Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Adrenalin Team Ploiesti! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/110192-adrenalin-team-ploiesti.html)

shantzu 16-03-09 01:01

Re: Adrenalin Team Ploiesti!

Nu e chiar asa cum zici tu , iar te contrazic 8)
Sunt de acord sa iti faci masina cum vrei tu , cum iti place tie mai mult dar daca majoritatea prietenilor tai iti spun ca nu arata bine ,ar trebuii sa tii cont si de parerea lor , mai ales daca stii ca macar cativa din ei se pricep destul de bine la tuning (vezi Shantzu pe 4tuning :lol:)

kos_YRC 19-04-09 21:45

Yea Racing Club va ureaza ca sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate si fericire. Hristos a Inviat!

ALEX_BZN 19-04-09 22:22

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2250596)
Yea Racing Club va ureaza ca sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate si fericire. Hristos a Inviat!

Multumim pt urare...si voua la fel:P

kast_ACAB 19-04-09 23:09

:D dar vai......chiar ma intrebam cand o sa mai posteze cineva p topicu asta la voi aicia...:-P fara activitate in ultima vreme din cate am vazut, membrii exclusi si chestii de genu asta.Ma rog voi stiti ce faceti akolo. Bafta in continuare:D

ALEX_BZN 19-04-09 23:15

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2250779)
:D dar vai......chiar ma intrebam cand o sa mai posteze cineva p topicu asta la voi aicia...:-P fara activitate in ultima vreme din cate am vazut, membrii exclusi si chestii de genu asta.Ma rog voi stiti ce faceti akolo. Bafta in continuare:D

Au fost si sarbatorile...si in afara de asta s-a si pus iar stalpu la sala...nu e problema cu cei ce nu mai fac parte...am ramas prieteni in continuare...dar aveati dreptate la inceput cu cat mai putini cu atat mai bine si oricum nu s-au mai facut inscrieri....e deajuns:P

kast_ACAB 19-04-09 23:20

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2250802)
Au fost si sarbatorile...si in afara de asta s-a si pus iar stalpu la sala...nu e problema cu cei ce nu mai fac parte...am ramas prieteni in continuare...dar aveati dreptate la inceput cu cat mai putini cu atat mai bine si oricum nu s-au mai facut inscrieri....e deajuns:P

Intr-un fel e foarte bine ca au pus ala...:-P..bine nu un stalp ne sta noua in cale, ca daca ne punem mintea cu el intr-o seara e jos iarasi, iar cu fostii membrii..era de asteptat, probabil ti-ai dat singur seama si tu de chestia asta..probabil tocmai acum,dar vorba aceea...mai bine mai tarziu decat niciodata:suspiciou

ALEX_BZN 19-04-09 23:23

Sa stii...oricum cel mai important e sa fim uniti..indiferent cat de multi sau putini suntem......si cu stalpu nu e probleama dar mai bine sa facum umpic de pauza pe la sala...ne intalneam prea des si devenea monoton.....incercam sa schimba tactica;)

kos_YRC 19-04-09 23:28

si poate o data cu schimbarile pe care le-ati avut ...vine si un proces de rebranding:D:D....alex_BZN stie:)

kast_ACAB 19-04-09 23:29

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2250826)
Sa stii...oricum cel mai important e sa fim uniti..indiferent cat de multi sau putini suntem......si cu stalpu nu e probleama dar mai bine sa facum umpic de pauza pe la sala...ne intalneam prea des si devenea monoton.....incercam sa schimba tactica;)

e bine ca v-ati dat singuri seama de lucru asta :-P da ai vazut bine ca toata lumea va lua de "NFS-isti" usor usor va mai vine mintea la cap :twisted::twisted:

ALEX_BZN 19-04-09 23:32

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2250835)
si poate o data cu schimbarile pe care le-ati avut ...vine si un proces de rebranding:D:D....alex_BZN stie:)

Sincer nu inteleg prea bine la ce te referi...explica umpic sa imi dau seama...cred ca sunt greu de cap de al oboseala:)))

kos_YRC 19-04-09 23:35

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2250842)
Sincer nu inteleg prea bine la ce te referi...explica umpic sa imi dau seama...cred ca sunt greu de cap de al oboseala:)))

ma refeream la posibila fuziune dintre cluburi;):peace::drunk:

ALEX_BZN 19-04-09 23:37

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2250846)

aaaaa.......acu stiu......cum ziceam trebuie convocata o sedinta si hotarat....dar am asteptat sa treaca sarbatorile;)...si intai sa ii cer parerea celuilat fondator si presedinte(zicu pe nume:P) ca nu hot eu...el e marele sef:)

kast_ACAB 19-04-09 23:40

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2250846)

cu scuzele de rigoare pt offtopic...boss de la ce vine YRC:rolleyes2:rolleyes2

ALEX_BZN 19-04-09 23:41

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2250857)

Sa iti explic eu:YEA RACING CLUB:)

kos_YRC 19-04-09 23:42

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2250857)

daca aveai putin spirit de observatie si te uitai la semnatura era simplu:)
de la Yea Racing Club

All times are GMT +2. The time now is 07:15.

- Copyright 2026 4Tuning