![]() |
Re: Oficial: Noul BMW Z4
Quote:
|
Poate cutia de viteze ;)
|
frumos design frumos bmw !
|
Quote:
|
Quote:
Pentru ca au scos niste uratenii lipsite de personalitate in ultimii ani, nu ma refer la variantele sport. Dar e o parere personala. |
Parerea mea e ca diferenta de la demaraj ar putea fi data numai de cutie.Aerodinamica pina la 100km/h ma indoiesc sa joace un rol prea important.Nu stiu si care ar fi diferenta de greutate si in favoarea cui.Din cate tin minte tot asa si Z8 era ceva mai rapid pe 0-100 decat vechiul M5, amandoua avand 400cp.
|
sa-l bage la maturat pe chris bangle asta...il urasc...o stricat frumusetze de design si traditzie BMW.
|
foarte frumos...ce n-as da sa desenez si eu asa :)) :D
|
arata bine...dar parca tot cel vechi are farmecul lui...:rolleyes2
|
Quote:
In fine ce nu inteleg eu e urmatoarea chestie, ei spun ca ambele versiuni de motorizare de pe Z4 indeplinesc norma de poluare euro 5, ori seria 3 cu acelasi motor bi-turbo e euro4..care-i faza ? :???: |
referitor la euro 5 , aceasi chestie e si la merc, pe glk 350 este euro 5, iar pe cls de ex e euro 4.
iar faptul ca e mai rapida cu acoperisul jos nu prea cred, aerul e cel mai mare inamic al acceleratie unei masini ( vezi dyno test ) |
O combinatie intre Seria 3 si Seria 6. In final a iesit ceva frumos. Felicitari pt. introducerea hardtop-ului, un mare minus la vechiul model Z4.
|
Quote:
|
parca e un BMW :D cred ca e cel mai frumos roadster de la BMW: parerea mea.
e foarte frumos coupe-ul o sa arate si mai bine :) daca o sa scoata.cum a fost cu cu z4 coupe anterior. |
wow!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning