![]() |
Re: Street Night Racers Club
cine se agita claudiule tata??? sunt si ei nerabdatori. Bajetzi faceti poze la craiova ca eu nu pot ajunge
|
oprea tata nu iti face griji cu numarul sa vedem cum facem cu plecarea in cel mai rau caz ti-l las vineri la intalnire:lol: desi cred ca ne vom vedea cu totii duminica dimineatza
|
oricum ar fi...tot ajungi cu el la craiova...deci nu asta e important
important este ca o sa ajungem la craiova si ca o sa asistam la primele curse legale pe 2009 mult succes participantilor ... indiferent de clubul din care fac parte |
vin in seara asta la carol pe l 9 si....
|
7 Attachment(s)
speram sa iasa ceva frumos la craiova...dar nu a fost asa...drumul si atmosfera dintre noi a fost mai frumoasa decat cursa in sine..
acum...urmeaza pitesti 28.03.04:D mai avem poze...dar inca nu le-am scos...revenim |
sper ca nu v-am facut de ras..singura mansa in care m-am dat si in spate acolo la ilegale:)) am rupt 2 capete:D la pitesti daca e ca anu trecut sigur os a fie pana la capat si sper la mai mult oricum masina pe slikuri...imi place...nush parerea voastra....
|
cum sa ne faci man de ras , nici vorba de asa ceva...
stiam ca urmezi...si tot asteptam sa te vad la start...ai fost o data,apoi ai disparut...si ai aparut dupa:D si am pozitionat vro 4 baieti la filmat. ma gandeam eu ca nu sta lumea cuminte in spate acolo :lol: 10x domnu kiki...urmatoarea oprire...pitesti |
pacat ca nu te au lasat si pe aeroport ... ca sigur mai aveai cateva victime ...
imi pare rau ca nu a apucat nissan-ul sa se dea ... :-P |
Un clasament ceva?? Cum stati?? Felicitari pentru participare.
|
ce clasamente man...ca presupun ca stii ce s-a intamplat la craiova...cu cursa...-> s-a ales prafu de ea!!! nu tu competitie calumea,deci nu tu castigatorii pe grupe.
in orice caz...pisica mi-se pare ca era 2.5...nu stiu exact motorizarea...dar la finis a stat in spatele golfului...cu vro 2-3-4 masini distanta |
1 Attachment(s)
avem si dovada .... :shock:
|
vreau si io filmu ID kiki_vs_einstein
nu merge sa il vad |
am si eu o intrebare, e putin offtopic , asa ca va rog sa ma scuzati din acest aspect
golful SNR , vad ca are alt font la nr. poate sa-mi dea cineva vre-o explicatie ? si daca e legal ? :) ps. si eu am niste numere cu alt font , si m-ar bate gandul sa le pun , garda ce zice? :) |
a fost intr-un cadru amenajat...unde puteai concura fara numere...
numarul a fost pus la impresie...si nu te sfatuiesc sa mergi cu el pe drumurile publice:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning