![]() |
Re: E36 - 320i coupe
el nu vrea evacuare de e46...vrea sa isi faca evacuare de genul celei de e46
|
a...............si asa tot e bun!O sa auda bine de tot!respect!
|
1 Attachment(s)
da... eu nu vreau sa iau evacuare de m3 e46 pentru ca oricum nu cred ca s-ar potrivi :)
vreau sa imi fac tobele si spoilerul din spate cam cum am facut in poza de mai jos. probabil la borla o sa le fac, dar mai au de asteptat ceva :) PS: sorry pentru cum a iesit poza... nu prea stiu bine cu photoshopu :P. dar asa ca idee merge... eventual daca ar putea sa imi faca cineva in photoshop un VT pe masina mea si sa imi faca spoilerul din spate asa sa imi dau si eu seama mai bine cum ar veni :D . ms |
am inteles fratica cum vine.Daca faci si spoileru asa cum e acilea iese bine.Apropo......lasat a naibii de tare jos garda.PLACE!si faza cu tobele de M3 E36..la kit ///M se potriveste ca doar e tot E36 si caroseria e aceeasi!Bafta!Si mai asteptam urcate atat poze cat si filmulete cu un cerc ceva!
|
pai de m e36 se potriveste :)... dar eu am zis ca de m e46 nu cred ca se potriveste
oricum eu cam asa vreau sa imi fac spoilerul din spate si evacuarea. deocamdata interiorul este pe primul plan la modificari acum :) |
spor la munca si la bani boss.sa iasa in continuare fortza!
|
cumpar diferential autoblocant in carcasa mare... raport cat mai mare... daca are cineva sa imi spuna ca ma intereseaza cat de cat mai repede :|
|
nu stiu de ce spun baietzi ca sunt tiganeli prizele alea dupa aripi ca mie imi par f dragutze :)
|
cumpar e36 325i/328i neinmatriculat
motorul asta de il aveam acum pe ea mi-a bubuit ieri :( |
hopa!Interesant.mentionez ca n-am mai intrat de mult pe topicul asta dar mi-a atras atentia ultimul tau raspuns.Si sunt curios cum.Prea mult burn?
|
nope... faza e ca nu am facut nimic. doar am plecat mai tare dintr-o intersectie si atat :)
nu am facut burn sau nimic altceva |
sincer imi pare rau si e chiar nasoleala faza!atunci sa vina altu mai bun si mai fortza!spor la gasit motoare!
|
Propietarul pisicii asteia vrea sa isi puna motor de M si poate vinde motorul lui de 2.8
Incearca sa vorbesti cu el |
Re: e36 - 320i coupe
Quote:
|
@D0ryN: vreau sa cumpar o masina cu totul pentru ca ies si mai ieftin si mai am nevoie de cate ceva de pe ea... si dupa mai vand de pe ea ce mai ramane. ms oricum
@urs_e30: aerisirile alea sunt negre de mult :). vezi ca sunt poze pe aici si cu ele negre...in legatura cu jantele cred ca asa o sa le las... cel putin pana ma satur de tot de ele :). ms ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning