![]() |
A iesit super!!! nota 10
|
mda ..... :D
Multumesc celor care au dat curs invitatiei, mai devreme sau mai tarziu: T@z, momo, twwety(pitu) , rzv (razvan), Droopy, cobraArt , comisaru ,tre , DJ e-jay(AML) ,skmadtm, shantzu, All-X , membrilor MR si a celor care nu au user pe forum ........ nush cine mai era .. amintiti-mi voi daca mai era careva Sper ca v-a placut mica intalnire :!: Asteptam pozele ........... si filmuletzu Numa` bine |
firar a dreaq de benzina..! aplauze pt Vlad DVRu` pt Momo pt Comisaru..` si AMlu fara ei nu era posibil spectacolul
|
Per Total incantat ! :D Mi-a placut foarte mult si ultima parte cand ne-am intors la Sala Sporturilor ! Ce sa zic merci Comisare de \"raiding\" ca sa imi place mie sa zic si la cat mai multe asemenea poate chiar dupa revelion daca o sa mai fie vreme cu zapada :wink:
|
le multumesc tuturor care m-au sustinut, celor care au fost de fata! m-am simtit super frumos in compania celorlalti membrii, fie ei NSL, fie MR, iar la faza cu casa de la MacDonald... no comment!
AllX sper ca nu te-ai suparat... |
Bah in p..a mea puneti bah nebunule incalzire pe masina si dezaburire ca ma dor maselele :lol:
|
frumos ,a fost mai frumos ca niciodata, sper sa se vada bine filmul acela si il vreau si eu cat mai repede.
Pe 7 sau 14 vreau sa fac o intalnire ,sa reusesc sa strang toti membrii din nsl ,vorbim si cu droopy daca vrea sa vina impreua cu mr si sa facem ceva frumos .ce ziceti ? :?: |
Eu zic ca este o idee buna... din partea mea sa merita sa mai facem una :D
|
a iesit f frumos mai ales cat timp am fost la sala!!! :wink: eu am mai dat o tura pe la sala la niste cercuri ,asha sa va fac in ciuda :twisted:
marlanca sormea ca nu a stat mai mult :arrow: |
si poze ? :D ce mai asteptati ? :D
|
Ma bucur ca va placut ! :wink:
Pozele or sa vina si ele..azi sau maine cel tarziu. |
Or sa vina mai ales aia cu pitu cand dadea startu la doua masini si venea una pe contrasens :lol: :lol: :twisted:
|
Pe 7 ar fi super pitule foarte buna ideea :wink:
Si oricum droopy nu cred ca va refuza P.S.: asta daca va avea benzen :lol: :lol: No Offence Drupare :wink: |
prima intalnire la care am fost si eu
nu am stat prea mult ca imi era frig dar a meritat mersi lui tweety ca daca nu era el nu mai veneam |
Re:
Quote:
de ce nu ai venit la noi sa zici cine esti, iti gaseam si tie un loc intr-o masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning