![]() |
Re: Celalalt OZN
mersi mult de tot pt poze si cred ca asa o sa fac jantele pt ca arata f bine si chiar imi place.mersi mult.:D
|
care este ratiunea ta, de ai montat astfel placuta de inmatriculare? Ai cam dat cu nuca in perete, sincer!...banuiesc ca l-ai lipit cu banda autoadeziva. Centreaza-l ca arata aiurea.
|
Chia nu inteleg de ce ai montat tu numarul asa???.....parerea mea ca nu sta bine deloc.....dar daca tie iti place....
|
Quote:
Poze: https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81166-db-06-zav-dacia-logan-white.html |
mersi sefu de sfat.pedalele cred ca luni se monteaza pt ca nu am timp.
apropo banda adeziva e veche sefu trezeste-te suntem in 2009 sarma e de baza anul asta.:lol: |
bun, masina noua , arata dragut, dar poate ne explici si noua motivul de ce ai montat nr . pe o parte, asta nu mai este tuning ,si s-ar putea sa ii intereseze si pe politai ce ai patit ,in legatura cu nr . putin si de bun gust ii principiul meu , bafta in ceea ce faci .
|
era mai bine cu nr pe jumatate.tu stii ce-ti place.cu jantele.......parerea mea:table negre cu inel crom se faceau la dacii 1300.sper sa nu supar pe nimeni.cum ai spus:suntem in 2009.JANTE neaparat.e frumoasa masina si e pacat sa o strici.mai bine capace.ai potential,e pacat sa te incurci cu nimicuri.bafta multa.
|
mie imi place cum arata cu placuta de inmatriculare asa,nu e vb de tuning e vb si de cum imi place mie,cu jantele ramane de discutat...............
|
vezi ca vinde bff cu 6 mil jante pe 16 de clio rs.nu e mult.
|
1 Attachment(s)
e naspa man cum ai pus nr...mai bn il pui acolo jos unde e cu negru...e mult mai frumos dak nu da-l jos de tot....:D:D:D
|
Chiar sunt curios ce o sa iasa. Combinatie intre masina model 2008 si tuning de hot rod.
|
6 Attachment(s)
poze pt cine vrea sa imi faca putin tuning virtual................va rog fumos,ceva subtil care se poate realiza nu sf-uri.
|
6 Attachment(s)
poze cu pedalele si cu spoilerul spate,sper sa placa...............
|
1 Attachment(s)
Niste pedale ca astea ar fi fost frumoase
|
sefu sincer nu imi plac si astea ale mele imi plac pt ca de aceea le-am montat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning