![]() |
Re: E30 - 325i M-Tehnik2
Quote:
|
Quote:
Am gasit pe la pagina 2 un comm unde zicea cineva de Proline.Am cautat si am gasit.Deci prin urmare.......Proline.:-) |
Quote:
|
intradevar un urs foarte frumos si ingrijit bafta si ai grija de el
|
Quote:
|
multumesc pt. aprecieri , cred ca in ianuarie trec pe la rar cu ursul si incep o actiune in instanta , totusi as pune un motor de2000cmc pt impozitele din romania si asigurare, oricum motorul este identic. ma mai gandesc momentan e in garaj hiberneaza si i-am lasat si un borcan cu miere:-)
|
Quote:
|
super tare , daca se poate spune asa mi-am calculat taxa de poluare si e doar 19775 eur , daca mai creste putin depasesc plafonul de 1 miliard lei vechi. ar trebui sa strang bani pt taxa , sau poate sa vand casa ...
|
Quote:
:lol::lol:Se stia demult treaba asta la motorizarile vechi.Presupun ca detii motor paianjen pe el.Alea ies non-euro.De aia nu mi-am mai luat eu urs si m-am dat pe matza.Oricum nu se compara.Regret in continuare dar la vremea aia cand aveam banii nu gaseai ceva bun in RO.Pe cand in afara se vede...detii si tu o bijuterie.Nasoala treaba cu banii.IN afara de asta in cotinuare nota 10+ pentru masinuta.:love: |
urs frumos , intretinut de vanzare 20000eur . eu defapt vreau doar 225 eur pe el restul sunt banii lui boc .
glumesc vorbeam doar ipotetic oare guvernanti cum gandesc cand fac legile astea |
Quote:
|
Quote:
Isi face si un E36 treaba chiar foarte bine cu motorizarea potrivita.Ce pot sa zic e sa ai bafta la inmatriculat pe bulgari ca la noi slabe sanse.Numa bene! |
nu am mai scris de ceva timp despre ursul meu nimic poate si din cauza ca a hibernat in tot acest timp, dar acum cum s-a trezit a si primit o pereche de numere de le vecinii bulgari. zilele astea incerc sa fac niste poze cu el si sa le postez.
|
Asteptam cu placere si nerabdare pozicile!
|
Ai iesit aseara cu ea?Parca te-am vazut,o cam calcai pe bulevard(daca erai tu).
Asteptam pozele! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning