![]() |
fustita+evazari
4 Attachment(s)
;) cieloiu
|
Re: Cielo - DJ-06-PFH
Frumoasa si ingrijita masina. Bafta incontinuare la cat mai multe modificari !
|
A iesit bine :D, ii sta bine cu jantele astea .Ce nu-mi place...e pozitia numarului, poate ii sta mai bine pe mijloc sau in stanga.
EDIT: De unde pot sa fac si eu rost de o buza ca aceea ? |
Quote:
|
SAll foarte frumos
de la ce masina e prelungirea fata? |
Salut , zi-mi si mie unde ti-ai umflat aripile , ca acceasi chestie tre` s-o fac si eu din cauza J-ului la jante si a cauciucurilor late...
Multam ! |
Quote:
PE FUSTITA SCRIE RENAULT DAR SINCER NU STIU DE CE MODEL ESTE. AM LUAT-O DE LA CINEVA DAR ERA SINGURA. Quote:
o sa pun nr lui de tel dar asta numai cu acordul lui ps: am pus si lucasuri albe :) |
De unde ai gasit buza aia care o ai la bara sau de pe ce masina se potriveste la cielo?..ca da foarte bine cu ea. ast un rasp. MS.
|
Quote:
|
laguna I.;)
|
Ms de info..o sa caut si poate imi pun si eu.
|
semnalizari albe
2 Attachment(s)
mi-am "albit" si eu semnalizarile :)
pe aripi de opel astra g, iar din cele de fata am scos caciulile galbene (am muncit un pic la ele) |
frumos,imi place...merita munca....
un singur lucru...cum a mai zis cineva...nu-i sta prea bine cu numarul acolo...tot pe mijloc sau pe partea stanga macar...pana la urma e alegerea ta...gusturile nu se discuta!;) pt semnalizarile tale ”albite”...sunt in comert becuri cromate...care se vor vedea un pic negricioase...sa zc asa...cand sunt stinse...in rest ca un bec normal lumina lor...chiar mai asemanatoare de cea de semnalizari, mai galbena... NUMAI BINE! |
Re: semnalizari albe
Quote:
|
Numarul ala cu ce sta prins acolo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning