![]() |
Re: Audio Class TUNING&SOUND - Oferte speciale
Salve...
Vreau si eu pe langa pretul la convertorul acela si preturi pentru: http://www.pioneer.eu/eur/products/2...200/index.html si http://www.pioneer.eu/eur/products/2...50V/specs.html Convertorul si cablul pentru iphone le iau sigur, puteti da comanda. Pentru bluetooth, depinde de pret. |
Kituri xenon h1,h7 35w , 8000 k la 190 lei pe set! Livrari din stoc oriunde in tara!
|
Preturile mele?
|
1 Attachment(s)
Felicitari si baietilor de la Audio Class ! Locul II la clasa maxi 5000 - King Of Europe Cluj!!!
|
cd-btb200-550 lei
|
cd-iu50v-99 lei
|
Adjudecat! :) Astept si pretul pentru adaptorul original Pioneer. Merci.
|
O intrebare... stie careva ce jante se pot pune la un golf 4 ? Adica dimensiunile maxime ... si eventual si distanta dintre prezoane sau eu stiu ... vrea un prieten sa achizitioneze niste jante ptr golf 4 si nu stie la ce sa se uite
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Faruri Dayline 250 eur/set - faruri day line -aproape toata gama pe stoc
|
www.************** - intr-un nou format!
|
Ma intereseaza pretul pentru o instalare profesionala a difuzoarelor mele din portierele fata si spate (insonorizant) si pretul la un condensator de 1F sau 1,5F dar "de firma". Merci.
Eventual as fi interesat sa instalez difuzoare focal 130A1 pe fata si focal 130CA1 pe spate, daca voi credeti ca as avea un castig in calitate fata de Pioneer TS-Q131C pe fata si Pioneer TS-E1302i pe spate. Astept preturi :) |
Pretul pentru un condensator DIETZ 1F, e de 200 ron, dar la pretul asta avem si de 1.6f de la PYLE....tu alegi :-). Pentru boxele spate si insonorizare e mai bine sa vedem masina , ce suprafata trebuie acoperita cu antifon S.A.M.D.
Weekend placut. |
Vezi ca am editat postul si v-am mai intrebat ceva. Totusi un pret aproximativ pentru insonorizare?
|
Quote:
Un pret aproximativ pentru insonorizare doar pe portiere ar fi pana in 170-200 ron, poate mai ieftin, trebuie vazut cat antifon intra. Sper sa fi fost de ajutor. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning