Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Teaser pentru noul Alpina B7 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/101915-teaser-noul-alpina-b7.html)

aleks 01-03-09 11:14

Re: Teaser pentru noul Alpina B7

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2107118)
Alpina B7 - Prima fotografie oficiala

astea 2 exemple (includ aici şi chestia asta)sunt exemplul perfect despre cum pot transforma doi tuneri cu ştaif o maşină decentă şi elegantă într-o maşină Vitan-style....

roska 01-03-09 13:16

deci am ramas fara cuvinte e mult prea frumos performante apropiate unei masini sport elganta frumusete estetica incapatoare ce poti sa vrei mai mult de la o masina???? BMW rullz singuru lucru care ar putea sa il mai adauge in 7 aru asta ar fi la distribuirea lui sa ti vina cu o femeie model la dealer pe numele tau dar la cum arata astea vin singure... impresionant!!!

Sonny 01-03-09 14:11

Animalica masina!

Mustang 02-03-09 12:38

In afara de motorizare, e vai de capul ei...
Vorba lui Aleks - vitan style.
Zici ca e Dacie cu spoilere GTI style - d'alea de Vitan. :)

boy_wonder 02-03-09 13:14

si ce e mai exact vitan style la masina asta?

aleks 02-03-09 13:18

Era o părere particulară a mea, discutată şi între noi doi dealtfel, prelungirile la spoilere sunt baiul meu...

Mustang 02-03-09 13:20

Bara fata e oribila din punctul meu de vedere.
Din singura fotografie teaser.
Probabil as mai gasi cate ceva daca as mai avea poze. ;)

boy_wonder 02-03-09 13:22

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2112010)
Era o părere particulară a mea, discutată şi între noi doi dealtfel, prelungirile la spoilere sunt baiul meu...

parere particulara dar impartita si de altii fara vreun argument. prelungirile pentru spoilere sunt o caracteristica a celor de la Alpina, nu un vitan style.. whatever...

adrian78bmw 02-03-09 15:05

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2112029)
parere particulara dar impartita si de altii fara vreun argument. prelungirile pentru spoilere sunt o caracteristica a celor de la Alpina, nu un vitan style.. whatever...

si jentile ...si cred si cutia switchtronic cu cele 3 moduri de schimbare

vasi_bmw89 02-03-09 23:57

....ce sa mai vorbin,alpina are traditie........

boy_wonder 04-03-09 15:59

4 Attachment(s)
Oficial: Noul Alpina B7

Aşteptarea a luat sfârşit. Alpina a publicat primele detalii şi fotografii oficiale cu noul B7, model ce are la bază BMW Seria 7. Sub capota noii creaţii se află un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri ce dezvoltă 507 cai putere şi 700 Nm. Echipată cu o transmisie automată SWITCH-TRONIC în şase trepte, limuzina germană accelerează acum de la 0 la 100 km/h în doar 4.7 secunde şi atinge o viteză maximă de 280 km/h.

În ceea ce priveşte designul exterior, avem aceleaşi modificări cu care Alpina ne-a obişnuit: prelungiri pentru spoilerele faţă şi spate, praguri laterale, eleron şi jante cu design multi-spiţă, pe 21 inci. În plus, B7 vine şi cu o nouă evacuare, cu patru tobe de eşapament, dar şi cu o suspensie sport. La interior, găsim un volan în trei spiţe, praguri iluminate şi inscripţionate cu Alpina, noi instrumente de bord, covoraşe Alpina, piele şi inserţii de lemn.

Alex_pitesti 04-03-09 18:01

wow..nimik mai mult :)

marian_tgv 04-03-09 18:08

am mai spus...super, respect pt jante,sper sa ramana cat mai mult timp in productie acest model

andi_cimpean 04-03-09 18:59

bai frate cum stau unii si fac kk in sus...ca nu stiu cum ii vin liniile, ca nu stiu cum este stilul... bai ma leshi?!...este "Dumnezeu pe pamant!" masina asta; am citat un clasic in viata.

R0b3r71n0 04-03-09 19:32

pfoai de viata mea ce bine arata , si estetic si tehnc:X

All times are GMT +2. The time now is 06:05.

- Copyright 2026 4Tuning