![]() |
Re: G-Power M5 Hurricane RS - Cel mai rapid sedan din lume
Asa e ....Sagetile argintii fac momentan legea dar sunt de parere ca BMW inca nu are la echipa piloti destul de talentati ....Si vizavi de dilema BMW vs MERCEDES problema sta in felul urmator ....(eu cel putin asa gandesc)...Orice cunoscator de masini stie ca un motor aspirat de turatie innalta este mult mai dificil de produs fata de un motor turbo....Mercedes chiar si pe linia AMG decat atat stiu sa faca (sunt de acord ca dau cuplu si puteri mai mari)dar nimic nu se compara cu un motor aspirat de turatie ..(ce mai frumos:UN MOTOR CARE PE LA 6500 RPM INCEPE SA GAFUIE SAU UNUL CARE URCA NENTRERUPT PANA LA 8500 RPM?ASEMENEA UNUI "EMBRION" DE F1!!!!)( nu degeaba castiga mereu INTERNATIONAL ENGINE OF THE YEAR !!!!parerea mea .....:anger::pistoles:
|
la ce nivel sa ajuns la ora actuala se folosesc materiale cat mai usoare si mai scumpe si multa electonica..cele mai adevarate motoare sunt cele de pe m3 m5 cele vechi..am citit ca si motoru de 6.2 AMG are la baza motoru de 4L din DTM .. si mie imi pare rau ca au renuntat bmw la motoarele aspirate de turatie pentru turbo..ma refer la Mgmbh
|
Sunt fortati de idiotenia asta de "criza economica" !:xDar sper ca in viitorul apropiat vor reveni la cele aspirate ......si cred ca si daca vor face numai motoare turbo va fi ceva special !:evil:
|
Quote:
|
De acord cu tine!:x:evil::evil::evil:
|
Quote:
|
Pai deja sunt in proiect hibridele si electricile ....iti dai seama sa vezi pe strada Ferrari electric sau hibrid ?????:rolleyes2:sad: eu unul fac infarkt!:x
|
Quote:
|
Nu stiu ...Eu cel putin daca as fi sef la divizia Motorsport de la BMW nu as face asa ceva .....cati fani ai M-murilor o sa is iia adio de la motoarele aspirate de turatie ....e pacat!Cel mai performant motor aspirat din lume sa isi dea "duhul" asa repede....:sadblinky
|
si-a dat duhu deja motoru de 3.2 343CP 366NM de pe e46 si z4:twisted::x
|
asta ca asta .....cel de pe e92 M3 e si mai tare siar fi pacat sa se duca asa repede ....sa numai spun ca in trecut erau motoare care efectiv iti faceau pielea ca de gaina!:evil:(aici amintesc BMW M3 e30 DTM care se tura pana la 10000 de RPM si avea 370 de cai):rolleyes2dar speram ca nu se va termina asa .....:D
|
eee DTM e cu totu altceva...acolo e schnitzer
|
si inca ceva cum arata cls si cum arata 5
eu zic ca cls e mult mai frumos si elegant |
Quote:
|
CLS nu e in grupa cu seria 5, ci E-ul.
Daca vorbim de DTM reamintesc W210 - 190E, motor 2.3E 16V, motor facut in colaborare cu Cosworth, un motor de EXCEPTIE alaturi de 2.5, care scoatea peri albi E30ului. PS: motorul M de pe e46 il consider a fi unul din cele mai bune motoare scoase de divizie. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning