Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/109304-bmw-seria-5-gt-concept-primele-fotografii.html)

DiavoLLo 13-02-09 22:35

Re: BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii

era frumos sa fie diferit fiecare model inclusiv stopurile si farurile....

dan_stage28 13-02-09 22:40

SUPERBA MASINA:o:o:odar in tara asta nu merita ca toti ar zgaria asa o masina eu mi as luao cu o ranga as da in cei care mi ar zgariao pana ias lasa lati:evil:

nazca 13-02-09 22:44

e doar un concept
sunt sigur ca daca il vor scoate pe piata nu va arata asa

georgerg 14-02-09 07:25

nasol rau - din ce in ce mai urat si mai ciudat

b-41-ras 14-02-09 09:14

dimensiuni de Seria 7 ... spatele luat de la x6 ... grila fata tot dupa x6 ... interioru e gingash da il strica linia aia imensa dupa bord de mahon (sau e lemn o fi) intr-un cuvant ORIBIL :peace:

dolb 14-02-09 09:15

lastun cu steroizi

synu 14-02-09 09:52

un x6 mai mic si foarte urat.sper sa ramana doar in stagiu de concept si sa nu semene deloc cu viitorul seria 5.

adrian78bmw 14-02-09 09:54

http://www.auto-motor-und-sport.de/n...10-979402.html

viitoare serie 5

gyno09 14-02-09 10:34

sunt sigur ca nu va iesi pe piata in varianta asta, mai ales spatele....vom vedea.

boy_wonder 14-02-09 12:21

35 Attachment(s)
BMW Seria 5 GT Concept - Galerie Foto

Mustang 14-02-09 13:18

Astept sa imi sara nebunii in cap cand o sa imi spun parerea ca BMW-ul a luat-o rau de tot pe ulei.
De vreo 3-4 ani astia de la BMW scot destul de multe masini oribile. Daca au fost 2-3 modele in ultimii ani care sa imi placa...

ORIBIL - mai bine nu mai produc nimic o perioada de timp.

dydysoft 14-02-09 14:15

dar s-a gandit careva dintre voi, ca pur si simplu acest model nu este fabricat pentru gusturile noastre?
se adreseaza acelei clase sociale, care isi permit sa achizitioneze acest model.
mai nou, vad ca o masina se apreciaza "ochiometric", nu conteaza ce marca este, ce motor are, ce tehnologie detine, daca arata bine la vedere, este ok, daca nu, este penal...
ma repet, cati dintre noi ne permitem sa cumparam asa ceva? eh, in acel moment sa ne dam cu parerea despre design, si alte probleme ale masinii, indiferent de marca acesteia.
3 pagini de comentarii, si toate 3 pline de posturi critice despre designul masinii... nici o intrebare tehnica...

trasor 14-02-09 15:19

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 2063357)
Imi pare rau, sunt fan BMW, dar in ultima vreme BMW chiar au inceput sa-si bata joc, sa proiecteze masini, concepte, doar de dragul pietei. Mi se pare ridicol acest model, si inca alte cateva concepte propuse de BMW, pacat, s-a dus si acest Brand.

O zi buna,

Subscriu

De la (actualul/noul) Bmw seria 3 nu mai imi place nimic de la BMW (noul seria 7, X5 E70, X6). Chiar ca isi bat joc

apropo: seamana cu Dacia Liberta

tm_kata 14-02-09 15:19

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 2066529)
dar s-a gandit careva dintre voi, ca pur si simplu acest model nu este fabricat pentru gusturile noastre?
se adreseaza acelei clase sociale, care isi permit sa achizitioneze acest model.
mai nou, vad ca o masina se apreciaza "ochiometric", nu conteaza ce marca este, ce motor are, ce tehnologie detine, daca arata bine la vedere, este ok, daca nu, este penal...
ma repet, cati dintre noi ne permitem sa cumparam asa ceva? eh, in acel moment sa ne dam cu parerea despre design, si alte probleme ale masinii, indiferent de marca acesteia.
3 pagini de comentarii, si toate 3 pline de posturi critice despre designul masinii... nici o intrebare tehnica...

sa fim seriosi... eu nu cred ca iti cumperi o masina numai pentru mecanica ei... pentru mine designul masinii are o pondere de 70% si 30% mecanica. sunt multi in cazul meu care nu si-ar cumpara o masina urata cu spume doar pentru ca are un motor extraordinar. si ce conteaza cati ne-o putem permite? atunci cam 60% (poate chiar mai mult) din masinile noi postate nu ar trebui comentate pentru ca nu ni le putem permite ?!

ROBERT_88ROB 14-02-09 15:26

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 2066655)
sa fim seriosi... eu nu cred ca iti cumperi o masina numai pentru mecanica ei... pentru mine designul masinii are o pondere de 70% si 30% mecanica. sunt multi in cazul meu care nu si-ar cumpara o masina urata cu spume doar pentru ca are un motor extraordinar. si ce conteaza cati ne-o putem permite? atunci cam 60% (poate chiar mai mult) din masinile noi postate nu ar trebui comentate pentru ca nu ni le putem permite ?!

de acord cu tine :D

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning