![]() |
Re: Golf-urile Mk4 de pe 4Tuning intr-un clip video!
:D Cu cea mai mare palcere! :-P
Pe data de 30 IANUARIE o sa inceapa votul in felul propus de djhojd urmand ca dupa acesta sa apara si filmuletul:mrgreen: |
super ideea, ii de al meu djhojd))
|
2 Attachment(s)
Golful meu >>>
[ Pozele sunt mai vechi , masina a mai suferit modificari intre timp. daca am timp (si vreme buna) pana pe 30 pt o sedinta foto revin cu alte 2 poze. ] |
lipsesc stopurile ;)
|
belea rotile alea !!!
|
bfoarte tare golful :) simplu si la subiect
|
Prea tare! :)
|
Mi-as dori ca si masinile colegilor nostrii ROK, Dered sau WNS sa fie inscrise. Poate pana la sfarsitul lunii vor aparea! :)
|
Ultima strigare!:) Maine, 30.01.2009 este ultima zi in care se pot face inscrieri. Tot de maine, vor incepe si voturile ptr a stabili ce masini raman inscrise.
|
explica'te
cum ce masini raman inscrise????? e vre-un concurs si eu nu stiu....? e vb de un....videoclip..... p.s: se intelege chestia asta si din titlu... |
2 Attachment(s)
Ultimul inscris: CT 85 ROK
|
20 Attachment(s)
Quote:
Mai jos , aveti atasate poze cu masinile inscrise .Fiecare din ele va primi un numar de identificare (#1,#2...) In total veti avea de dat note la 19 masini! Votul dat propriei masini nu este luat in considerare! Nu pot fi luate in considerare decat voturile date tuturor masinilor! MASINA #1 - Bestie Attachment 772939 _______________________________________ MASINA #2 - sandueugeniu Attachment 772951 _______________________________________ MASINA #3 - shpritz Attachment 772952 _______________________________________ MASINA #4 - Casilias Attachment 772940 _______________________________________ MASINA #5 - tzutzu.2009 Attachment 772957 _______________________________________ MASINA #6 - Smenarul Attachment 772953 _______________________________________ MASINA #7 - Speedball_tm Attachment 772956 _______________________________________ MASINA #8 - djhojd Attachment 772942 _______________________________________ MASINA #9 - VL 77 SYD Attachment 772958 _______________________________________ MASINA #10 - jock Attachment 772944 _______________________________________ MASINA #11 - Decodat Attachment 772941 _______________________________________ MASINA #12 - GopPo Attachment 772943 _______________________________________ MASINA #13 - sorin gti power Attachment 772954 _______________________________________ MASINA #14 - morbidmind Attachment 772947 _______________________________________ MASINA #15 - mmneg Attachment 772946 _______________________________________ MASINA #16 - PIRATU BV Attachment 772949 _______________________________________ MASINA #17 - SoundIdentity Attachment 772955 _______________________________________ MASINA #18 - KTA87 Attachment 772945 _______________________________________ MASINA #19 - PAK Attachment 772948 _______________________________________ MASINA #20 - CT 85 ROK Attachment 772950 _______________________________________ |
Voi incepe primul...:???: Nu vreau ca nimeni sa se supere.Notele vor fi date in functie de gusturile mele si incercand sa respect cat se poate ideea thread-ului.
Urmariti modelul meu. Este f simplu si ne va ajuta la numararea punctelor. #1 - nota4 - o bestie! #2 - nota4 #3 - nota5 - absolut reusita! #4 - nota4 - stopurile merg schimbate! #5 - nota3 - personalizata simplu si cu gust! #6 - nota2 - stick`erele nu`mi plac.Un look mai curat ar imfrumuseta`o! #7 - nota5 #8 - nota4 - modelul farurilor nu ma incanta in rest e bestie! #9 - nota3 - un break stock care`mi place! #10 - nota5 - pentru aspectul f curat! #11 - nota4- ptr un exterior perfect mai trebuie suspensie #12 - nota4 - super stopuri! jantele nu`s pe gustul meu. #13 - nota5 - armonie perfecta #14 - nota3 - pare cam incarcata fata! Ar avea nevoie de jante!;) #15 - nota5 - chiar deosebita! #16 - nota4 - stopurile nu-mi plac, jantele #17 - nota4 #18 - ....... #19 - nota5 - ce-i lipseste? :) #20 - nota5 - Pe gustul meu. Cel mai tare badboy! |
O sa incep eu:D Fara suparare baieti
#1- Nota 2 Mi se pare stilul gresit pentru masina respectiva #2- Nota 3 Inceput promitator, imi place stilul ales #3- Nota 4 Se vede ca a fost multa munca depusa acolo, culoare foarte frumoasa...dar alte jante:D #4- Nota 1 Dupa parerea mea nu exista multe modificari aduse masinii #5- Nota 1 Aceeasi parere ca cea dinainte #6- Nota 1 Nu merge roof scoop=-u ala deloc acolo, sry #7- NOTA 20 :))) Glumesc #8- Nota 4 Lucru nemtzesc atata am de spus:D #9- Nota 1 Nu mai zic nimic aici #10- Nota 2 Dar mai ai mult de lucru;) #11- Nota 3 Destul de intretinuta masinuta dar nu merg jantele alea;) #12- Nota 3 Un inceput de clean look, bafta in continuare #13- Nota 3 Masina destul de bine modificata dar lipseste ceva.... #14- Nota 1 No comment #15- Nota 4 Mi se pare prea "jeep" masina , in rest ii ata;) #16- Nota 3 Are ceva ceea ce nu imi place dar nu stiu ce , sry #17- Nota 4 Un proiect foarte frumos;) #18- Nota 3 Masina f bine intretinuta, tupeu mult cu jantele dar mai ai ceva de facut:d #19- Nota 5 Se stie ca ii masina mea favorita si sper sa fie primu:d #20- Nota 3 Botul este superb dar jantele o strica dupa parerea mea |
Ok , sa nu ma injurati dar o sa fiu obiectiv.
#1- Nota 3 - jantele mi se par nepotrivite. nu imi place decuparea de pe mijloc a barii fata. In prima faza as da 2 dar am luat in considerare celelalte mici modificari #2- Nota 3 - inceput bun (asta daca urmeaza ceva) #3- Nota 4 - as da 5 dar nu imi place ca are bondouri pe usi si bara fata iar pe spate sunt scoase. Jantele sunt un minus deasemenea. in rest o masina f frumoasa #4- Nota 3 - mai trebuie ceva ghetto tuning si alte jante+suspensie #5- Nota 2 - un mk4 stock cu jante #6- Nota 1 - no comment #7- Nota 5 - in poze ,aceeasi problema ca la #3 (cu bandourile) care intre timp s-a rezolvat :) asa ca ,nota maxima #8- Nota 4 - prea lasata din bari si praguri , in rest ok #9- Nota 2 - stock dar ingrijita #10- Nota 2 - idem #4 cu adaugarea ca nu imi plac jantele-DELOC #11- Nota 4 - nu imi plac jantele + ii trebuie suspensie #12- Nota 4 - un punct in plus pt suspensie . cand dai pizza aia iti dau 5 :P #13- Nota 4 - imi place masina #14- Nota 1 - chiar nu citeste nimeni primul posti al unui thread?? "-nu se accepta masini stock cu capace pe roti sau chestii d-astea." #15- Nota 5 - o masina completa dpdv exterior care merita tot respectul. #16- Nota 3 - prea alba totusi #17- Nota 4 - nota este pt mk4 galben ; nota maxima cand o sa fie gata #18- Nota 2 - un mk4 stock cu jante (sper sa ramana jantele) #19- @KTA - ii lipsesc stopurile+farurile care sunt pe masina acum dar cum am spus , pozele sunt mai vechi #20- Nota 3 - masina arata bine dar nu imi place ideea de kit R32+angel eyes [BMW] +jante Audi |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning