![]() |
Re: Taximetristii clujeni - discutii
Quote:
|
Da hah.. culmea in fatza la obsesion nu este parcare de taxi si acuma erau iesiti pana laproape de sensu giratoriu.. cel putin 20 de masini :|
|
off:mafiozzo da multa ura poti sa ai pe ei,majoritatea posturie sunt ale tale:lol::lol::lol:eu lucrez pe cluj duc marfa la spitale si farmacii si ii vad non stop de dimineata pana seara dar tot nus asa suparat pe ei ca si tine:lol::lol:
|
off: pai da ilegal am boala ca de multe ori am luat bordura din cauza lor. ca nu stiu ceda prioritate cand au masina oprita pe banda lor si se baga p banda mea..
On : aici langa mine este statie de taxi.. 7 locuri.. aseara erau vreo 17... + ce mai erau langa obsesion... pana o aparut nenea politai si io gonit de la obsesion :D |
Quote:
adevarul e ca nici daca e gol nu intra in stand ,pt ca vine clinetul si asta e o scuza buna sa fie cu jumate masina pe drum:lol: |
is niste gunoaie taximetristii pt iei parca nu sunt legi..asa bat unu intr`o zi de jar manca :twisted:
|
acuma seara veneam din capat de la zorilor spre sensu giratoriu de pe calea turzi si in statie acolo unde e si cin cinu o gramada de taximetrsti pe prima bada erau parcate masini ce so gandit ? hai ca ne punem langa ei si asteptam clientii de trebuia sa i ocolesti p contrasens si sa nu ai boala pe ei ?
POST EDITAT : INCEARCA TE ROG SA ITI CONTROLEZI LIMBAJUL PT CA ALTFEL VA TREBUI SA IAU MASURI DURE... |
http://www.realitatea.net/foto_63341...le_449967.html
Greu e sa iti muti scheletul dintr-o masina in alta.... |
stai linistit .. ca si la noi se practica.. de multe ori am vazut la fel si langa blocu meu...
|
am auzit ca se reduce numarul taximetristilor din Cluj, sau cel putin o sa se dea mai putine autorizatii.
|
asha asha.. si acolo pe dunarii is 3 locuri.. si azi erau o gramada...si mai nou se da jos si merge la geam la alt taximetrist si povestesc.. si daca i clanxonezi ca nu ai loc sa treci ca din fatza vine masina te intreaba ca ce vrei ? am o boala pe ei...
|
Quote:
|
pe dorobantilor la mol este statie.
scrie pe tabla aia a lor 10 locuri. coada era de la surdomuti pana la mol...surpriza 23 de taxiuri in statie de 10. |
2 Attachment(s)
Aseara pe Victor Babes si langa Iulius. Ce mai conteaza ca-i intersectie, statie de autobuz, ca ocupa o banda? :lol:
|
mda ... da cand cobori de la cartodrom spre iulius si un fomist de pe contrasens intoarce brusc sa se bage acolo in statia de la iulius.. si f..i o frana...si aseara langa athena fics la semafor.. langa trecere nici nu este statie de taxiuri da erau vreo 4 fomisti acolo.. numa normal ei erau in athena la cafea
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning