![]() |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
Pt un Citroen C4, 1.4 , 2005, ce suspensii complete ai atat fixe cat si reglabile si la ce pret?
PS: Vezi ca pe site, suspensiile reglabile Vmaxx sunt Vmaxx nu amestecatura de blistein cu H&R! |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport ( CALITATE - nu chinezarii JOM, FK, etc
Kit suspensii fixe SS SuperSport CITROEN C4
- amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc - arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - coboara 30/30 mm - kit complet arcuri + amortizoare - omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR) - instalare facila fara modificari (bolt on) - import Germania PRET 520 EUR reglabile nu pot aduce. |
Ms de raspuns dar tot nu mi-e clar, sau sunt SS sau sunt blistein amestecat cu H&R! Imi scapa ceva?
|
Supersport nu face amortizore si arcuri ca firma, ci doar sunt integratori. Isi cumpara amortizoarele de la bilstein si arucrile de la HR in cazurile de fata.
De exemplu pentru mercedes cumpara de la Weitec....and so on... |
Quote:
|
Salut, am vazut pe site un kit, 450 euro
Kit suspensii fixe SS SuperSport CITROEN C1 C2 C3 - amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc - arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc Ma intereseaza daca este sigur vorba de citroen c1, daca aveti pe stock si modalitati de livrare in alt oras (TM) (toyota aygo, peugeot 107 si citroen c1 sunt identice la acest capitol, dar pe site nu gasesc specificat ca acest kit e si pentru 107 si pt aygo) Multumesc. |
acelasi pret e si pentru aygo, in catalog imi apar coduri diferite la c1 si aygo, dar esential e ca se pot aduce.
dureaza 10-14 zile pentru aygo. se pot trimite prin curier in orasul tau. |
Multumesc frumos, am site-ul bookmarked. O sa revin cand rezolv cu banii.
|
Quote:
|
nu am ce vrei tu ,srry.
suspensiile se vand kit complet tocmai pentru faptul ca sunt produse de performanta care sunt facute sa iti duca masina peste nivelul stoc. daca faci o amestecatura de firme pe ambele axe, masina sigur va fi sigur dezechilibrata si se va comporta mai rau decat cu suspensiile originale. |
Quote:
|
Salut!
Pentru Megane 2 Hatchback 1.6 16v din 2006 ai amortizoare sport Bilstein B8? Arcuri am deja de le Eibach. Multumesc! |
doar amortizoare nu, srry
|
Pt E36 Pisicuta motor 1.6 amortizoare+arcuri ce preturi ai ? Fixe si reglabile
|
250 euro SS SuperSport fixe 40/40mm 60/40mm 60/60mm.
350 euro SS SuperSport reglabile in inaltime. 890 euro D2 Racing full reglabile (inaltime, duritate, bound, rebound, unghi cadere, etc). |
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning