibil sa mai inkida putin la culoare semnalele laterale? antena aia va ramane la final tot la locul ei sau va fi inlocuita de un alt model? se pot acoperi si yalele de la usi?... parca \"sparg\" unitatea usii :P super frumoasa si keep up the good work :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning