Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/110273-brabus-v12-biturbo-puternic-off-roader-lume.html)

slayersland 20-02-09 22:34

Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume

Cayenne o sa fie off-roader atunci cand G Class o sa fie coupe cu linii suple. Cayenne este SUV, si asta cu indulgenta, mai ales la un Gemballa, de off road nu poate fi vorba.

puscky_007 20-02-09 22:39

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2086360)
Cayenne o sa fie off-roader atunci cand G Class o sa fie coupe cu linii suple. Cayenne este SUV, si asta cu indulgenta, mai ales la un Gemballa, de off road nu poate fi vorba.

aaa...deci g-ul si Cayenne nu sunt din aceeasi clasa?.....eu cred ca da...in fine..sii g-ul nu esti SUV?

slayersland 20-02-09 22:45

puscky, da-ti un edit (nu, eu nu sunt SUV), sau quit ceva... G a aparut inainte sa apara cuvantul SUV, deci logic ca nu este. Si chiar fara sa stii astea.... tu nu te-ai uitat asa la ele? adica.. na.. nu ai vazut diferente prea multe?

C63 AMG 20-02-09 22:55

Daca si asta e masina la care sa-i pui leduri...bleah. Oricum zici ca e din al doilea razboi mondial la cum arata. Si 700 de cai putere ?? Pentru ce ? Mi se pare o masina complet INUTILA.

puscky_007 20-02-09 23:02

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2086395)
puscky, da-ti un edit (nu, eu nu sunt SUV), sau quit ceva... G a aparut inainte sa apara cuvantul SUV, deci logic ca nu este. Si chiar fara sa stii astea.... tu nu te-ai uitat asa la ele? adica.. na.. nu ai vazut diferente prea multe?

diferente sunt..normal...ca una e Mercedes si una e Porsche...si fiecare are stilul lui....dar dupa cate am vazut ambele au lux in interior...ambele au cam aceleasi marimi...diferente sunt la forma.....normal....dar poate ai dreptate....parerea mea este ca sunt in aceeasi clasa...

adrian78bmw 20-02-09 23:03

chiar nu inteleg de ce au facut-o doar pentru a stabili recordu de cel mai rapid offroader?pana la urma G se bate cu land rover discovery si defender toyota land cruiser si nu mai trebe spus ca e cel mai capabil..motorizarea de 4.0 cdi i se potriveste cel mai bine...si acuma fie vorba intre noi nu stiu cati din voi daca a-ti avea numa banii aia i-ati arunca pe aceasta masina..

LeBaron 21-02-09 00:08

In primul rand acesta este un adevarat off roader nu un SUV,intradevar este tunarit pt sosele nu pt off road,dar platforma tehnica este de off road adevarat,este o masina incomparabila cu suv'urile de pe piata,dupa parerea mea este cel mai solid autoturism de teren,singurele rivale adevarate pt el pot fi doar land rover defender,toyota land cruiser,nissan patrol.Este f exclusivista si din aceasta cauza si pretul...tot pt oameni exclusivisti :)
Fenomenal este si performante de invidiat :X i love it

ovidiu202003 21-02-09 00:19

imi place ideea celor de la brabus doar ca era mai interesant daca faceau pe un GLK chestia asta!!!

gabitza121 21-02-09 02:29

Quote:

Originally Posted by puscky_007 (Post 2086348)
cel mai puternic off-roader din luume?....scuze dar nu cred...si exista dovada chiar la mine in Brasov.....Porsche Cayenne Gemballa...si ghiciti cati cai are?....750:)..si mai nouu...se aude ca are 850...dar asta nu pot sa garantez...750 stiu sigur ca arehttp://www.rtbclub.ro/pages/RO/viewc...6c677.48572186

in primul rand ghembala are atatia cai ca e smenuita si in al doilea rand ghembala nu e gata de cand a sarit andi santurile cu ea la liniute si avea aproape 300 de a facut-o dauna totala

b-41-ras 21-02-09 05:29

Direct un ARO steroizat :))) e frumos si cifrele sunt chiar ametzitoare pt un off-road da la pretzu ala iti cumperi Touareg R50 care are v10 355bhp 850 Nm si prinde 235 cu suta in 6.7 secunde si cu diferentza de pretz poti sa ti-o bagi in masina s-o faci The Big Boss si sa sperii soselele ..... hai ca deja o iau off-topic ... dar totusi aproape 400.000 de euroi :| parca e prea mult :)

hspeed 21-02-09 08:54

arata mai bine stock :twisted:

slayersland 21-02-09 12:26

Gemballa NU e off-roader, punct.

The_Mask 21-02-09 13:22

Quote:

Originally Posted by puscky_007 (Post 2086429)
diferente sunt..normal...ca una e Mercedes si una e Porsche...si fiecare are stilul lui....dar dupa cate am vazut ambele au lux in interior...ambele au cam aceleasi marimi...diferente sunt la forma.....normal....dar poate ai dreptate....parerea mea este ca sunt in aceeasi clasa...

Cata minte sa ai sa compari G-ul cu Cayanne.

puscky_007 21-02-09 13:47

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2086741)
in primul rand ghembala are atatia cai ca e smenuita si in al doilea rand ghembala nu e gata de cand a sarit andi santurile cu ea la liniute si avea aproape 300 de a facut-o dauna totala

:))...si g-ul de carte vorbim noi nu e "smenuit"?
stiu si de accident....pacat...

ce sa zic...eu asa am crezut ca sunt din aceeasi clasa...se pare ca m-am inselat

si nu mai aruncati cu vorbe de genu"cat minte sa ai sa compari G-ul cu Cayenne" pentru ca nu am comparat Matiz-ul cu q7 sau altele....sunt apropiate ca marime..in fine...ai dreptate domnul The_Mask..nu am minte ca am comparat masinile astea...:))

Laurentiu Rosu 21-02-09 14:11

Quote:

Originally Posted by Mune (Post 2081938)
Doamne .. multi dobitoci pe aici ..

Cum poti sa compari G-ul cu h2 sau cu aro ???

Pentru nestiutori .. G-ul imparte cu Land Rover Defender titlul de cel mai bun offroader . Este (in versiunea clasica) masina perfecta pentru offroad si imbina acest aspect cu luxul caracteristic brandului .Brabus n-a facut decat sa slefuiasca un diamant , astfel oferindu`i mai multe fatzete (mi`am permis sa scriu cu " tz " ) si astfel o valoare mai mare .

Majoritatea celor ce au comentat aici ( nu toti ! ) se limiteaza la banalele intrebari "da' cati cai are" sau "da' cat prinde" ..

Imi pare rau ca trebuie sa postez un mesaj cu un continut asa radical , dar sper sa nu fie luat drept un flame .. .

Mune!

Intru totul de acord cu tine

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning