![]() |
Re: Mini-Sticker 4tuning
2 Attachment(s)
Cica acuma 2 minute am terminat de redimensionat stickerele noi. Din pacate am plecat de la o imagine jpeg, calitatea e mai slaba...
Nu le-am printat inca (poate reusesc sa ajung maine pe la un centru de printari) asa ca nu ma pronunt asupra lizibilitatii. PS: a fost cam greu sa le reduc la scara asa cum trebuie din cauza marginilor pe care le avea imaginea originala si pentru ca sigla e modificata radical (din punctul de vedere al formei). Am uploadat pdf-urile ca de obicei, jpegurile pierd prea mult din calitate. Daca le printati inaintea mea ceva feedback nu strica (sa stiu pe unde sa mai "lucrez"). |
2 Attachment(s)
Ce parere aveti? Este cel pentru 1/18 ... :oops: Bine-nteles ca nu raman negre ...
|
Le-am scos si eu astazi (ambele variante) si mi se par ok. Calitatea e acceptabila. Vin si eu cu poze dupa ce le lipesc pe machete.
|
mi s-a parut o idee extraordinara...azi mi-am facut si eu...si au iesit ok..zic eu vin cu poze@LUNI...:);)
|
Vor fi si de vanzare??si ma gandeam si la alte stickere cu nume de firme grele dn industria tuningului.........se vor face:D
|
Pai le poti scoate singur la un centru de copiere pe hartie autocolanta! :)
|
aha.....multumesc mult:)
|
stickerele noi...razvane ,le mai urci?:))
|
Sunt in primul post de pe pagina...
|
n-am citit tot topicul....as vrea sa stiu si eu prin bucuersti un centru dinasta unde ma pot duce sa imi fac stickere?
|
in careffour colentina la obiecte dintracelea personalizate, pe brancoveanu mai e un centru pe coltul la un bloc ,la vis-a-vii de targul vitan pe partea cu depozitele acelea...cap pe astea le stiu .. da dute la librarie cumparati autocolant alb si print la imprimanta .. am incercat eu .. se usuca mai greu dar ies perfect
|
vreau si eu !!!! unde platesc
|
Pune māna și citește, la vārsta ta oricum e recomandat!;)
Toți le-au făcut acasă, deci nu plătești nicăieri!;) |
Quote:
|
Foarte deștept postul tău, felicitări!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning