![]() |
Re: OMOLOGARE JANTE !
Quote:
De ce nu dai o fuga pana la RAR sa intrebi acolo? Cred ca e cel mai simplu si cel mai sigur. |
Nu cred ca au fost puse 215 40 :( da o sa dau o fuga ar fi cel mai bine multumesc frumos
|
Depinde de model si de motorizare. Pe modele cu 4/5 usi putin probabil sa se fi pus, dar pe coupe-ul cu motor 2.0 turbo au fost puse din fabrica roti 215/40/17
http://www.ultimatespecs.com/car-spe...upe-Turbo.html Vezi in cartea masinii pagina cu dimensiunile de roti puse pe motorizarea ta, sau uita-te pe capacul de la busonul de benzina ce dimensiuni de roti sunt trecute acolo... |
Interesant! Nu stiam aceste date..multumesc mult pentru detalii
|
buna seara, recent am achizitionat un ford mondeo , lam cumparat direct cu jante de 15, eu nu mam uitat nici in talon nici in cartea masini cand am cumparato, cand am ajuns acasa de unde am cumparato adica 100 km , ma uit linistit in talon si carte si am observat ca in cartea masini si talon scrie ca e dimensiunea 185/60 R14, cum as putea sa omologhez jantele de 15 din aliaj ? ca acuma am jante de tabla cu dimensiunea din talon ... help pls
|
Singura varianta e la rar ca ei sa verifice lista de cauciucuri disponibile si care sunt recomandate de producator. Pe talonul vechi erau trecute toate dimensiunile cauciucurilor ce se puteau monta.
O alta idee ar fi cu notificare de la reprezentanta Ford unde sa specifice dimensiunile de cauciucuri pe model. O alta idee e sa imprumuti un set de jante cu cauciuc de la vreun amic si sa treci identificarea sau inspectia sau ce ai nevoie. Mondeo e o masina mare, pur si simplu nu cred ca a existat doar cu jante pe 14, trebuie sa se poata la rar sa iti faca o adaugare pentru tipul de cauciucuri. |
pai culmea ca itp-ul lam facut cu setu de jante de 15 si nu au zis nimic ...
|
Quote:
|
azi am fost oprit de ctt (control tehnic in trafic). desi am talon vechi in care scrie dimensiunile anvelopelor au verificat prin telefon daca corespunde... deci daca va opreste rar-u degeaba aveti talon nou...
__________________ I will rest when i am dead. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning