![]() |
Re: The bitch - mk4
5 Attachment(s)
....:sad:.... astept parerea voastra
|
foarte tare :) vreau eu jantele:D:D:D
|
..le vand ,mie nu imi plac.....sunt plin de nervi
|
cum mah sa nu-ti placa????
sunt f smechere... daca sunt drepte....pastreaza-le |
...am nevoie de bani...nu pot sa stau cu iei blocati...imi trebuie suspensie8)
|
Sunt tare curios cum trage masina cu rotitele astea.. :twisted: Este o diferenta considerabila de diametru intre 225/45.17 si 215/40.17.
In opinia mea, jantele vechi sunt mai frumoase:) Mult succes cu masinuta! Arata foarte bine! |
salut...imi pare rau ca nu-ti plac jantele :P..eu zic ca nu dau asa rau pe masina... dar urla dupa suspensie :D ...in rest..ce pot sa-ti zic..masina e frumoasa si in realitate :D...
Ps.-Eu`s baiatu care ti-a adus jantele (zozo) ... |
..urla ,urla ...stai sa vand jantele;)
..mersi pentru ajutor zozo:icon_kiss |
1 Attachment(s)
Jock jantele nu sunt urate deloc ;) dar problema la astea cu buza in general este necesitatea de o suspensie (tranteala). Uite sa-ti faci o idee, daca aveau buzele putin mai late erau perfecte, dar si asa sunt dragute :D.
P.s: Sunt MariusWXR ;) |
cum ai procedat cand ai vopsit bandourile si manerele de la usi?le-ai vopsit singur sau intr-un atelier specializat...au fost date jos cand le-ai vopsit sau direct pe masina?si ce vopsea ai folosit sa prinda ca e plastic si din cate stiu eu nu prinde orice vopsea pe plastic...ms
|
..am fost la vopsitor...da,au fost date jos....parca "primer" s-a dat inainte de vopsea
@Marius...intradevar arata multtt mai bine trantita cu jantele astea......daca aveam ocazia sa fac schimb cu cineva de 2 jante ,sa iau pe spate mai late ...le opream ... |
Quote:
|
..sunt pe "cleme"...nu iti trebuie niciun lipici....numai ca trebuie sa dai spoileru jos,altfel le rupi
|
si alea de pe usi tot pe cleme sunt?...daca da ar trebui sa le dau jos
|
....alea de la usi raman ...se vopsesc pe masina ....mai bine mergi la un vopsitor si el stie ce este de facut;)
..bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning