Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/107162-audi-a6-jason-statham-pauza-super-bowl.html)

ROBERT_88ROB 05-02-09 19:30

Re: Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2041166)

https://www.youtube.com/watch?v=EyKst...eature=related si in legatura cu posti de mai sus le da peste nas mercedesu :D

vasi_bmw89 05-02-09 19:31

nici nu imi doresc interior mie deajuns un rollcage si niste scaune sport!!!!

ROBERT_88ROB 05-02-09 19:34

am terminat nu mai zic nimic..fiecare cu cei place

bogg 09-02-09 12:25

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2040787)
Normal cocalarii spun ca BMW face legea, corect, V10 M6 e rupt in gura de Aston de 385CP fata de cei 507,

Hai ca nu m-am putut abtine ca prea le stii tu pe toate.
Da, amandoua GTuri DAR fiecare cu un alt target pe piata. M6 nu a fost gandit sa ,,rupa in gura" un Aston Martin si dupa cate imi aduc aminte exista o diferenta de pret intre cele 2 masini. Comparatie Stupida.

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2040787)
Audi pune puterea la sol si bate la cur absolut orice BMW, sa nu mai spun de R8 V8 si R8 V10

Da sunt sigur ca Audi meu de 1.8 pune puterea la sol si ,,face" un 335xi. Exprima-te corect. Ce fel de Audi si ce fel de BMW, cu date concrete care sa-ti sustina afirmatile. Da, normal ca R8 pune puterea la sol ca pe el scrie QUATTRO.

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2040915)
Baietas cand V10 de pe M5/M6 o sa se compare la performante, cuplu, turatii si plaja de cuplu vs V10 de pe R8 V10 si Gallardo

Vorbim discutii... Motorul v10 de pe M5/M6 nu a fost gandit sa se ia la tranta cu R8, daramite cu Gallardo. In 2005 cand a fost scos M5u' , R8 nici nu exista. Asa ca nu vad logica. Asta-i una la mana. A doua la mana e ca M5 pana una alata e sedan, are 4 locuri bla bla bla etc.. si nu vad de ce i-ar trebui un motor comparabil cu a unui Gallrdo. Sunt cumva in acelasi segment de piata?

Quote:

cand un BMW o sa se tureze in 8700rpm si o sa sune atat de demential fata de acel V10 Audi o sa fiu de acord cu ce face BMW.

http://www.seriouswheels.com/2008/20...s-1024x768.htm

Te invit sa intrii aici si mai apoi sa comentezi. Intr-adevar nu se tureaza la 8700 ci la 8400 dar are motor V8 nu V10. ;) Asta numai ca sa-ti faci o idee. Dar daca ma gandesc mai bine te-ai putea uita si la turometrul BMWurilor m5/m6 ca sa nu mai comentezi deloc. ;)

Quote:

Lun alt ex. elocvent 335i vs S4 si ca motoare si ca masini... Ce face Audi cu acel compresor nu face BMW cu doua turbine, 306CP vs 333CP.

:lol: Audi S4 are 4.2l iar bmw 335i are 3.0l . 1.200 cmc lipsa ;) Dar BMW compenseaza prin turbo :)

Quote:

inafara de anumite rahatele de premii pt motoare a mai luat BMW? CUMVAce premii PERFORMANCE CAR OF THE YEAR 2 ANI LA RAND?

Nu, numai World car of the year. ;)

Quote:

Atunci cand BMW va avea UN SUPERCAR cum are AUDI SI MERCEDES vom vb mai detaliat...

McLaren F1 a avut motor de BMW :)

Cat despre Mercedes. BMW si Audi nu au facut la un loc ce a facut Merc. Merita sa mentionam cateva: Actros, Unimog, Vaneo, Vito etc...

Acum lasand gluma deoparte: Intr-adevar Merc. cu versiunile AMG(si nu numai) a cam rupt gura targului.

PvDTranceAddicted 09-02-09 12:41

In primul rand Audi S4 are motor de 3.0 Kompressor, 333CP, S4 B8 adik, si se ia la tranta cu 335i tot cu motor de 3.0l biturbo, iar in toate testele posibile il mananca de viu... Iar RS6 Sedan da cu M5 facelift de pamant din nou cu al sau monstruletz V10 biturbo fata de M5 tot cu V10 dar normal aspirat... as continua pana la infinit si ai sa vezi singur ca la ora actuala nici un M sau un model BMW sub M nu poate ajunge din urma la performantele unui Audi S/RS sau chiar un model inferior, asa ca nu-mi vb mie de eficienta pt ca nu degeaba cele mai rapide si mai sigur masini din lume AU TRACTIUNE INTEGRALA PERMANENTA: GT-R, LP560-4, R8 V8, R8 V10, VEYRON, 911 TURBO, etc... nu-mi vb mie de performanta pura cu tractiune spate, pentru ca spatele pe ploaie pierde de 2x mai multa putere decat poate pierde 4WD! Iar singura masina demna de o tractiune integrala va fi Aston Martin 0ne 77, care cu siguranta STIE CE INSEAMNA UN LSD bun pe spate, iar bmw nu are asa ceva decat pe M-uri si in cazul acestora doar un LSD banal care blocheaza mult prea putin rotile...
Iar V10 de pe R8 nu numai ca e un motor extraordinar dar in acelasi timp e motorul V10 cu cele mai multe rotatii din lume, asa ca nu-mi vb mie de motoarele BMW, ca BMW nu stie ce inseamna cuplu pe o plaja larga si putere constanta la motoare, am simtit-o pe pielea mea, iar lag-ul inadmisibil al cutiilor de viteze automate BMW chiar deranjeaza la acceleratii si la schimbari de trepte! Tehnologia bate iarasi "asa zisa istorie bmw"...
In testul EVO si Autobild RS6 Sedan a reusit sa scoata 0-100:4.1, 0-200:13.2, muuult peste performantele lui M5 facelift, asa ca nu-mi vb mie de "placerea de a conduce"...si asta cu 100kg mai mult ca M5, dar cu Quattro si eficienta unei cutii de viteze mult mai adecvate asa cum reiese din toate testele RS6 C6 Saloon vs M5 E60 Saloon! BMW e in urma baiatule, iar dak stam sa ne gandim mai sunt cateva luni cand si-o ia IARASI PE COADA SI NOUL M3 de la RS5 Coupe, care va spulbera tot ce misca in clasa lui, iar ca design va fi incredibil de agresiv vs M3 sobru...

vasi_bmw89 09-02-09 12:46

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2050842)
In primul rand Audi S4 are motor de 3.0 Kompressor, 333CP, S4 B8 adik, si se ia la tranta cu 335i tot cu motor de 3.0l biturbo, iar in toate testele posibile il mananca de viu... Iar RS6 Sedan da cu M5 facelift de pamant din nou cu al sau monstruletz V10 biturbo fata de M5 tot cu V10 dar normal aspirat... as continua pana la infinit si ai sa vezi singur ca la ora actuala nici un M sau un model BMW sub M nu poate ajunge din urma la performantele unui Audi S/RS sau chiar un model inferior, asa ca nu-mi vb mie de eficienta pt ca nu degeaba cele mai rapide si mai sigur masini din lume AU TRACTIUNE INTEGRALA PERMANENTA: GT-R, LP560-4, R8 V8, R8 V10, VEYRON, 911 TURBO, etc... nu-mi vb mie de performanta pura cu tractiune spate, pentru ca spatele pe ploaie pierde de 2x mai multa putere decat poate pierde 4WD! Iar singura masina demna de o tractiune integrala va fi Aston Martin 0ne 77, care cu siguranta STIE CE INSEAMNA UN LSD bun pe spate, iar bmw nu are asa ceva decat pe M-uri si in cazul acestora doar un LSD banal care blocheaza mult prea putin rotile...
Iar V10 de pe R8 nu numai ca e un motor extraordinar dar in acelasi timp e motorul V10 cu cele mai multe rotatii din lume, asa ca nu-mi vb mie de motoarele BMW, ca BMW nu stie ce inseamna cuplu pe o plaja larga si putere constanta la motoare, am simtit-o pe pielea mea, iar lag-ul inadmisibil al cutiilor de viteze automate BMW chiar deranjeaza la acceleratii si la schimbari de trepte! Tehnologia bate iarasi "asa zisa istorie bmw"...
In testul EVO si Autobild RS6 Sedan a reusit sa scoata 0-100:4.1, 0-200:13.2, muuult peste performantele lui M5 facelift, asa ca nu-mi vb mie de "placerea de a conduce"...si asta cu 100kg mai mult ca M5, dar cu Quattro si eficienta unei cutii de viteze mult mai adecvate asa cum reiese din toate testele RS6 C6 Saloon vs M5 E60 Saloon! BMW e in urma baiatule, iar dak stam sa ne gandim mai sunt cateva luni cand si-o ia IARASI PE COADA SI NOUL M3 de la RS5 Coupe, care va spulbera tot ce misca in clasa lui, iar ca design va fi incredibil de agresiv vs M3 sobru...

.....https://www.youtube.com/watch?v=SyQ-NvwwntQ rolling start
quattro e degeaba....e bun doar l plecari d p loc

vasi_bmw89 09-02-09 12:47

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2050804)
Hai ca nu m-am putut abtine ca prea le stii tu pe toate.
Da, amandoua GTuri DAR fiecare cu un alt target pe piata. M6 nu a fost gandit sa ,,rupa in gura" un Aston Martin si dupa cate imi aduc aminte exista o diferenta de pret intre cele 2 masini. Comparatie Stupida.

Da sunt sigur ca Audi meu de 1.8 pune puterea la sol si ,,face" un 335xi. Exprima-te corect. Ce fel de Audi si ce fel de BMW, cu date concrete care sa-ti sustina afirmatile. Da, normal ca R8 pune puterea la sol ca pe el scrie QUATTRO.

Vorbim discutii... Motorul v10 de pe M5/M6 nu a fost gandit sa se ia la tranta cu R8, daramite cu Gallardo. In 2005 cand a fost scos M5u' , R8 nici nu exista. Asa ca nu vad logica. Asta-i una la mana. A doua la mana e ca M5 pana una alata e sedan, are 4 locuri bla bla bla etc.. si nu vad de ce i-ar trebui un motor comparabil cu a unui Gallrdo. Sunt cumva in acelasi segment de piata?

http://www.seriouswheels.com/2008/20...s-1024x768.htm

Te invit sa intrii aici si mai apoi sa comentezi. Intr-adevar nu se tureaza la 8700 ci la 8400 dar are motor V8 nu V10. ;) Asta numai ca sa-ti faci o idee. Dar daca ma gandesc mai bine te-ai putea uita si la turometrul BMWurilor m5/m6 ca sa nu mai comentezi deloc. ;)

:lol: Audi S4 are 4.2l iar bmw 335i are 3.0l . 1.200 cmc lipsa ;) Dar BMW compenseaza prin turbo :)

Nu, numai World car of the year. ;)

McLaren F1 a avut motor de BMW :)

Cat despre Mercedes. BMW si Audi nu au facut la un loc ce a facut Merc. Merita sa mentionam cateva: Actros, Unimog, Vaneo, Vito etc...

Acum lasand gluma deoparte: Intr-adevar Merc. cu versiunile AMG(si nu numai) a cam rupt gura targului.

bogg a fost buna asta tineo tot asa...........

vasi_bmw89 09-02-09 12:49

Quote:

mclaren F1 face la acceleratie veyronul......ce ai frate ai mancat de pe jos???!!!:lol:

ROBERT_88ROB 09-02-09 12:51

Quote:

da frate dar tot nu vad rostu la reclama asta...compara cu masini de 20.. trabuia sa le compare cu masini de acuma chiar daca le bate ;)si sa afli ca bmw cu x-drive bate audi chiar a fost un test pe protv intre bmw 335 si s5 si a castigat bmw,si in legatura de r8 masina sport ia bataie de mercedes E 63 amg vagon si rs4,rs6 de la ml 63 amg

ROBERT_88ROB 09-02-09 12:55

are drepatate vasi_bmw89 audi e bun la plecari pt ca ii 4X4 si dupaia pierde nu ca am ceva cu audi..chiar am un audi a4 si un bmw 320 si la plecare in primi 400 m face bmw dar dupaia se intinde bmw :D,uitate ca au facut cei de fifth gear un test intre m3 rs4 si c 63 amg si sa vezi ce rezultate a abtinut audi

PvDTranceAddicted 09-02-09 13:27

omule RS4 B7 se bate cu M3 vechea generatie nu M3 E92, asa ca nu mai vb prostii, RS4 nu exista deocamdata ca sa se bata cu noul M3, normal ca a pierdut, dar tot ce a iesit noua generatie Audi B8 inclusiv S5, S4, RS6, R8 etc toate distrug M-urile... Asteapta sa apara rivalul DE DREPT CONFORM GENERATIILOR adik RS4 B8 vs M3 E92, nu mai manca rahat, M3 e cel mai nou din grup si e cu o generatie in fata lui RS4 B7, asteapta B8...

vasi_bmw89 09-02-09 15:46

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2050979)
omule RS4 B7 se bate cu M3 vechea generatie nu M3 E92, asa ca nu mai vb prostii, RS4 nu exista deocamdata ca sa se bata cu noul M3, normal ca a pierdut, dar tot ce a iesit noua generatie Audi B8 inclusiv S5, S4, RS6, R8 etc toate distrug M-urile... Asteapta sa apara rivalul DE DREPT CONFORM GENERATIILOR adik RS4 B8 vs M3 E92, nu mai manca rahat, M3 e cel mai nou din grup si e cu o generatie in fata lui RS4 B7, asteapta B8...

.......poi atunci nu mai zi ca m5/m6 se bate cu r8.....

vasi_bmw89 09-02-09 16:07

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2050888)
are drepatate vasi_bmw89 audi e bun la plecari pt ca ii 4X4 si dupaia pierde nu ca am ceva cu audi..chiar am un audi a4 si un bmw 320 si la plecare in primi 400 m face bmw dar dupaia se intinde bmw :D,uitate ca au facut cei de fifth gear un test intre m3 rs4 si c 63 amg si sa vezi ce rezultate a abtinut audi

......da asa e am vazut si eu testul ala si chiar la facut BMW-ul pe s5

vasi_bmw89 09-02-09 16:20

...am si eu un mercedes clk 200 kompressor .un BMW 320i,si un audi a3.......si in ordinea asta in care le-am scris le-as clasa si in alte imprejurari......deci lasane k audi e cel mai cel....ca nu e asa.....dar eu prefer BMW-ul(sunt fan....aa am mai avut un 850csi 5.500cm3 340cp la vremea lui a fost considerat prea avansat d aceea nu a mai fost fabricat......avand s aiba un urmas si anume BMW CS...si cand o sa iasa ala p piata o sa rupa gura targului)

PvDTranceAddicted 09-02-09 16:39

Nu mai compara masini diferite ca greutate, clasa, motorizari intre ele, esti dement daca faci asta, iar BMW nu detine un supercar acum ca sa poata sa ajunga la nivel-ul R8 ca manevrabilitate (fiind cea mai buna posibila la acest capitol la ora actuala si pe viitor). Bmw nici discuri ceramice n-are pe vreun M, sa nu mai zic de suspensii magnetice sau tractiune integrala pe M-uri, bine vine uratenia aia de X6M cu XDrive dar chiar nu conteaza...iar noul 7 are 2140kg la motorizarea de 4.0l biturbo:)) Cand S8 are 1900kg:D Deci nu-mi vb mie de performante, ca motorizarile si performantele Audi-urilor S/RS si categoriilor normale nici nu se compara cu derapantele alea de BMW-uri care sunt vai mama lor si la design si interior si calitatea materialelor si tehnologie inferioare Audi-ului... iar fratioare TT-S si viitorul TT-RS care vine luna viitoare va spulbera definitiv mitul ca M este "the best"...greutate muuuult mai mica ca la noul Z4 si un motor incredibil va avea, sa nu mai zic de cele 4.5s pana la prima suta si cat de echilibrata va fi masina aia! Tot ce inseamna S/RS de la Audi spulbera M-urile in orice comparativ, mai putin la capitolul care derapeaza mai tare, unde M-urile n-au rival :))))
S3, S4, S5 Coupe, S6 Sedan si Avant, TT-RS, RS5 Coupe, RS4 B8, RS6 Sedan si Avant, S8 nou (toamna 2009), R8 V8 si R8 V10 sunt muuult peste ce pot face M-urile si ca performante si ca siguranta si ca senzatii.. Iar bai baiatule tocmai ce am condus X5 3.0D si in blana senzatia e infinit mai mica ca accelerarea in ML 320CDI Edition 10 a unui amic, unde cuplul si senzatia accelerarii iti rupe capu, cu toate ca sunt total contra diesel-urilor, BMW parca era masina care te baga cel mai tare in "sperieti", dar de unde...lenta si nasoala...e total diferit fata de cum spun majoritatea! Neimpresionant deloc!

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning