![]() |
Re: BMW E36 coupe 318is
te-ai uitat in oglinda???....refuz sa cobor discutia la nivelul tau...
|
ce remarca de om destept...''refuz sa cobor discutia la nivelul tau'' ...bravo ba desteptule...hai gata...ai grija de topicul tau
|
Quote:
In al2lea rand 318i nu se compara cu 318is. Kit m cu 250E ma indoiesc ca gasesti.Interiorul de piele integrala nu e chiar un mare plus cum crezi.Arata bine dar lasa de dorit si iarna si vara...ori te arzi la cur ori iti ingheata.:lol: |
cunoscand masina mea...pretul mi se pare foarte corect..cum ai spus si tu...este un coupe ...cu un motor mai potent..trapa electrica.....cu suspensie sport reglabila...jante bbs..interior recaro...kit M...bandouri M...plafon negru M..+ foarte multe piese noi...clima putem pune cu 200 de euro imediat...masina impecabila
|
mallus, am hotarat sa nu-i mai poluez omului topicul degeaba.....insa trebuie sa-ti dau un raspuns: coupe-urile sunt frumoase (toti le plac) DAR se vand foarte greu si stiti de ce???? pentru ca le lipsesc 2 usi......iar la faza cu motorul si diferenta enorma intre 1.8i si 1.8is hai sa fim seriosi ca nu comparam cu un 2.5 m52.....este un m42 in 4 pistoane, nu este un avion.....vb de kit m....unde bandoul de pe usa stanga s-a speriat si a fugit, unde jantele nu sunt de m, oglinzile nu sunt de m.....deci in concluzie mai ramane cu ce am zis eu....bara fata 150 euro/spate 100 euro (care la bucuresti pleaca singure de pe masina intr-o luna maxim) +praguri...vorbeste de kit m atunci cand este complet..momentan el are elemente de m pe ea si nu kit m....
iar clima vezi ca numai manopera costa intre 150-200 euro (eu mi-am pus clima pe masina si stiu ce inseamna si cat costa) frumoasa masina..bafta la vanzare p.s. trapa electrica, suspensie sport, xenon, alarma, chei de e46 am si eu pe masina....deci astea nu sunt in plus in favoarea lui...asta asa ca sa fim obiectivi..... un e36 sedan chiar daca estetic este mai urat decat un e36 coupe se va vinde mai repede ....un coupe nu-si cumpara foarte multi... acest raspuns este pentru mallus babalau, asa cum ti-am spus si pe pm promit ca nu o sa-ti mai poluez topicul insa am fost nevoit sa-i dau un raspuns colegului de mai sus.....una peste alta masina ta este frumoasa (din acest motiv am si fost interesat de ea)......spor |
bandoul nu era la mom respectiv...ca nu am avut clipsuri...acum este...iar oglinzile sunt in casa....am vizibilitate mai mare cu astea normale....si clima digitala am baiat care cu 250 de euro am clima pusa pe masina...daca vrei te pun in legatura cu el....
|
3200 repede
|
susss....schimb cu e36 sedan...ofer si diferenta daca e cazul
|
ultimu pret...3000 euro
|
susss