![]() |
Re: Inscrieri in club - CONDITII
Quote:
|
Avem o filiala in Grecia si suna in U.S !!
|
6 Attachment(s)
Salutare si un craciun fericit!
Numele meu este GEorgian si sunt din CT. Imi doresc sa ader la un club, si am ales sa incerc sa ader la Anonymous Motorsport pentru ca, dupa parerea mea, este cel mai bun club din tara. Apreciez foarte mult munca pe care o depuneti voi pentru a mentine clubul la o cota cat mai ridicata. Chiar daca nu voi fii acceptat acum in acest club voi urmarii "de afara" clubul si voi astepta pana masina mea va fii gata sa intre in club. Dar destul cu polologhia, sa vorbesc si despre masina. Masina este o Honda Civic EG3, motor 1.3, injectie multipunct de pe 1.5. Nu stiu cat de mult se incadreaza la 402m, dar daca fondurile imi vor permite(totusi, am alocatie) voi suii pe ea motorul de 1.6 dupa ce va primii un mini me VTEC. Numai bune si un an nou fericit si plin de realizari! |
Salut, in constanta exista filiala Anonymous!
|
Quote:
Intre timp am ajuns la concluzia ca imi va fii mai usor sa o transform in masina de show decat in masina de 402m. Daca conducerea clubului hotaraste ca trebuie asteptat sa se vada daca masina chiar va devenii de show sau nu pentru a fi acceptat si nu voi putea intra acum, nu este nici o problema, astept. |
3 Attachment(s)
salut baietii un club formidabil si unit.o intrebare cum as putea lua legatura cu voi adik vreau sa va prezint masina ..mas incadra in tuning show ,este o dacia super nova cu un body kit unicat.deocamdata nefinalizata dar urmeaza ...probabil in vara ma voi incadra si la liniute cu un motor renault 5 gtt...
|
2 Attachment(s)
Salut
Opel Astra Bertone este 1.8 (125 cp)si are cam asa ceva pe ea : - Faruri xenon -chit tuning carzone rieger estrada, -jante 17'' model turbo, -bord+consola+usi+volan led albastru, -tub bas jbl, -amplificator mac audio 400w,condensator,faruri electrice. |
in constanta avem filiala Anonymous ! asa ca treb vorbit cu presedintele filialei CT !
Presedintele este FIX-u - un id de mess :mazda_autofix !! |
Quote:
|
salut baieti. sunt vlad din Bucuresti . as dori sa ma inscriu in clubul vostru .
sunt posesorul unui seat leon fr , modificari : chip REVO , kit admisie , ambreiaj sachs ...momentan . mai urmeaza . nu reusesc sa incarc pozele... un id de mess sa le trimit sau un mail daca sunt strict necesare . multumesc baietzi |
Salut Toba am vrea sa facem o filiala pe Focsani sunt ceva masini...spune ce ar trebui sa facem....
bft |
sal Numele meu este LULU sunt din olt,posesor al unui bmw e36 318 is(ambreaj sport st3 chip tuning suspensie sport)masina este in curs de modificare
|
Salut,ne cerem scuze ca raspundem cu intarziere dar ne ocupam mai mult de facebook acum si de site!:D ( https://www.facebook.com/pages/ACS-An...56394321044697 si www.anonymous.ro )
pt o discutie mai detaliata : messenger : turboboys2002 |
10 Attachment(s)
Salutare,
Astra G 1,6 16v cu urmatoarele modificari s-ar incadra cerintelor de aderare? Roti si suspensii: Jante Borbet T 7,5J 16” albe cu buza polisata Anvelope vara Bridgestone Potenza S-03 205/50/16 Jante Sparco Rally White By OZ 15” Anvelope iarna Matador MP 59 195/65/15 Arcuri Eibach Amortizoare sport Sachs Advantage Bara stabilizatoare CSR Sistem franare: Discuri fata Brembo MAX Placute frana fata ATE Punte spate cu discuri Brembo Max + placute ATE Lichid farna Ferrodo DOT5.1 Exterior: Bara fata OPC Bara spate OPC Eleron OPC Oglinzi OPC Grila radiator Lester Pleoapa luneta CSR Motor: Filtru K&N + Admisie Vectra C Serpisori custom 4-2-1 din inox Catalizator sport 200cpi Magnaflow Intermediara sport Magnaflow Finala sport Magnaflow Traseu inox pe 55 Bujii NGK Iridium Lumini: faruri dayline xenon faza scurta 55W 5000k xenon faza lunga 4300k stopuri full led semnalizari aripi smoked clare Proiectoare Valeo cu becuri M-tech 4350k Interior: Interior piele alb-negru (Volan, schimbator, frana mana, scaune, bancheta, fete usi) Scaune fata sport Bancheta spate cu cotiera Cotiera fata Armrest Folie autorizata MID Vectra B si consola CID CruiseControl Modificat ceasuri, bloc lumini, display, consola centrala si butoane geamuri in alb-albastru Iluminat interior custom pe leduri Sonorizare: Mp3 Sony GT630UI Difuzoare fata: Focal Polyglass 165cvx Difuzoare spate: Focal Polyglass 130cvx 4 tweetere in locasul dedicat din usile fata-spate Amplificator 4 canale Crunch blackmaxx amplificator Focal Solid 2 subwoofer Focal 250rms condensator Juice Insonorizare usi fata spate si portbagaj Un filmulet cu masina ruland: :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=2zQiyXJljOM Topicul de prezentare unde arat majoritatea modificarilor facute de cand o am: https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ba-neagra.html Poze: |
doamneeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D
|
All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2025 4Tuning