![]() |
Re: Mercedes SLR McLaren by FAB Design
pfiii ce numere... imi place ce cuplu are, si ce putere. dar viteza maxima parca e cam "mica" in comparatii cu alte supercar-uri. in fine ... chiar ca arata ca un batmobil.
|
oauuuuuuu!ce cupluuuu ....:shock: ce pacat ca e limitat la "doar" 310 km/h!:rolleyes2
|
In sfarsit au aparut si pozele astea pe site...erau de cand au fost puse alea facute cu telefonu, dar na... Eleronul e superb, se incadreaza in linia masinii. E un pic ciudata ca si infatisare dar arata super totusi.
|
tunning-ul facut nu prea a dat roade la acceleratie si vit max
|
Batman batman :lol::lol::lol:
ce suparata arata :shock::shock: si nici cu motoru' nu mi-e rusine :lol::lol: |
Un tuning/styling foarte degeaba. Adica numai gura e de el. 750 de cai pentru ce? 3.6 secunde 0-100 si 310km/h top speed. HA!... ala stock de 626 de cai face suta in 3.7 si are o viteza maxima de 334km/h(asta consider eu investitie proasta...)
Ce sa mai vorbim de aspect. Nu ma intelegeti gresit, arata ok pentru un transformer in forma de toaster....verisorul meu de 6 ani face masini in genul acesta, singura diferenta e ca el mai pune rachete si mitraliere.Cireasa de pe tort sunt tevile de esapament.... 6 la numar(pe acol cred ca scapa aia 124 de cai in plus) |
Quote:
|
imi place, chiar si eleronul vazut din profil arata bine
|
bomba nucleara ce sa mai zic fara cuvinte impresionant
310 mi se pare o viteza foarte mare |
1080 Nm??? Iti rupe capul instant
|
magnifica masina
|
eu n-am treaba cu eleronul...acceleratia mi se pare cam lenta( pt cuplul ala ) si viteza maxima la fel... parca si SLR-u stock are mai mult :lol:
|
Quote:
Te rog frumos sa te controlezi sau chiar sa inveti sa vorbesti cum trebuie daca vrei sa purtam un dialog civilizat. Ai inteles? Eu nici macar nu am adus in discutie eleronul. Daca ai fii avut curiozitatea sa cauti alte creati FAB Design ai fii vazut ca tunerul se bazeaza foarte mult pe aspect, modificarile de ordinul designului atragand priviri asupra acestuia. Nu cred ca tocmai cu aceasta creatie s-au trezit sa o faca mai manevrabila sau sa-i imbunatateasca aderenta mai bine decat pot tehnicenii de la McLaren sau Mercedes. Apoi, hai ca-ti dau un exemplu concludent sa vezi ca la altii se poate: Hamann Vulcano. are tot 700 de cai . Si are si un eleron la fel de masiv. 0-100km/h in 3.6 secunde si viteza maxima este de 348km/h. Cat despre designul masinii il critic pentru ca nu-mi place. Si cine esti dumneata sa-mi contesti gusturile? |
masina arata foarte bn cuplul este imens dar cum au mai spus altii pe puterea motorului si cuplu viteza maxima si acceleratia mi se par cam mici,iar eleronul ala nu prea vad eu sa isi aiba rostul pe aceasta masina si orice ar zice cineva yo nu o sa-mi schimb parerea
|
frumos....racheta pe roti....rupe asfaltu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning