![]() |
Nu toata caroseria, telul lor la modelul CSL a fost usurarea componentelor, de exemplu are acoperisul din fibra...
|
Geamurile sunt mult mai subtiri decat la M3.....
|
da csl este mai usor decat m3 normal nu mai stiu exact cu cat cred ca cu 150 de kg are acoperisul din carbon fara clima fara casetofon cum a zis dz1 are geamurile mai subtiri scauna scoici fain dar nu cred ca isi merita bani :D :lol: :D
|
daca stai sa te gandeshti umpic... cu 90k euro gaseshti ceva mult ami bun decat un CSL
|
cu 90.000 de euro iti fac o supra sau unskyline cum na mai vazut lumea :lol: :D :D
|
lool...
oare de ce ma gandeam shi yo tot la aceleashi mashini? :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
pe scurt... pt ca sunt cele mai tari :lol: :D :D
shi pot fi duse al mai mult decat extrem :mrgreen: |
cunoasteiti tt bimoto ala care are 2 motoare?? este tare merge v/max 371km/h si 100km/h in 3,6 sec!!! este facut de firma mtm dar costa multi $$$$$$$$$$$$$$ nu mai stiu exact cam 400.000 :lol: :lol: :lol:
|
din pacate se pare ca a ramas prototyp......nu vor face serie mica cum au vrut la inceput......nu prea da lumea 400.000 pe 2 motoare de 1,8T :lol: :lol:
|
din cate stiu eu vor sa faca vreo 10 bucati dar nu se stie inca cand :lol: :lol: :lol:
|
ultima oara spuneau ca nu au comenzi si ca vor face aceasi chestie cu un A8 ca acolo ar fi cerintele mai mari.....2Motoare si 4locuri.....cine mai intelege si asta.
O sa imi pun si eu inca un motor la Supra si am cea mai rapida Supra din lume :lol: :lol: :lol: :lol: |
cu a8 ai dreptate or sa faca si asta cu un audi a8 va avea cam 1000 de cp dar si ala va costa prea mult cred vor fi 2 motoare re rs6 !!!!! :lol: :lol: :lol:
|
1000Cp si 3tone :lol: :lol:
Nu cred ca vor face asta.......nu ar mai fi deloc sportiva..... |
a8 nu este sportiv el de felul lui dar asa de greu nu este asa am crezut si eu la inceput este complet din aluminium :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning