![]() |
nush ce ati vazut voi in cursele anterioare
yo spun ce am vazut azi :shock: am vazut cum toata lumea(adica toata lumea)se bloca cand cei 2 veneau in marsarier la start :shock: am mai vazut cum plecau(eram la un metru de ei),mah credeti ca nici n-am avut timp sa-mi duc camera spre ei cand plecau?? :shock: am mai vazut ca ono a pierdut de 3 ori la rand impotriva lui andrei si am mai vazut cum,dupa cei 2 plecau,toata pista se umplea de spectatori pt a vedea rezultatul,nu mai tinea nimeni cont de jandarmi,politie s.a. RESPECT celor 2,RESPECT ono pt ca i-am cerut voie sa-i pozez si yo lamborghini-ul si mi-a permis fara dar si poate :) ,RESPECT andrei pt ceea ce a facut. NO COMMENT la cursa de azi RESPECT tuturor care ne incalzezc noua spectatorilor sufletele cand se aud motoare turate si miros de cauciuc incins. Bafta si la mai mare in continuare. :wink: |
Felicitari Andrei ... :wink: Era clar ca asa se va intampla cand va fi si public ... Felicitari pentru amandoi ... 2 masini spectaculoase ...
|
1 am batut clar
2 am pierdut la mustata, nu stiu cum si dc dar am pierdut 3 am plecat cu ASR-ul cuplat si am pierdut Total 2/1 pt Andrei Felicitari!! Azi a fost ziua ta Tenteanule |
:(( :( ono a pierdut... dar are tot respectu meu ... ono felicitari pt bestia ta si andrei... felicitari si tie ai castigat in fata unui lamborghini .. bv
|
re:
multumin ONO si ANDREI pt show-ul (cursele) pe care nu le-au oferit ! :D RESPECT !
|
Respect si felicitari la toata lumea!
De cand asteptam aceste curse! De duminica trecuta stateam pe jar, mi se parea ca un minut e o ora. Si am avut si eu ocazia sa il vad pe ono cu a lui bijuterie si pe andrei si multi altii. Bravo lu' Andrei ca a batut un supercar(de fapt si acel subaru tot un supercar e intr-un fel la cate modificari are si ce poate). Si am ramas super impresionat si de alte masini, cum ar fi acel volvo care rupea randurile! Si mi-a mai placut acea Octavia 1, dar nu cea de la scoala, si cea care avea calculator in locul radio-cd-ului si un ditamai ceasu' pe bord! Felicitari la toata lumea!
|
super tare...multumim pt spectacol si felicitari celor 2... si nu numai... 8)
|
am si yo o intrebare pt ono :)
cumva te jeneaza unpic spatiu de rulare la schimbator ca stiu si am si vazut la tine la masinuta ca e cam stramt locu de rulare pt schimbator si mah gandeam asa ca la cat de repede schimbati voi in timpul cursei daca te-ar jena vreun-pic???? Ms frumos! :) |
De departe cea mai tare cursa din istorie..felicitari ono si andrei tot respectu.... Asteptam revansa! :lol:
|
Prea frumos.. Felicitari ANDREI ... eu unu am avut ocazia sa merg cu subarul tau...PREA ADEVARAT.
felicitari si pt ONO |
Re:
Quote:
cei care ereau langa start au zis ca ai tractine pe spate... ca doar rotile din spate patinau putin... :? oricum respect pentru amandoi a fost o cursa foarte stransa si s-a vazut munca depusa la subaru :wink: |
Ca sa ma pot convinge de adevar am stat la sosire.
Starturi au dat multi eu am considerat ca merita sa dau si o astfel de sosire. O sa vedeti pe film mai multe. |
re
frumoase curse eu am fost unul dintre \"aia\" care au zis ca ono are tract. pe spatE:) asa mi sa parut la a 3-a cursa )oricum frumoas cursa felicitari
|
Frumos domne, frumoooos.....
RESPEKT pt cei 2 si pt masinile lor,mai ales pt subarul lui Andrei , incep sa apara din ce in ce mai multe masini tari in \"lumina reflectoarelor\" (:P) si asta e imbucurator pt spectacol .......desi sincer imi fac probleme ca pana o sa ajung sa particip si eu o sa fie baietii cam departe de ajuns ........dak nu cumva sunt deja :roll: :roll: :roll: CU RESPEKT !!! |
2 Attachment(s)
Disputa Ono Andrei prin lentila camerei mele aflate la finalul pistei.
Insa a3a cursa nu o mai gasesc.. :( Oricum astea au fost cele mai disputate! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning