![]() |
Re: Daewoo Nubira I
4 Attachment(s)
Jantele pe masina + suspensie sport
Pentru toti posesori de nubira Jante pe 16 in 4 prezoane 7,5j nu atinge absolut nimic ET 37 Dimensiune cauciucuri : fata 195/40/R16, spate 215/40/R16 Merg jante si de 17 cu aceste dimensiuni de cauciucuri pe nubira 1 Poze |
Ce faci o treci pe Romania?
Vad ca i-ai dezlipit numarul de inmatriculare pe pe spate. Vezi ca unde ai avut tu scrisul cu Nubira si Daewoo...merge sters cu diluant...dar foarte putin si la urma cu un pic de polish...tratezi locul;) Dau foarte bine jantele. Felicitari |
Quote:
nu stiu inca ce voi face cu ia mai astept ceva timp si o sa iau o decizie !! o sa rezolv si acel scris !! |
Saluate
Felicitari in primul rand pt noilee imbunatatiri. Cu bun gust si stil. Esti sigur ca nu ating?! Ia pune 4 prieteni in masinam hai sa zicem fara bagaz si ia un limitator din ala de viteza, o groapa, o denivelare mai sanatos, mai repejor, sa vezi ce frumos ating in buzele aripilor spate. |
Quote:
Arata-mi-l tu mie pe ala care ar face asa investitie in masina sa...si dupa sa iti bata joc incarcand masina pana la refuz... P.S. Cred ca o sa renunte la ideea de a mai lua multe persoane in masina:D |
Quote:
nu o sa fac nici o data asa dar cu 3 oameni am incercat ~ 250kg si nu sa intamplat nimica la o saritura peste un limitator de viteza . mai mult nu o sa incerc si nici nu am facut masina asa sa umblu cu ia pe burta incarcata de prieteni Quote:
|
Eu zic sa nu dai cu diluant pe vopsea... e totusi destul de puternic si s-ar putea sa ramana pata. Incearca cu benzina, o carpa bine imbibata... freci mai mult, dar macar nu ai surprize. Si dupa ce ai terminat, speli bine cu apa, eventual si un mic polish pe zona aia, dar doar pt luciu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Poze cu noua fata a masini
|
Cam tzipa... :) Si angel-eye'jii nu aratau mai bine cu partea care nu se aprinde in sus? :) Daca o faceai pe toata neagra lucioasa, eu zic ca arata super... dar depinde si de gusturi! Spor!
|
Arata super, am vazut-o live cand treceai pe la Agronomie;)cat a costat toata treaba ca ma batea si pe mine un gand, le imbraca baietii de nu e adevarat, zici ca sunt vopsite:!:
Felicitari inca o data! |
Quote:
in leg cu angelsurile asa mi le`a putut pune baiatul care s`a ocupat de ele ..pe zi se vede naspa acea banda cu care le`a lipit la capat in rest pe seara e super ok .. Quote:
|
cat de frumos...
Felicitarile mele...ceva cu adevarat frumos :) Da-mi si mie un PM cu pretul unei astfel de colantari..sau mai bine zis cat te-a costa pe tine:D... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning