![]() |
Re: IF-98-MKY
ce folie ai luat? cat a costat si de unde...
eu pe a mea am geamuri ionizate si vreau sa incerc o combinatie sa pun folie peste sa vad cum se vede...dar nu stiu de unde sa cumpar |
de la orice service auto .
-trebuie sa iti iei omologata RAR ca sa nu mai fi nevoit sa faci iar ITP. dar este cam scumpa 1 mil o bucata. |
si cam ce dimensiune are o bucata?
|
Are 600 pe 50 cm, ajunge si pt geamurile din fata dar am omologata doar pe spate.
Ma ajuta cineva cu montajul? |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vineri am avut si eu un drum prin afara orasului si cu asta venit si un mic accident.
Ala pe care l-am lovit avea bara iesita din 2 cleme si a facut scandal ca l-am lovit bla, bla,bla, i-am dat asigurarea, si-o repara, duca-se... Dar masina mea a iesit mai sifonata, daune: aripa dreapta fata, bara fata, semnal, far, capota si cam atat. Am mesterit-o putin, am tras de aripa ca nu se mai deschidea usa, i-am pus un semnal cat de cat intreg, am mai aranjat bara, ca sa pot sa merg cu ea ca acu n-am timp de reparatii. Aaaaa...si mi-am luat gume noi, folia n-am ajuns sa o pun.:D |
da...ai pocnit-o:(...
e mai nasol ca ai vopsea metalizata si o sa se cunoasca diferenta de nuanta |
vopsea metalizata gri cod 01018 vopsesti toata capota si aripa un mic polish si nu mai ai treaba cu diferenta de culoare, aceeasi vopsea o am si eu pe berlina, culoarea o poti face in targul vitan (nu fac reclama) este un magazin mare cu vopseluri pe dreapta cam pe la intrarea in targ, te duci acolo cu masca sau o bucata de tabla in culoarea masinii sa iti faca nuanta la culoare
|
2 Attachment(s)
Ms de informatii despre vopsea, chiar nu vreau sa se cunoasca diferenta de culoare.
Mi-am pus folia :twisted: Am dat prelungirea fata jos ca am spart-o, o sa pun alta dupa ce o sa o repar. |
te am vazut azi pe la valeni de munte,circulai de la cheia spre bucuresti.inchegata masina ,arata f bine pe la 16 00 cam asa parca
|
Da... am avut un drum pan in valenii de munte. Ma bucur ca-ti place.
|
3 Attachment(s)
Zilele astea am mers mai mult la drum lung si am mers cu 120 si nu tremura, 130 tot nu prea tremura si mai mult mi-a fost mila sa-i dau fiind si pe GPl, vroiam sa intreb dc poate mai mult fiind un motor 1.4 stock. Deci....stiu ca pot sa incerc:lol:
Si cateva poze: |
Quote:
Tu stii cel mai bine daca ii mai poti da;)... Teoretic mai merge, fara probleme...dar conteza foarte mult in ce stare este motorul;)...Eu dupa ceasurile masinii i-am dat la Break-ul meu 145 |
Pai motoru e f ingrijit....merge f bine, eu zic ca ar mai merge dar mi-e cam mila de ea.
|
Quote:
nu este mai frumos sa mergi 20.000 de km (fara interventii) cu o viteza medie de 70 - 80 km/h...?!...sau vrei sa mergi 2000-3000 de km (cu RK) cu o viteza medie de 90-110km/h...doar ca sa arati cuiva ca poate Dacia ta... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning