![]() |
Re: Shobolanca - opel astra
7 Attachment(s)
Iarna pe ulitza...
Update, folie pe faruri, stopuri, proiectoare. Foarte multumit, vizibilitatea e neafectata, farul/stopul/proiectorul e protejat de pietre, arata si mai bine:D |
trebuia sa o cureti si tu putin :)
|
Neah, la primavara:lol:. Acum imi trebuie doar cat a vad:-P
|
4 Attachment(s)
sighisoara...;)
|
In sfarsit am gasit si gume potrivite pt ea. Azi am luat si montat 2x 205/50/ZR16; 2x 225/45/ZR16 dunlop sp sport 9000. E altceva, nu mai ating, franeaza mai bine, directia mai usoara:D. O sa revin si cu poze dupa ce o spal, deocamdata e jegoasa mititica:D
|
acum mai pui 2 aripi si o coada de rechin si iti iei zborul.
|
Aici a vb invidia din tine :D. Mosule, cand te mai eliberezi, am un job pt tine 8)
|
9 Attachment(s)
uda si jegoasa:-P
|
6 Attachment(s)
Noua mea consola, parte dintr-un "proiect" mai amplu (urmeaza volanul irmscher, ceasurile albe sau plasme etc) si cateva poze cu asta mica curata, lucru mai rar intanlit in ultima vreme :D
|
Am luat si scaune recaro care s-au mai pus pe astra g. In curand poze cu ele montate:-P
|
sper sa nu te superi pe mine dar mi se pare cea mai mare prostie cu folia pe faruri si stopuri(mai bine scoti stopurile si farurile ca si asa nu mai ai vizibilitate....)
|
Deja ne-am suparat pe tine ca te-ai luat de folia de pe faruri si stopuri.. pe faruri are xenon deci nu pierde mult din vizibilitate (si are si proiectoare) stopurile sunt pentru aia din spate si daca nu inteleg ce arata pe ele se uita la al 3lea stop pe frana. bafta eu cred ca e frumoasa si nu am ce comenta.
|
pune poze cu scaunele recaro
|
3 Attachment(s)
Nu ma supar cand aud critici dar sa stii ca folia, daca e de calitate, nu afecteaza asa cum iti inchipui vizibilitatea; fie ca e vb de folie pe geamuri sau pe faruri/stopuri/proiectoare. Daca s-a pierdut 10% din lumina data e mult, plus ca protejaza si farurile/stopurile. Oricum, cum a zis si broker, pe faza scurta am xenon, iar stopurile sunt pe led.
Deocamdata am doar pozele astea cu scaunele, cand nu erau montate, erau doar in casa la curatat. Cum se face mai frumos afara o sa revin si cu alte poze. Oricum, e diferenta mare intre scaunele stock si astea. Suportul lateral, prelungirea accea pt picioare, reglajul lombar ... chiar e simt:D L.E. mosule, cand ii faci si lu aia mica un thread?8) |
cand ii pun casetofonul :)) atunci ii fac :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning