Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Rezultat final A.R.T.A. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/104743-rezultat-final.html)

shantzu 18-01-09 21:07

Re: Rezultat final A.R.T.A.

A fost vreodata un concurs mai mare pe forum care sa fie corect d.p.d.v al jurizarii si al premiilor ? :lol: :lol: ....

Si eu ma jurizat , dar leelo era cu 3 locuri mai departe de locul 1 :lol: ( la jurizarea mea)

Faceti ce vreti ca oricum mai devreme sau mai tarziu intra Gratzian sau Zoliat si rezolva problema inchizand topicul :lol:

no limits design 19-01-09 10:20

eu personal nu imi mai bat capul fiindca oricum nimeni nu o sa schimbe nimic....e de apreciat faptul ca most wanted a recunoscut ca a gresit si chiar imi da senzatia ca regreta ca a iesit asa.....ideea e alta....pentru jurizare ar trebui alesi cativa membri random de pe 4tuning care sunt mai activi si sa isi dea fiecare cu parerea.....

P.S.:Gratzian sau Zoliat ar fi trebuit sa intre mai demult sa rezolve problema....dar sa nu inchida topicul...banuiesc ca sunt ocupati

anyway sper sa fie mai bine la urmatoarele concursuri

L33L00 20-01-09 20:01

deci asteptam sa treaca timpul si sa uitam ca si data trecuta la 4tdays ? i want my prize

mrsika 20-01-09 20:36

si eu imi vreau premiul

frost_dani 20-01-09 21:40

rabdare...o sa le primiti :P

Gratzian 23-01-09 01:20

salve la toata lumea.
eu acum am reusit sa intru sa citesc tot

lasand deoparte concursul, va zic sincer ca e prima data cand am reusit citi cu placere comentariile.
chiar daca de cateva ori s-au incins spiritele, lumea si-a sustinut parerea cu pertinenta si sinceritate. sunt cateva posturi care ar merita un premiu de fair-play, fara discutie. cei care va stiti... aveti prietenia mea.
si e o mare surpriza, mai ales ca virtualul este o sectiune unde lucrurile nu mergeu minunat mai ales din motivul ca noua, sincer, ne era aiurea sa intram si sa vedem o multime de ...atitudini.... etc...

dragilor, felicitari maxime
daca intr-o situatie in care lucrurile in mod evident nu au decurs "perfect" voi ati reusit sa pastrati o comunicare rezonabila si sa nu mai creati atmosfera de care unii din voi isi aduc aminte...
felicitari

gata cu povestile... dar nu m-am abtinut ca am fost placut surprins.
cativa dintre voi stiu la ce ma refer.

acum sa rezolvam problema, ok?
In primul rand, cei anuntati vor primi premiile, asa e corect.
voi organiza un juriu care va analiza lucrarile si voi da rezultatele cum faceam de obicei, cu mici comentarii, etc. si vom da premii si acelora.
greseala costa, nu?

in plus, pentru voi, facem si poll unde vom da un premiu suplimentar, de popularitate.

asta este, ca e bine, ca e rau.
cu concursul, asa facem, dar sa nu uitam ca din punctul meu de vedere, marele premiu il castiga comunitatea de virtual deoarece a reusit pentru prima data sa isi exprime o nemultumire (justificata) pertinent, cu argumente si fara scandal. Trec cu vederea pe cei cativa "malitiosi"

bravo fratilor.
dati-ne cateva zile, noi suntem in schimbare de sediu, suntem cu compurile in baxuri. eu scriu pe un laptop pe genunchi
dar e prima data de mult timp cand scriu cu placere la sectiunea asta.

L33L00 23-01-09 15:45

ma bucur ca ai avut timp sa arunci o privire aici . sunt 100% de acord cu decizia luata

no limits design 23-01-09 17:54

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2003144)
salve la toata lumea.
eu acum am reusit sa intru sa citesc tot

lasand deoparte concursul, va zic sincer ca e prima data cand am reusit citi cu placere comentariile.
chiar daca de cateva ori s-au incins spiritele, lumea si-a sustinut parerea cu pertinenta si sinceritate. sunt cateva posturi care ar merita un premiu de fair-play, fara discutie. cei care va stiti... aveti prietenia mea.
si e o mare surpriza, mai ales ca virtualul este o sectiune unde lucrurile nu mergeu minunat mai ales din motivul ca noua, sincer, ne era aiurea sa intram si sa vedem o multime de ...atitudini.... etc...

dragilor, felicitari maxime
daca intr-o situatie in care lucrurile in mod evident nu au decurs "perfect" voi ati reusit sa pastrati o comunicare rezonabila si sa nu mai creati atmosfera de care unii din voi isi aduc aminte...
felicitari

gata cu povestile... dar nu m-am abtinut ca am fost placut surprins.
cativa dintre voi stiu la ce ma refer.

acum sa rezolvam problema, ok?
In primul rand, cei anuntati vor primi premiile, asa e corect.
voi organiza un juriu care va analiza lucrarile si voi da rezultatele cum faceam de obicei, cu mici comentarii, etc. si vom da premii si acelora.
greseala costa, nu?

in plus, pentru voi, facem si poll unde vom da un premiu suplimentar, de popularitate.

asta este, ca e bine, ca e rau.
cu concursul, asa facem, dar sa nu uitam ca din punctul meu de vedere, marele premiu il castiga comunitatea de virtual deoarece a reusit pentru prima data sa isi exprime o nemultumire (justificata) pertinent, cu argumente si fara scandal. Trec cu vederea pe cei cativa "malitiosi"

bravo fratilor.
dati-ne cateva zile, noi suntem in schimbare de sediu, suntem cu compurile in baxuri. eu scriu pe un laptop pe genunchi
dar e prima data de mult timp cand scriu cu placere la sectiunea asta.

imi place cum gandesti:D

Gratzian 28-01-09 19:16

sarumana de rabdare, am intarziat..
maine ne strangem in redactie sa dam verdictul
inca o data felicitari pentru rabdare si intelegere.
la 3d inca se mai poarta "scandalurile"
poate invata de la voi, nu?

L33L00 28-01-09 19:58

sa speram , premiile au fost sau abia urmeaza sa fie trimise ?

no limits design 28-01-09 20:01

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2018630)
sarumana de rabdare, am intarziat..
maine ne strangem in redactie sa dam verdictul
inca o data felicitari pentru rabdare si intelegere.
la 3d inca se mai poarta "scandalurile"
poate invata de la voi, nu?

am vazut ce e si pe la 3d..... mai e valabil ce ai zis legat de poll-ul ala?:???:

Raresh 28-01-09 20:12

se poate face poll si pe faza I , cea cu matrix?

frost_dani 28-01-09 20:19

nu , nu se poate

Raresh 28-01-09 22:09

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 2018812)
nu , nu se poate

de ce ? greselile de jurizare , lipsa juriului, cererea opiniei unui participant la concurs despre lucrari (mrsika),sunt bube de la faza a 2-a care cu siguranta au influentat in mod negativ si rezultatul fazei I,asa ca cererea mea are argumente. Mi-ar fi placut sa-mi raspunzi si tu mai profesional in calitate de observator 4tuning, nu cum fac vanzatorii plictisiti de la buticuri.

Crimz-vT 28-01-09 22:54

Asta e adevarat.. Votez pentru asta :) e valabil in ceea ce ma priveste cu matrixu meu

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning