![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
bravo :)
|
pai nota maxima !!!
|
ms frumos la toata lumea!!!:D maine o echipez si sa vad daca am timp...poate ii pun si muzica pe ea!!!
ps: am folosit 14 sprayuri cu tot cu retusuri... si anume nuanta Alb-Boreal |
:shock::shock::shock:
UAAAU!!! |
Domnu dar ai mānă :shock: :lol::lol:
Sincer .. mai am un prieten..care stie să dea bine cu spray-ul Felicitări ..astept să o văd live 8) |
9 Attachment(s)
Quote:
ps: maine vreau sa pun muzica si tot odata vreau sa fac lagatura la Mp3Player cu mufele lui (mama-tata) Nedumerirea mea care este : vreau sa vin cu un fir pe plusul (+) de la baterie (ca sa nu mai stau sa caut + prin toate firele alea) , iar cu minusul (-) nu stiu ce sa fac!!! ori sa vin cu fir separat de pe baterie de la borna - , ori sa leg minusu pe masa caroseriei ??? ce ma sfatuiti sa fac? vreau sa fac treaba asta pentru ca pe celalalt oltcit aveam legat Cd playeru pe + si - de erau sub bord si in momenul cand acceleram mi se auzea un "fashhhait" in boxe...si tocmai d'asta vreau sa nu intampin problema asta!!! Sfaturi...:shock: asta va fi muzica : - MP3 Player Sony CDXF7500 - boxe fata XS-F1035 - boxe spate XS-F6931R Iar bass : - Magnat Edition Two 500W RMS - JBL CS1200T |
Wooooow cred ca o sa se auda super
|
Quote:
- ideal tot după borna bateriei. |
7 Attachment(s)
Quote:
ok boss am inteles8)! poze de azi : |
A iesit prea frumos:dribble: felicitari inca o data...nota 10+!!!:yes:
|
Quote:
|
de unde pot lua si eu plasa d'aia specifica pentru grile sau prize de aer ? vreau sa decupez grila din fata !
|
Quote:
|
A iesit bine,singurul lucru care nu imi place este ca ai vopsit si manerele de la usi si butonu de la portbagaj;)
|
Butonul de la portbagaj este negru iar manerele sunt ''cromate''. Unde vezi tu ca le-a vopsit?:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning