![]() |
Re: Un Corvette din '63 este cea mai rapida masina din lume
Eu zic ca tot Corvettul pleaca primul!Dar dupa vreo 5-600 metrii il ia camionul ala Shokwawe...;)(parerea mea)
|
deja e exagerat......astia prin bucuresti se incurca in volan cu masini de 80 de cai, nu mias dori sa isi ia vecinu meu de parcare asa ceva cand lui ii scapa ambreiaju la logan.....parerea mea: astea sunt masini care tre sa ramana p pista de drag
|
Quote:
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar un SOFER BUN conduce orice. Cine si-a facut permisu PE SPAGA indiferent ca pe vremea lui ceasca sau ulterior si e PREA BOU sa conduca si un Lastun, nu nimereste vitezele la Logan, sa-si ia TROTINETA DESIGN de la NEW-YORKER si sa se lase de masini. Pe astia daca-i plimbi cu 250 km/h pe scaunul din dreapta, īncep sa plīnga cīnd se uita la vitezometru si fac pipi-n pantaloni īn timp ce-si fac rugaciunea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Avion tati...ce mai vrei? Si mai e si street legal. GENIAL
|
Quote:
|
Quote:
Aia nu este apa ci o solutie speciala cleioasa pt. burn out. Un bidon de 50 de litri costa īn jur de 5 euro. Daca vrei īti trimit o cisterna plina dar asiguri transportul. |
Quote:
|
muscle car!!! in adevaratul sens al cuvantului, impresionant ce poate face pasiunea:D
este visul oricarui proprietar de masina sport de acum probabil 2400HP |
Quote:
La emisiunea tv unde s-a spus asa ceva, daca e o emisiune romāneasca e clara. Da e una straina cum sīnt cele de pe DMAX o fi fost un reporter īncepator habarnist ce nu stie ce vorbeste. |
Quote:
|
0-100km in 1 secunda ? aiaiai ...
|
Quote:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/fCOBW6Dv5bc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/fCOBW6Dv5bc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning