![]() |
Re: Golf 3 1.8
iti dai seama ca paote sa fie si bun....dar si eu tot la pretul asta ma indoiesc ...
|
si cum mancarimea trebuie scarpinata, ieri m-am dus la o verificare cu golfy. vroiam sa imi verifice bucsile etc etc. mi se pare prea mult ca dupa 8 luni de drumurile romaniei sa nu bata nici macar una. ce am descoperit m-a lasat putin masca:
MASINA AVEA BUCSA DE LA BRAT ORIGINALA SI BIELETA ANTIRULIU ORIGINALA. si anume, primele ei bucsi si bielete, cu inscriptiile tuturor pieselor care sunt pe masina din fabrica. cum e posibil ca dupa 16 ani de uzura sa nu bata, mai ales ca nu mai avea cauciuc mai deloc :| another question: cand iau viraj stanga si dau cu spatele, se aude pe partea dreapta o lovitura de metal pe metal. am verificat planetarele sunt bune, am schimbat bucsi tot. ce poate fi? :| |
si ca un mic update, azi pe la 2 asa un nenea cu o dacie se grabea atat de tare incat mi-a facut praf usa pe stanga. poze cu lovitura mai tarziu pentru ca momentan nu am cablu.
sa speram ca maine e gata si ca vopseaua o sa fie la fel sau cel putin sa nu se vada prea tare diferenta( am bagat-o la urgenta si pana acum 30 de minute am pregatit la usa noua pentru vopsea) |
Quote:
in jur de 2pm, am fost lovit de un domn cu o 1410. rezultatul, usa stanga facuta praf si pulbere. cu doar o zi inainte sa plec la mare. pt ca era graba a urmat cautarea unei noi usi, pregatirea ei pentru vopsit si cautarea vopselei. pe la 8 am terminat cu totul, ramane doar de aplicat vopseaua maine. ideea este ca mi-este foarte frica de culoare pentru ca s-ar putea sa nu fie la fel si sa se cunoasca diferenta. scuze pentru primul post, eram nervos si obosit, rog un admin daca citeste sa il stearga |
bai andrei...chiar nasol...
tot ce se poate face e sa-ti urez bafta sa-ti iasa vopseaua la fel... |
nasol....sa speram ca iese si culoarea
|
crede-ma ca stau ca pe cuie pana diseara cand e gata. abia astept sa o iau
|
te cred....dar asta e acum
|
macar cu ocazia asta mi-am indreptat si capota ca avea nevoie :D asa ca tot raul spre bine
|
da:))....
|
2 Attachment(s)
dupa accident si inainte de vopsit. acum sunt in cautare de bandou. are cineva?
|
Vezi ca ti-am raspuns pe topicul intalniri MK3-Bucuresti Andrei, iti pot da unul.
|
Quote:
|
Quote:
|
re: MK3 - G E K
dar la culare cum a iesit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning