Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/10288-bomba-midnight-racers-lamborghini-gallardo.html)

EvLSant0S 30-11-05 14:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Danny-future STN\"
Quote:

Originally Posted by \"ono\"
oricum sunt placut surprins de atitudinea pe care o au fratii mei din MR.
Pot sa zic ca sunt fericit din cauza acestei masini si vreau sa va zic ca mi sa indeplinit un vis.
Propun o intalnire la locul nostru .... si va promit ca o sa va dau masina pt a o forja cand vreti sa ne vedem.
Mikutule aranjeaza tu man o intalnire cu toti fratii nostri din MR si hai sa facem o plimbarica ca sa se bucure toata lumea.

Pt asa ceva vin si pana la Bucuresti, pot sa ma dea ai mei si afara din casa .......Are ceva dak nu sunt din midnight ??? :) Normal ca nu vreau sa conduc, vreau sa simt 1,2 si 3 si imi ajunge......
Te-as felicita dar nu mai stiu cum sa nu ma repet, P**DAAAAAA masina !!!!!!!!!

cred ca aici zace raspunsul la intrebarea ta

AleXXL 30-11-05 15:00

:shock: :shock: :shock:
mult prea mishto ...
:wink:

prima data am vazut poza in semnatura lui santos si am crezut ca e lambo`u lu` 'Garcea' :lol: ...

felicitari MR ;)

ono41 30-11-05 16:26

SUNT IMPREUNA CU MIKUTU SI AM STABILIT SA NE VEDEM LA OMV IN PIPERA LA ORA 20:00 SAMBATA IN DATA DE 03.12.2005.
MR INVITA TOTI MEMBRI PT A SE BUCURA DE PLIMBAREA PROMISA.

P.S. SUNT INVITATI DOAR MEMBRI MR.

CU RESPEKT ONO 41!!!!
[/b]

xxdadixx 30-11-05 16:33

Ono ai trecut prin Deva saptamana trecuta?

micutzu_mrc 30-11-05 17:40

CUM ERA DE ASTEPTAT ONO SA TINUT DE CUVANT ASA CA TOTI MEMBRI MR CARE DORESC SA FACA O POZA SI SA SE SIMTA BINE IN ACEASTA MASINA SUPERBA SAMBATA LA ORA 20.00 !

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

D O G 30-11-05 19:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D O G\"
:yikes: ''WARNING'' :yikes:

:chick: :chick: :chick: INTERZIS PASARICILOR... :chick: :chick: :chick:

:censored: PERICOL DE UMEZEALA! :censored:

CE NAIBA... TREBUIE SA MA REPET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X-Ray-Eyes 01-12-05 03:45

Re:

Quote:

Quote:

FLEOSCH !!!

:))

ONO /. / Te asteptam in Constantza pe 17 Dec ... avem cateva \" guri\" de rupt !!!

SV-05-YBG 01-12-05 09:08

Nu ne cunoastem dar felicitari pentru achizitia facuta. In afara de Toyota Supra mai este o singura masina la care visez. Si aia este Lambo.

Prima (SUPRA) o am. Sper ca in viitor sa reusesc sa o am si pe a doua.

Felicitari inca o data si sper sa ne vedem o data sa o admir si eu. LA cati mai multi kilometri fara probleme cu ea si multa bafta in tot ce vrei sa faci la ea.

Oricum, poate anul viitor ne dam la o legala la libere. Stiu ca o iau dar vreau sa vad cu cat. (ai primit provocare mai serioasa de atata? :lol: :lol: :lol: )

Respekt

PS
Ai gusturi foarte bune la masini.

Mr.Nice 01-12-05 10:39

Quote:

CUM ERA DE ASTEPTAT ONO SA TINUT DE CUVANT ASA CA TOTI MEMBRI MR CARE DORESC SA FACA O POZA SI SA SE SIMTA BINE IN ACEASTA MASINA SUPERBA SAMBATA LA ORA 20.00 !

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

NU DATI BANII PE PROSTII, FACETI POZE LA COPII!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Danny-future STN 02-12-05 14:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Quote:

Pot sa zic ca sunt fericit din cauza acestei masini si vreau sa va zic ca mi sa indeplinit un vis.
Propun o intalnire la locul nostru .... si va promit ca o sa va dau masina pt a o forja cand vreti sa ne vedem.
Mikutule aranjeaza tu man o intalnire cu toti fratii nostri din MR si hai sa facem o plimbarica ca sa se bucure toata lumea.

Pt asa ceva vin si pana la Bucuresti, pot sa ma dea ai mei si afara din casa .......Are ceva dak nu sunt din midnight ??? :) Normal ca nu vreau sa conduc, vreau sa simt 1,2 si 3 si imi ajunge......

Ce egoisti sunteti :P :P :P !!!
Bine may,bucurati-va numai voi de ea :P :P :P !!!

ono41 03-12-05 08:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Nu ne cunoastem dar felicitari pentru achizitia facuta. In afara de Toyota Supra mai este o singura masina la care visez. Si aia este Lambo.

Prima (SUPRA) o am. Sper ca in viitor sa reusesc sa o am si pe a doua.

Felicitari inca o data si sper sa ne vedem o data sa o admir si eu. LA cati mai multi kilometri fara probleme cu ea si multa bafta in tot ce vrei sa faci la ea.

Oricum, poate anul viitor ne dam la o legala la libere. Stiu ca o iau dar vreau sa vad cu cat. (ai primit provocare mai serioasa de atata? :lol: :lol: :lol: )

Respekt

PS
Ai gusturi foarte bune la masini.

Tu esti baiatul cu toyota neagra?

ono41 03-12-05 08:20

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Quote:

Ce egoisti sunteti :P :P :P !!!
Bine may,bucurati-va numai voi de ea :P :P :P !!!

E vorba de o super masina care eu o prezint celor din MR, daca as face asta pt toata lumea asta ar insemna sa plimb in masina sute de oameni, tie ti se pare normal?

ono41 03-12-05 08:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

Quote:

FLEOSCH !!!

ONO /. / Te asteptam in Constantza pe 17 Dec ... avem cateva \" guri\" de rupt !!!

Care sunt alea? :D

Edd 03-12-05 16:10

Tu trebuie sa inveti sa vorbesti ... cand o sa inveti sa vorbesti , atunci n`o sa-ti mai sterg posturile ,pana atunci .. bafta la invatat, Sant0s

SpeedeR 03-12-05 16:38

Ba edd...shut da fuck up :D :D :D
t bagi k musca in ***

All times are GMT +2. The time now is 21:20.

- Copyright 2026 4Tuning