![]() |
HONDA PRELUDE by RedZoneTuning
4 Attachment(s)
Inca mai sunt cateva elemente de modificat apoi de montat . . .8)
|
Re: HONDA PRELUDE by RedZoneTuning
Mai este un pic...:)
|
Bine ar fi . . . . dar urmeaza interiorul . . . . si apoi motorul . . . :twisted:
|
Quote:
|
Jantele cand le pui ?!? :D
si ce modificari urmeaza la interior si motor ?!? :D |
Nice ! abia astept sa vad finalul...:D
|
Ma gandeam sa fac interiorul complet alb cu tapiterie din piele inclusiv volan + schimbator alb impreuna cu o sonorizare buna iar la motor . . . ma gandeam sa il schimb cu un motor VTEC 2,2 tot de Honda Prelude dar de 180 CP si sa-i pun un turbo . . . am gasit una pe net dusa pana la 300 CP :twisted:
Jantele le pun imediat ce iese masina din service . . . acuma sunt la Red Zone Tuning in magazin |
Pai de ce nu ii pui turbo pe asta ?... mai ieftin,mai usor si mai putin timp .... :D
|
Daca fac asa nu cred ca ajung la aceeasi performanta cu masina :-)
|
Ba da ..ajungi...dar mai greu ... trebuie sa storci si ultimu' calut din motor :)
ii pui turbo , evacuarea full , transmisia .. cilindri ... sunt multe chestii care poti sa le faci si sa obtii putere .... plus ca japonezele is foarte usor de modificat la motor ... nu ca manopera ... ca si piese de gasit .. gasesti oriunde ... destul de ieftine :) |
Ar mai trebui sa cumpar si serpisorii ca sa am evacuarea full dar o sa ma interesez si de restul sa vad ce pot face:-)
|
Intereseaza-te la ByAlin ... el o sa-ti spuna mai exact ... eu iti spun din ce stiu(nu prea multe) ... cam ce am vazut ca se poate face .....
Am mai vazut vreo 2-3 japoneze(in Romania) cu motorul stors la maxim de au obtinut destula putere ... :D |
La el sunt acum la modificat pleoapele si pragurile iar la passat am facut o gramada la el :-)
|
La ora asta faci pleoape si praguri :shock::shock:?!? :lol::lol::lol:
|
Sunt venite de ceva timp din germani dar nu a avut timp sa se ocupe de ele pentru ca si-a pregatit masina pentru iasi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning