![]() |
Re: Golf 2 VR6 turbo syncro
e visul multora un vis cam neimplinit pt multi
|
Quote:
sper sa le iau saptamana asta , impreuna cu suspensia Air ride |
Air ride... :O :O ai de capul meu
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si lucrarea de sambata
|
Sincer, ala de la care ai luat masina stia ce are in fata casei??
|
Quote:
|
:shock: cat sunt de late rotile spate, de masina nu mai zic, masina asta pare ireala:twisted:. Spor la munca si cu siguranta masina asta va fi de invidiat si pentru nemtii, pentru ca de noii romani nici nu mai vorbesc;).
|
ce bine sta golfu la tablarie,sasiu...foarte ok .. :) te misti repede UGOD :D ...bravo..sa ai bafta in continuare :) ...
Jantele spate daca stiu bine..sunt 11j...si cauciucurile au latime 285...parca :D ..oricu prea tare ..sa meritat din plin sa o iei la bani astia :) ..respect ptr alegerea facuta :D |
Quote:
jante spate 11 j fatza 8 j pe fata este cu 10 cm mai lata pe fiecare parte iar pe spate cu 17 cm pe fiecare parte de miscat ma misc cat pot si cand pot adica seara cand ajung si eu acasa. sper ca saptamana asta sa pun sus cat mai multe pe el . daca i-mi ajung si restul de piese sa termin si motorul e ok . |
apropo are acte numere etc sau pui pe al tau ?
|
Quote:
|
pt recarosare iti trebuie niste acte la el deci le ai si mai nou i se spune retarabare :))
dupa retarabare ramane tot motorul care il are sau ce ganduri ai ? |
Quote:
500 lei taxa recarosare nu trebuie nici un act nu-i intereseaza de unde provine caroseria doar sa fie identica |
poate la timisoara la voi in bucuresti iti tebuie acte
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning