![]() |
Re: Mini Cooper S R53
dintotdeuna am avut o banuiala ca jucaria lu radu merge pe baterii, uite si confirmarea...
ps: nu aveam nici cea mai vaga idee unde isi tine acumulatorii :D |
Ti-am divulgat secretul Radu... :lol:
|
Super misto MINI-ul
Cat consuma o jucarie din asta cu tot cu modificarile aduse ? |
Consumul in oras este de 12-13%, iar in afara: 5.5 la 100km/h si 8.1 la 160km/h... Il consider mai mult decat onorabil!
|
Evacuare noua!!! :P https://www.youtube.com/watch?v=BV7DHFxXuBU
|
Release the beast...:lol:
|
foarte frumos! B11EAU las ce am gasit si eu pe YouTube filmat de "I DONT KNOW" la o editie de tuning fest in timisoara unde m-am prezentat in vara anu 2009!
evacuarea mea pe un Cooper R50 with Cat https://www.youtube.com/watch?v=QCeMrhisI4I PS: am sa incerc sa filmez cu un HQ sunet mai bun! Cheers Mait's ;) |
bucsile cat te-au dus ? si presupun ca le-ai schimbat peste tot nu ?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
News update: in perioada friguroasa ce tocmai a trecut, am reusit sa ard garnitura de chiulasa... A fost desfacuta de baietii de la mastertuner si am constat urmatoarele probleme: 4 scaune de supape mancate de apa, o mica fisura ( 1mm ) in dreptul bujiei cilindrului 1, electrodul bujiei cilindrului 2 rupt...
Am comandat urmatoarele piese: simeringuri supape, garnitura de chiulasa JCW, garnituri de evacuare si admisie, garnitura capac chiulasa, termostat, senzor de temperatura apa, o bujie IK22 :) :), antigel, ulei motul 300v competition 5w30, filtru ulei. Chiulasa revine in service rectificata si planata corespunzator si incepe portingul ei... Toleranta la slefuire pe care a permis-o peretele canalului de admisie m-a surprins: 2mm in diametru. :D ( aveti poze atasate in varianta originala si cea dupa porting ) Mi-a sosit kitul de ambreiaj si volanta usurata ambele de la ACT, urmeaza si acestea sa fie montate. Still more to come... :D |
1 Attachment(s)
Iata ce a mai adus porumbelul calator astazi: :D
|
2 Attachment(s)
Things on wheels: Yokohama Parada Spec2
|
Frumoase jantele si gumele
Acum sa le vedem pe masina |
4 Attachment(s)
MyMini days... Circuitul de karting de la Gimbav inchiriat pentru bunastarea posesorilor de Mini... ;) :D
PS: o sa revin si cu alte poze de o calitate mai buna... |
2 Attachment(s)
+2 pics
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning