![]() |
Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
Cayenne o sa fie off-roader atunci cand G Class o sa fie coupe cu linii suple. Cayenne este SUV, si asta cu indulgenta, mai ales la un Gemballa, de off road nu poate fi vorba.
|
Quote:
|
puscky, da-ti un edit (nu, eu nu sunt SUV), sau quit ceva... G a aparut inainte sa apara cuvantul SUV, deci logic ca nu este. Si chiar fara sa stii astea.... tu nu te-ai uitat asa la ele? adica.. na.. nu ai vazut diferente prea multe?
|
Daca si asta e masina la care sa-i pui leduri...bleah. Oricum zici ca e din al doilea razboi mondial la cum arata. Si 700 de cai putere ?? Pentru ce ? Mi se pare o masina complet INUTILA.
|
Quote:
|
chiar nu inteleg de ce au facut-o doar pentru a stabili recordu de cel mai rapid offroader?pana la urma G se bate cu land rover discovery si defender toyota land cruiser si nu mai trebe spus ca e cel mai capabil..motorizarea de 4.0 cdi i se potriveste cel mai bine...si acuma fie vorba intre noi nu stiu cati din voi daca a-ti avea numa banii aia i-ati arunca pe aceasta masina..
|
In primul rand acesta este un adevarat off roader nu un SUV,intradevar este tunarit pt sosele nu pt off road,dar platforma tehnica este de off road adevarat,este o masina incomparabila cu suv'urile de pe piata,dupa parerea mea este cel mai solid autoturism de teren,singurele rivale adevarate pt el pot fi doar land rover defender,toyota land cruiser,nissan patrol.Este f exclusivista si din aceasta cauza si pretul...tot pt oameni exclusivisti :)
Fenomenal este si performante de invidiat :X i love it |
imi place ideea celor de la brabus doar ca era mai interesant daca faceau pe un GLK chestia asta!!!
|
Quote:
|
Direct un ARO steroizat :))) e frumos si cifrele sunt chiar ametzitoare pt un off-road da la pretzu ala iti cumperi Touareg R50 care are v10 355bhp 850 Nm si prinde 235 cu suta in 6.7 secunde si cu diferentza de pretz poti sa ti-o bagi in masina s-o faci The Big Boss si sa sperii soselele ..... hai ca deja o iau off-topic ... dar totusi aproape 400.000 de euroi :| parca e prea mult :)
|
arata mai bine stock :twisted:
|
Gemballa NU e off-roader, punct.
|
Quote:
|
Quote:
stiu si de accident....pacat... ce sa zic...eu asa am crezut ca sunt din aceeasi clasa...se pare ca m-am inselat si nu mai aruncati cu vorbe de genu"cat minte sa ai sa compari G-ul cu Cayenne" pentru ca nu am comparat Matiz-ul cu q7 sau altele....sunt apropiate ca marime..in fine...ai dreptate domnul The_Mask..nu am minte ca am comparat masinile astea...:)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning