Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Nubira I (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102718-daewoo-nubira.html)

dani3lll 22-04-09 07:51

Re: Daewoo Nubira I

4 Attachment(s)
Jantele pe masina + suspensie sport

Pentru toti posesori de nubira
Jante pe 16 in 4 prezoane 7,5j nu atinge absolut nimic ET 37
Dimensiune cauciucuri : fata 195/40/R16, spate 215/40/R16
Merg jante si de 17 cu aceste dimensiuni de cauciucuri pe nubira 1
Poze

andi_cimpean 22-04-09 13:42

Ce faci o treci pe Romania?
Vad ca i-ai dezlipit numarul de inmatriculare pe pe spate.
Vezi ca unde ai avut tu scrisul cu Nubira si Daewoo...merge sters cu diluant...dar foarte putin si la urma cu un pic de polish...tratezi locul;)

Dau foarte bine jantele. Felicitari

dani3lll 22-04-09 15:16

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2256862)
Ce faci o treci pe Romania?
Vad ca i-ai dezlipit numarul de inmatriculare pe pe spate.
Vezi ca unde ai avut tu scrisul cu Nubira si Daewoo...merge sters cu diluant...dar foarte putin si la urma cu un pic de polish...tratezi locul;)

Dau foarte bine jantele. Felicitari

ms frumos !!
nu stiu inca ce voi face cu ia mai astept ceva timp si o sa iau o decizie !!
o sa rezolv si acel scris !!

Dumitru Cristian 24-04-09 00:04

Saluate
Felicitari in primul rand pt noilee imbunatatiri. Cu bun gust si stil.
Esti sigur ca nu ating?! Ia pune 4 prieteni in masinam hai sa zicem fara bagaz si ia un limitator din ala de viteza, o groapa, o denivelare mai sanatos, mai repejor, sa vezi ce frumos ating in buzele aripilor spate.

andi_cimpean 24-04-09 01:05

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2261879)
Saluate
Esti sigur ca nu ating?! Ia pune 4 prieteni in masinam hai sa zicem fara bagaz si ia un limitator din ala de viteza, o groapa, o denivelare mai sanatos, mai repejor, sa vezi ce frumos ating in buzele aripilor spate.

Arta cere sacrificii...
Arata-mi-l tu mie pe ala care ar face asa investitie in masina sa...si dupa sa iti bata joc incarcand masina pana la refuz...

P.S. Cred ca o sa renunte la ideea de a mai lua multe persoane in masina:D

dani3lll 24-04-09 09:32

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2261879)
Saluate

ms frumos
nu o sa fac nici o data asa dar cu 3 oameni am incercat ~ 250kg si nu sa intamplat nimica la o saritura peste un limitator de viteza . mai mult nu o sa incerc si nici nu am facut masina asa sa umblu cu ia pe burta incarcata de prieteni
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2261961)
Arta cere sacrificii...
Arata-mi-l tu mie pe ala care ar face asa investitie in masina sa...si dupa sa iti bata joc incarcand masina pana la refuz...

P.S. Cred ca o sa renunte la ideea de a mai lua multe persoane in masina:D

nu sunt adeptul a 5 oameni in masina si nici nu vreau sa imi bat joc de munca

Geo_ZGA 24-04-09 12:21

Eu zic sa nu dai cu diluant pe vopsea... e totusi destul de puternic si s-ar putea sa ramana pata. Incearca cu benzina, o carpa bine imbibata... freci mai mult, dar macar nu ai surprize. Si dupa ce ai terminat, speli bine cu apa, eventual si un mic polish pe zona aia, dar doar pt luciu.

andi_cimpean 24-04-09 19:01

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2262741)
Eu zic sa nu dai cu diluant pe vopsea... e totusi destul de puternic si s-ar putea sa ramana pata. Incearca cu benzina, o carpa bine imbibata... freci mai mult, dar macar nu ai surprize. Si dupa ce ai terminat, speli bine cu apa, eventual si un mic polish pe zona aia, dar doar pt luciu.

garantat nu o sa ii strice vopseaua acel diluant...dar este optiunea lui ce poate face;)...daca iti este prea teama ai putea sa incerci niste pasta abraziva cu efect de Polish...gasesti garantat la orice magazin de piese auto mai civilizat;)

dani3lll 24-04-09 19:18

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2263747)
garantat nu o sa ii strice vopseaua acel diluant...dar este optiunea lui ce poate face;)...daca iti este prea teama ai putea sa incerci niste pasta abraziva cu efect de Polish...gasesti garantat la orice magazin de piese auto mai civilizat;)

a mers cu diluant si nu au fost probleme !!

andi_cimpean 25-04-09 14:59

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 2263808)
a mers cu diluant si nu au fost probleme !!

ma bucur...sa ne arati acum si noua poze cu portbagajul clean look:)

dani3lll 21-05-09 13:20

5 Attachment(s)
Poze cu noua fata a masini

banzay 21-05-09 15:12

Cam tzipa... :) Si angel-eye'jii nu aratau mai bine cu partea care nu se aprinde in sus? :) Daca o faceai pe toata neagra lucioasa, eu zic ca arata super... dar depinde si de gusturi! Spor!

Robert_MNW 21-05-09 15:27

Arata super, am vazut-o live cand treceai pe la Agronomie;)cat a costat toata treaba ca ma batea si pe mine un gand, le imbraca baietii de nu e adevarat, zici ca sunt vopsite:!:
Felicitari inca o data!

dani3lll 21-05-09 15:58

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2339731)
Cam tzipa... :) Si angel-eye'jii nu aratau mai bine cu partea care nu se aprinde in sus? :) Daca o faceai pe toata neagra lucioasa, eu zic ca arata super... dar depinde si de gusturi! Spor!

ce sa zic nu am vrut negru :-?? nu ca nu mi`ar fi placut dar nu am vrut ceva lucios si nu am vrut negru
in leg cu angelsurile asa mi le`a putut pune baiatul care s`a ocupat de ele ..pe zi se vede naspa acea banda cu care le`a lipit la capat in rest pe seara e super ok ..
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2339793)
Arata super, am vazut-o live cand treceai pe la Agronomie;)cat a costat toata treaba ca ma batea si pe mine un gand, le imbraca baietii de nu e adevarat, zici ca sunt vopsite:!:
Felicitari inca o data!

roberte nici nu o luai bine si u ma si vazusi :)) :P. la a ta e mai putin dar daca vrei detalii te duc la cosmin(colantari) sau poate reusesc sa iti vad si eu masina o data prin oras si sa trag pe dreapta sa schimbam 2-3 vorbe ;)

andi_cimpean 21-05-09 19:49

cat de frumos...
Felicitarile mele...ceva cu adevarat frumos :)

Da-mi si mie un PM cu pretul unei astfel de colantari..sau mai bine zis cat te-a costa pe tine:D...

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning