![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
ca sa pastrez cat mai curat "machetele mele - eddycdk"... am sa mai postez aici evolutia lucrarilor
asa... deci ce ziceam? :-) hmm... so... how low can you go? parca era... :lol::lol::lol: si rotile sunt perfect functionale! :shock: dupa ce am fixat in pozitia definitiva rotile am terminat si interiorul, au mai ramas cateva detalii la el pana va fi complet gata dupa masa o sa lucrez la motor si la instalatia AIRRIDE sambata o sa intre la vopsit daca imi iese culoarea pe care o doresc ZXZ-ul e dat in filler si asteapta si el vopsirea (probabil o sa le fac sambata pe ambele) |
1 Attachment(s)
Maestre am o obiectie :-P Roata spate statea bine sau era fixata provizoriu si de asta sunt distantele asa?
|
2 Attachment(s)
Quote:
pai, un maestru nu avea cum sa greseasca roata e fixata definitiv, si sa stii ca in realitate, la masini cu AIRRIDE in special, cand se lasa foarte jos, masina se lasa din caroserie...ceea ce face ca bratul atasat de sasiu sa culiseze catre interior la ridicare... se intampla acelasi fenomen, invers! aceasta fiind o replica a realitatii... si eu fiind perfectionist, acestea este rezultatul! e bine ca ai ridicat problema, chiar ma gandeam la asta... mai jos sunt 2 exemple... ele pot continua :-) |
Mersi de explicatie :) Ia intra 2 minute pe mess sa iti arat ceva.
|
roll cageul il avea nu?:-?...jantele nu aveau nici o inscriptie?si daca tot ai amintit de zxz pune poze si cu el...cand iti trimit supra pentru parbriz?:Dlasami adresa pe privat:D
|
eddy, asta e al 3 lea golf 4 al tau ?!
Mai aveai unu alb si unu rosu :D daca bine tin minte |
cum ai lasat garda la sol la masina??
|
Quote:
cel rosu este al lui MR.STILO :-) Quote:
o sa vedeti ceva interesant la garda masinii cand va fi gata pt sedinta foto... e reglabila :shock: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
e adaptat de la altceva si confectionat pt .:R vb de supra... Quote:
o poza cu motorul si ceva ce s-a mai montat pe la el kit-ul de admisie directa si kit-ul turbo inca mai este de lucru la ele, dar macar sunt pozitionate definitiv |
Bun asa ... spor :D
|
cumva ii faci triple ca astea? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1256307239
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi place modelul asta pt Golf IV (stopuri Euro Altezza style pe LED) zilele astea mai apar poze cu ZXZ ;) inca in lucru |
1 Attachment(s)
ZXZ incepuse sa fie dat in filler...
azi va fi gata vopsit si maine asamblat complet sper...:-) ieri am construit si volan de RS4 pt .:R si rezultatul a fost foarte placut poza maine, dupa ce-l vopsesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning