Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Virtual Tuning (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11061-virtual-tuning.html)

SoundIdentity 12-07-06 22:57

Re: Virtual Tuning

10 Attachment(s)
saluti mesterilo!!!!am nevoie de profesionalismul vostru:):)
va prezint un golf 2 negru din profil lateral si va rog frumos careva din voi sa imi colorati spitele de la jante din argintiu in negru doar ata sunt curios asa fotografic cum ar arata sa vad are rost sa inegresc si spitele sau n u...mersi si urgenta!!!!!!!!!!!!!!!!scuze va dau mai multe profile sa fiu mai sigur ca le-as vedea bine....;)totul depinde de voi!!!viitorul jantelor!!:):)

Ciky 15-07-06 19:43

ii fain diszno-ul k0opasz!

SoundIdentity 16-07-06 12:48

bei smecherilor!!!unde draq ati disparut?nu mai cititi topicurile astea ale voastre?

DOMY_m3 16-07-06 17:46

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
saluti mesterilo!!!!am nevoie de profesionalismul vostru:):)
va prezint un golf 2 negru din profil lateral si va rog frumos careva din voi sa imi colorati spitele de la jante din argintiu in negru doar ata sunt curios asa fotografic cum ar arata sa vad are rost sa inegresc si spitele sau n u...mersi si urgenta!!!!!!!!!!!!!!!!scuze va dau mai multe profile sa fiu mai sigur ca le-as vedea bine....;)totul depinde de voi!!!viitorul jantelor!!:):)

SEFU AM FACUT CEEA CE AI DORIT .DUTE JOS LA PITTUL TAU SI UITATE CUM A IESIT.ACUMA NU AM AVUT NUMA CEVA VOPSEA ROSU,DAR MACAR SA VEZI CUM ARATA VOPSIT...DACA NU-TI PLACE POTI SA DAI JOS CU PERIE DE SARMA..DAR DACA E BINE ATUNCEA FA UN BIP SA MA DUC SA-MI DAI UN AMPLIF PT EL,SAU CEVA IN VALOARE DE 150 EURO.OK??PA PA

valib 16-07-06 17:57

:):):):)
ce tareeeeeeeeeee:)

eu cred ca baietii nu au avut timp sa intre pe net...sa vada de jentile tale SoundIdentity...

Oxide 16-07-06 20:10

Quote:

Originally Posted by valib
:):):):)
ce tareeeeeeeeeee:)

eu cred ca baietii nu au avut timp sa intre pe net...sa vada de jentile tale SoundIdentity...

am intrat...acuma ma apuc d ele...;)

Oxide 16-07-06 20:29

3 Attachment(s)
uite...3 poze...sper sa itzi plak!!!;)

Zuky 16-07-06 20:34

Arata bine...;)

SoundIdentity 16-07-06 23:58

Quote:

Originally Posted by Oxide
uite...3 poze...sper sa itzi plak!!!

MERSI MAN!!!;) drac stie io zic ca arata bine....sa stii ca le vopsesc ;)
domi!!!!!!!!daca vrei un polish sa ma suni:):):):):)am un pic de smirghel ptr vopsea si nu stiu unde sa il folosesc :):):)

Xender 17-07-06 08:21

Da parca arata prea mici jantele facute negre.

BIG_mafia 17-07-06 18:15

arata tare asa...da si yo is de parere k ar sta mai klumea...cu jentzi un pik mai mari...;)

Mihaitza_tdi 17-07-06 20:45

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
arata tare asa...da si yo is de parere k ar sta mai klumea...cu jentzi un pik mai mari...;)

Masina o avut jante pe 15 dar Sandu le-a schimbat se pare!!;)oricum masina arata bine si pe 15 si cu jantele care ii akuma!!!:)

BIG_mafia 17-07-06 21:20

pai uite yo nush de cat is...am zis o parere asa dupa cum am vazut in poze...da o sa ma uit mai atent vineri in parkare...k poate ma insel...:)

SoundIdentity 17-07-06 21:34

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
pai uite yo nush de cat is...am zis o parere asa dupa cum am vazut in poze...da o sa ma uit mai atent vineri in parkare...k poate ma insel...:)

mai pustiule!nu intodeauna un tuning se manifesta optic prin jante mari in dimensiuni...sunt si aceste dimensiuni mici de ex ca ale mele de 14 dar late bine si o masina cu asemenea jante si culcata masina spre sol arata f beton ;)

BIG_mafia 17-07-06 21:39

pai...pozele nu se compara cu realitatea...am zis k posibil k ma insel...orikum asa in negru ar arata marfa :)

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning