![]() |
Re: Pentru fanii Ferrari
Quote:
Tot respectul pentru proprietar...ca are numere de Romania...nu precum bosorogul ala...de Columbeanu...care are masini cu numere straine, cumparate cu bani furati din Romania. |
limuzina poate faci o vizita in bucuresti pt a vedea un ferrari lasami un msg cu id tau
|
5 Attachment(s)
pentru mine ferrari-ul la care visez e f355, cred ca e ultimul ferrari adevarat care s-a construit inainte sa se inunde de electronica excesiva lumea auto.
greutate:1350 kg motor: V8, 3496 cc, 40 supape, 380cp, 363nm designul pur si simplu mi se pare superb atat la interior cat si la exterior |
Quote:
crezi ca padelele alea de dupa volan...nu reprezinta electronica? |
da, doar ca ala era disponibil si in versiunea manuala, lucru care nu pot sa-l zic de un f430
|
3 Attachment(s)
Poftim Darius...daca tot ai spus pe mess ''Credeam ca pozele cu Scuderia 16M sunt facute de tine'' poftim si poze facute de mine :)!
Pentru adi-b-14-zhj : Am vazut peste 200 de Ferrari in viata asta..pentru ce sa merg 1000 de km pana la Bucuresti?Sa vad un F430 ? Daca ai spune hai pana la Bucuresti sa vezi un Enzo acum as veni... |
ai infipt cutitu-n rana cu pozele astea:((....multumesc mult...sper sa fac si eu asa ferrari 1.24 al meu.....
|
Quote:
|
Si cam asa si arata GranCabrio.... :-?
|
Am avut si eu ocazia sa vad un ferrari california si mi se pare super!Are un sunet extraordinar!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tot ce pot sa spun...este un Ferrari si atat !Prin asta fiecare intelege ce vrea ;)!
Normal ca de banii astia preferi alt model,toti avem un model preferat...la unii poate ca este California,la altii este altu...si eu prefer alt model ...F430,normal :lol:! Cat despre ideea cu Maserati..sa fim seriosi...:D! |
4 Attachment(s)
Salutare all .. Insfarsit am gasit si eu topicul meu preferat .Si eu sunt un fan Ferrari la maxim . Ferrari F430 Scuderia e preferatul meu , si Enzo Fxx :X ohhh
Hai sa va pun niste poze cu scuderia si cu mine :P Si astept parerile la 458 Italia hmm ?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning