![]() |
Re: E30 - 89 G U W
Quote:
Farurile o sa le fac smoked si o sa pun xenon pe ele :D . Plm ... stau pe loc de 1 luna de zile , nici acum nu am scos masina de la tinichigiu , e plecat din Bucuresti de 1 luna de zile si abea maine vine ... si o sa ma duc sa scot masina . |
Quote:
|
I-am luat si bara fata de '90 :D , o sa revin cu poze mai pe seara !
|
2 Attachment(s)
Poze cu bara !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze cu ursu in situatia de fata , mai sta pe loc pentru 2 nimicuri ...
|
Parca imi aduce aminte de masina mea... :)):P
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am reusit si am terminat cu tinichigeria :-) , o sa demareze in forta operatiunea " Monstrul " :)) =)) !
|
Quote:
|
e o idee shef :)) , chiar am vz niste m10 turbate care trageau grav sa sti ;)
|
Sa sti ca ma batea gandul , dar imi este ca o sa cheltui multi bani si nu o sa fie bine .
|
ideea e ca sunt foarte rezistente din cauza materialului in exces folosit , rezista peste 1,3 bari presiune fara probleme , in caz ca topesti vreun piston sau mai stiu eu ce , motoarele astea se dau "gratis" la modu ca toata lumea vrea sa scape de ele , deci piesele destul de ieftine...
putere 240+ cp vezi ca a facut hexer un motor d-asta , vorbeste cu el sa va mai sfatuiti ;) |
ooo...se pare k a primit un 2.5 24v :D sau va primii...Bafta oricum:)
|
14 Attachment(s)
Am mai facut cate ceva la ea , dar nu prea mult ca nu am avut timp cu BAC-u asta :sad: + caldura asta nebuna ... azi am iesit la 7.30 la masina si de la 12 a inceput caldura aia nebuna de mi-a taiat tot cheful :)) =)) .
I-am montat botul ( capota , aripi + prelungirea de la bara fata ( mai trebuie indreptata putin ) , am antifonat contraaripile , aripile ( prin interior :P ) , pragurile , interioarele la rotile din spate si interiorul masinii . Trebuie sa fac rost de niste suporti pentru bara fata + spate ( '90 ) si sa Ii arunc si barile :D . Asta este , ma misc un pic mai greu acum ... m-am facut cam lenes cat timp a stat masina la tinichigiu ( 3 luni :)) ) . Va salut pe toti si aveti grija de voi si de masinile voastre ! |
masina asta a stat la mine cam un an, dar din lipsa de timp a trebuit sa o dau.Ma bucur ca a ajuns la cineva care o restaureaza.Vad ca inca are bara dintre amortizoare pe care i-o luasem.Jantele au fost be golful meu.Eu o dadusem cu un portbagaj de piese.Usa stanga i-am luat-o cand a lovit-o un incepator in parcare in prima lui zi cand a fost singur in masina :).Vezi ca are o tiganie la evacuare pe care nu am apucat sa o remediez.Bujiile sunt noi NGK, si uleiul Castrol 10x40 de asemenea.
Bafta cu ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning