Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Sparco sau Recaro? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/1072-sparco-recaro.html)

MARI_NSL 06-02-07 15:35

Re: Sparco sau Recaro?

as alege sparco.

orlandoo 06-02-07 19:51

Am Recaro si am condus si masina cu scaune Sparco.Depinde pe ce drumuri mergi.Iti recomand Recaro.Sparco iti va rupe spatele.Pe drumurile noastre in 2 ani cu Sparco o sa faci hemoroizi si nu te vad bine:D

Nemilosu 08-02-07 20:40

Recaro. Cred ca sunt cei mai ok.

platon911 09-02-07 13:54

nuj ce sa zic...Sparco park sunt mai tari si in The Fast And The Furoius am vazut...si nu numai,dar in ultima vreme vad din ce in ce mai des scaune Recaro....este concurenta puternik intre cele doua marci,io zic k ambele sunt la fel de bune ..

alvi 17-03-07 01:02

Sparco?Recaro?Depinde:Vrei drifturi si curse = Sparco(adica o masina care o ai folosi doar pt. asta si ca sa te duci la sevici alta masina)
Vrei Driftur mai naspa si tot asa,cursele... dar se te duci confortabil la serviciu?...= Recaro!

liwiu_evo 01-04-07 21:03

avand in vedere ca ambii producatori fac aceleasi produse sa sant la fel de scumpe, noi tree doar sa algem numele. io ash mere pe sparco. :)

Cky2k. 20-06-07 00:35

sparco e un nume renumit in curse si raliuri si sunt proiectate sa te tina bine si au si modele confortabile, in plus sunt din Italia deci de unde vin calutii rosii ;) aleg sparco

vlady_sl 02-07-07 19:07

daca ar fii sa ma gandesc la confort as alege Recaro dar daca e vorba de sportivitate si masini facute petru curse as merge pe sparco

Alecz_ar 09-07-07 14:31

Recaro. Who said MOMO???? :evil:

Vw_GTI_G60 10-07-07 00:04

Problema e relativ simpla si nu e nici un secret pentru cine trece peste glume gen FURIOS SI IUTE si reuseste sa aiba acces si la niste pliante plus o lista de preturi.
Sparco sunt scaune bune calitativ dar destul de accesibile ca pret si atat.
Nu o sa vedeti niciodata un scaun Sparco cu reglaje electrice , masaj , incalzire sau alte optionale ,ceea ce in schimb la Recaro e ceva normal(nu ma refer la scaunele de curse).
Ca sa rezum, indiferent ca e vorba de scaune de curse (scoici) sau scaune sport pentru strada acolo unde lista de optiuni si de preturi a produselor Sparco se termina incepe lista celor de la Recaro.
P.S. Nu uitati ca Recaro echipeaza din greu echipele de WRC desi se vede mai des logo-ul Sparco prin fotografii

george albu 17-07-07 11:29

da....e o mare diferenta intre sparco sau recaro...sau nu e foarte mare?

Marius_mym89 28-12-07 12:04

depinde ce iti doresti....amanadoua sunt bune....dar depinde de fiecare...

Jesse 17-07-08 11:41

recaro, prefer confort la volan :) :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning