![]() |
Re: Cine-l stie PE ENIS ??
Vali Mosor: salut
JuSt Me': sal Vali : cine e enis ? JuSt Me': enis.... unu mai mic d inaltime , chel JuSt Me': venea la lac cateodata JuSt Me': .... Vali : ... JuSt Me': sg il stii Vali : ce s-a intamplat ? JuSt Me': dadea mana cu toata lumea.. d treaba omu JuSt Me': cika l au gasit sugrumat in parc... avea spume la gura .... Vali : dumnezeu sa-l ierte ... JuSt Me': da.... baiat bun .... JuSt Me': sg il stii wa... sareau fetele p el sa l pupe... JuSt Me': JuSt Me': shaw era nebun JuSt Me': Vali : care fete? Vali : cu cine mai venea ? JuSt Me': lyv cu loganu .. cu astia .. JuSt Me': tov bun cu liviu JuSt Me': cata ( shm ) Vali : nu stiu ... JuSt Me': plm... din vedere sg il stii JuSt Me': sg ai dat mana cu el ... Vali : e posibil .. JuSt Me': joi cik vor sa l inmormateze... JuSt Me': ziceam sa mergem toti ..... sa punem coroane cea... JuSt Me': ceva... JuSt Me': dak e ..poate vii si u ... Vali : sincer .. acum nu-mi aduc aminte sa-l fi cunoscut Vali : stau si cotrobai prin memorie .. Vali : dar nu gasesc nimic JuSt Me': avea el un leon galben modelu mai vechi.. avea un tub marishor... Vali : ce nr ? JuSt Me': d TL .... JuSt Me': nu era inscrisa p T JuSt Me': CT JuSt Me': stai sa vad dak gasesc vreo poza ... JuSt Me': https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis.html JuSt Me': uite aici... i au ppus astia poza p site JuSt Me': JuSt Me': Vali : saracu ... Vali : il cunosteam JuSt Me': da... JuSt Me': acum ti l amintesti ? Vali : plm .. eu chiar cunosc un enis Vali JuSt Me': JuSt Me': da p asta al nostru nu l cunosti ? JuSt Me': Vali : nope JuSt Me': tine si u doliu cu noi Vali : incerc JuSt Me': poate vii si u la inmormantare sa l pupi p frunte.. |
ahhaahahah urat valiii :)) hahahah saracu ce a furat-o :))
tre sa mai nascocim alta :)) |
BUZZ!!!
I: esti? pulea: sal pulea: da I: ma aveai treaba cu mine... pulea: da I: da ce doream sa vb. cu tine I: stii k a murit enis? pulea: enis? pulea: cn era ala I: e coleg cu noi la facultate...ala mic de statura...chel asa... pulea: chel? pulea: si mic de statura? I: dada... I: ba cica a scuipat niste fete in cismigiu I: si alea au pus niste baieti I: si lau omorat pe enis I: ... pulea: unde ai auzit? I: olga mia zis... pulea: ai vreun link? I: noup pulea: mhm I: cik lau castrat I: si dupa lau sugrumat pulea: parca il calcase masina? I: nu ma... I: lau gasit niste gabori blegit pe o banca in parc cu spume la gura pulea: :/ pulea: plm pulea: venea des? I: da... pulea: in grupa cu noi? I: dadea noroc cu noi in fiecare dimineata I: nu u I: nu nu I: dar dadea noroc cu noi in fiecare dimineata cand venea pulea: si cu mine? I: da pulea: incerc sa mi-l amintesc pulea: mai descriel I: deci I: grasut I: mic de inaltime I: chel I: si are ticul sa scuipe I: si aveau fetele boala pe el... I: il luau in brate una doua I: nimic? pulea: pffff pulea: cu o poza poate pulea: dar asha nu tin minte nimic pulea: aiurea mah I: de unde sa am poza cu el? pulea: ziceam asha I: cum sa te gaseasca ma blegit pe banca pulea: coaie ideea e k pulea: nu e frumos sa scuipi fete pulea: da nu meriti sa mori pt asta I: ..si castrat I: frate da fetele erau cu el....lau luat in brate...pana mea...dar tipele nu stiau ca asta daca este inervat are ticu sa scuipe I: plm I: si lea scuipat pe fatza... I: alea sau ofticat...au aparut dupa 20 min cu rahetzi...si dus a fost pulea: mah pulea: si pe de alta parte pulea: dupa ce scuipi niste fete pulea: te cari in pwla mea pulea: de acolo I: nu sia cerut scuze... I: ia placut... I: ce sa'i faci... I: ma...cica il incinereaza pulea: plm I: asa au hotarat restul enisilor... I: ai lui... I: plm I: si ziceau astia daca mergem... I: tu ce zici...mergi?...plm...stii k e frumos sa mergem... I: sa fie mai multa lume asa la inmormantare... pulea: cand? I: pai e vineri I: mergem...punem mana pe cap... I: plm... I: te bagi? I: ii luam si o coroana... I: baaaaaaaaaaaa I: stai ca miam adus aminte... I: poate asa il stii I: mai purta el caciulita I: dinn cand in cand.... I: poate de asta nu il stii I: si avea fraieru pe caciula I: o insigna pe care scria durex I: k'mon...tre sa il stii pulea: pfff I: ma, oricum...te bagi? pulea: nuj sa vad pulea: poate I: il mai si incinereaza... pulea: vineri cred k ma duc ai mei sa-mi faca test anti drog I: da? I: dc? pulea: k mi-au gasit iarba I: sa mori tu? pulea: in sertar la birou pulea: da I: BUsTEEEED pulea: au facut scandal etc pulea: .... pulea: I: pffaaaiii pulea: ma luau cu d-alea "Danut, spune nu la droguri" pulea: "noi te iubim si te putem ajuta?" I: sa mori tu? pulea: daaaaaaaaaaa I: dudeeeeeeeeeeeee I: da spunele ca iarba e medicinala pulea: nu a mers I: spunele si lor sa incerce... I: ai incercat? pulea: nici asta n-amers I: frate...enis nu se mai scula dupa ce dadea cu iarba... I: vai de capu ta ma... I: I: ai luat cva bataie? I: pulea: nu p pulea: p[m pulea: da au zis k daca ma duc imi cumpara o shaorma I: belea… I: ia uite aici link cu enis --------------- si dupa au urmat =))..si :))...si dute'n enisu meu...si tot asa ...:)) oricum tare cum de la enis am ajuns la "Danut, noi te iubim" =)) |
Eu am avut un complice :lol::lol:
ce mortii mati nu dormi ma la ora asta sica bosul: taci draqu ma sica bosul: fii atent sica_bosull2000: zii sica bosul: il stii pe enis sica bosul: ? sica_bosull2000: denis? sica bosul: nu ma enis sica_bosull2000: enis sica bosul: enis sica bosul: enis sica_bosull2000: sica bosul: enis sica_bosull2000: sica bosul: ba umbla cu peste ma muie sica bosul: sta in trust sica_bosull2000: nu al cunosc ma sica_bosull2000: dc? sica bosul: dadeai tu noroc cu el ma sica bosul: nu il stii ma pe enis sica_bosull2000: nu ma sica bosul: lasa ma sica bosul: a murit sica_bosull2000: cand ma? sica bosul: in seara asta sica_bosull2000: cine e ma ala sica bosul: fii atent cum sa intamplat sica bosul: cica la injurat una si a batuto pe aia ma stii si unu cica ia dat in cap cu paru ia da ma nr lui sa al sun sa vad cine este sica_bosull2000: sica bosul: ce ai ma ce nr sica bosul: ? sica_bosull2000: stai ma ca e mort sica bosul: ba muie sica_bosull2000: zii ma sica bosul: cica avea spume la gura cand a venit salverea sica_bosull2000: sica_bosull2000: ma muie vezi tu ce ma duce capu pe mine sica_bosull2000: bine ca miai zis de mortu asta sica_bosull2000: ca eu maine ai zic lu mama ca mia murit un tovaras si ai zic sa imi dea si mie 3 4 mil sica_bosull2000: si asa ai zici si tu lu mata sica_bosull2000: sica_bosull2000: si bem maaaaaa sica bosul: ba muie nu glumesc sica_bosull2000: si cine glumeste ma Floare: ba saracio CT 03 BOG: i-a zii ma Floare: ce draq zice ma lesinatu asta de sica CT 03 BOG: de ce ma ? Floare: ca a murit mortu Floare: ? CT 03 BOG: daca m-a injurat de mama il i-a mama dracu CT 03 BOG: aaa CT 03 BOG: da ma CT 03 BOG: un baiat din trust CT 03 BOG: Enis CT 03 BOG: era turc Floare: mie mia zis sica ca eu eram prieten cu el CT 03 BOG: l-au omorat tiganii Floare: ca dadeam eu noroc cu el cand al vedeam Floare: CT 03 BOG: da ma CT 03 BOG: era mai mic CT 03 BOG: grasutz CT 03 BOG: chel CT 03 BOG: era asa creol CT 03 BOG: si avea ca un fel de par la ceafa CT 03 BOG: il stii sigur ma Floare: ba tu esti nebuna ala a murit CT 03 BOG: tu dadeai noroc mereu cu el CT 03 BOG: cand mergeam la pizde la liceu Floare: hai dute draq ca eu nu am fost cu tine la liceu Floare: CT 03 BOG: ba prostule CT 03 BOG: cand mergeam de la ore CT 03 BOG: unde rasa ma-tii mergeam ? Floare: CT 03 BOG: sa o *** pe doina CT 03 BOG: sica a zis ca se duce la inmormantare CT 03 BOG: :< CT 03 BOG: CT 03 BOG: la turci trebuie sa il pupi muie CT 03 BOG: il pupi pe frunte :< CT 03 BOG: :< CT 03 BOG: CT 03 BOG: intreaba-l pe sica Floare: pup mortu CT 03 BOG: da ma muie CT 03 BOG: pe frunte CT 03 BOG: asa e la ei CT 03 BOG: venea el prin columbia ..avea un fes alb CT 03 BOG: scria ceva cu Durex sau Nurex CT 03 BOG: ba muie nu am chef de caterinca CT 03 BOG: pe bune CT 03 BOG: intreaba-l pe sica Floare:bine bai muie,ma duc si il pup pe frunte Floare:poate ma omoara aia pe acolo ca fac ceva gresit ca te sparg.. maine fac la niste fete :lol::lol: |
idei noi .....
-i`au dat in cap pana i`au curs toate alea ... -i`au taiat capu si l`a mancat un pitbull .... etc :)) |
Quote:
Doamne ... pe ala il interesa banii de la maicasa 3-4 milioane si pe asta sa nu ia bataie daca pupa mortu' pe frunte =))))=)))) |
Va rugam frumos sa mentineti un limbaj placut, nu prea e amuzant sa citesti injurii si cuvinte de prost gust, macar cenzurati-le ;)
|
ba e mai katerinka asha ... muie inseamna fatza .. ce e asha vulgar?:))
|
Are dreptate Eagle,cei care au cuvinte obscene si asa mai departe sa bage conversatia intr-un notepad sa nu o vada toti...e buna ideea ?
ca sa stiu ce sa fac ca azi am vre-o 7 fete :lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
2. Nu mai scrie cu "sh" :-) 3. Buna idee NONE |
.Reptilică: il stii pe enis?
.Reptilică: ba Ovy Pebbles: care-i ala? .Reptilică: ma cred ca il stii si tu .Reptilică: e unu mai mic asa .Reptilică: se poarta el chel .Reptilică: si are par mai mult pe ceafa .Reptilică: e smecher..asa se zice .Reptilică: bah .Reptilică: e el mai creol asa. Ovy Pebbles: nu-l stiu ma da-l in plm .Reptilică: trebuie sa il stii..ai dat odata mana cu el. Ovy Pebbles: Ovy Pebbles: eu? .Reptilică: am auzit ca a fost sugrumat.. .Reptilică: da tu.. Ovy Pebbles: cn a fost ba sugrumat? .Reptilică: enis ala asa auzii ca a fost sugrumat Ovy Pebbles: drq stie dak il vad poate il stiu Ovy Pebbles: cum il cheama numele lui .Reptilică: Enis e porecla .Reptilică: nu stiu numele lui Ovy Pebbles: poi si numele Ovy Pebbles: pwla.... .Reptilică: l-au sugrumat astia. .Reptilică: in boscheti in parc Ovy Pebbles: Ovy Pebbles: poi cum? .Reptilică: auzii ca l-au strangulat..l-au prins de gat si i-au dat pana a facut spume la bot Ovy Pebbles: plm... Ovy Pebbles: cn iti spuse? .Reptilică: auzii pe net..cica ii placea sa scuipe si la scuipat pe unu. .Reptilică: si ala la strans de gat pana a facut spune la gura Ovy Pebbles: si tu d und stii ba m*io k am dat yo mana cu el Ovy Pebbles: f*tuti enisu tau .Reptilică: pai am auzit ca de fiecare data dai mana cu el .Reptilică: riP ENIS :(( Ovy Pebbles: f*tuti enisu tau =)) |
MillionDollarBaby: buna mai
MillionDollarBaby: ce faci ? ti-ai facut bara ? DVL: buna ce sa fac stau plin de nervi ))))) da mai trebe sa o vopsesc si....pana mea vedem MillionDollarBaby: ce vroiam sa te intreb , tu il shtii pe unu ENis ? MillionDollarBaby: cica venea la ilg , prieten cu astia ai nostrii pana mea , si cica a murit azi noapte , l-au batut unii mar DVL: cred ca da ce masina are? MillionDollarBaby: un e30 negru MillionDollarBaby: frumos rau de tot facut MillionDollarBaby: dar cica si masina e facuta praf DVL:aoleu stai ca acuma am vazut a murit ? de ce ? MillionDollarBaby: pei pana mea cica , erau unii la semafor si el chel fiind in cap ...i-au zis aia cica chellu-le te tragi cu noi ? DVL: chel ? mai mic de statura ? MillionDollarBaby: da da da exact MillionDollarBaby: si mai inchis la ten asa ... DVL:poate il shtiu continua MillionDollarBaby: asa , si cica nu a vrut sa se traga cu ei la baneasa pana mea , au coborat si l-au dus in padure si... MillionDollarBaby: intelegi tu DVL:si ce ? acolo l`au omorat ? MillionDollarBaby: nu...s-au aplecat dupa el , l-au tras in sus in jos MillionDollarBaby: au mai venit si unele , si l-au plesnit pana mea MillionDollarBaby: ca asa au zis aia , cica in semn de umilinta , prima oara sa-l bata niste fete MillionDollarBaby: ala a ripostat , se zbatea omu saracu pana mea...:( DVL:pei si ? ERA singur sau ce ? mai zi ...de unde stii ? MillionDollarBaby: a nu , cica mai erau unii in apropriere dar nu s-au bagat MillionDollarBaby: au zis ca e destul de mare chelu ( asa ii se zicea lui ) si pana mea au zis ca se descurca singur MillionDollarBaby: contra 3 baieti si 2 pitipoance ....gandeste-te si tu MillionDollarBaby: si pana mea cica in 20 de min MillionDollarBaby: au dat si au dat in el pana saracu de epuizare a inceput sa scuipe sange pe gura si ....a murit DVL: hai mai faci misto ? cand s`a intamplat asta ca eu n`am auzit ? MillionDollarBaby: aseara mai :(((((( DVL: mda plm nus ce sa zic , lasa asta ca stii ca numi place sa vb de morti si astea ... MillionDollarBaby: da saracu ...a lesinat :( era mort gata , uscat ca o leguma , moale :((((( DVL: bine bine gata ca e...pana mea urat :)) MillionDOllarBaby: da.. DVL:bun , ia zi scoti si tu masina si vii pana la omv cu astia ? MillionDOllarBaby: nu vin ma , ca sunt obosita si pana mea sunt putin socata ...intelegi tu :(( DVL: hai mai ca trece ... MillionDollarBaby: saracu chelutz , lesinat el asa pe jos ...neajutorat DVL: bun hai ca plec daca e dai si tu un semn telefon alea alea ...hai ca fug vb :** |
Haha :))) l-au plesnit niste fete :)))))
|
1 Attachment(s)
2 conversatii :lol::lol:,una cu o fata,fosta prietena si una cu un baiat :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning