Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Insomnia Racing (https://forum.4tuning.ro/58-insomnia-racing.html)
-   -   INSOMNIA pentru TOTZI! Intrebari si raspunsuri! (https://forum.4tuning.ro/58-insomnia-racing/10091-insomnia-totzi-intrebari-raspunsuri.html)

polifem 22-11-05 14:01

1 pentru ca NU EXISTA JKV vs. POLIFEM shi chiar tu ai demonstrat-o prin atitudinea ta influentzata CLAR DE CARACTERUL PE CARE IL AI,

2 pentru ca in acest topic ar trebui sa isi spuna fiecare parerea despre INSOMNIA, fara sa aduca critici NEFONDATE si fara CUNOSTINTA de cauza.

Domnule Onoriu, imi pare rau ca a existat aceasta CONFUZIE, si as dori sa se lamureasca aici pe FORUM ...

INSOMNIA NU L-A REFUZAT PE ONO CA MEMBRU INSOMNIA ... ONO A FOST DORIT CA MEMBRU INSOMNIA DAR A DECIS SA SE ALATURE MIDNIGHT RACERS.

INSOMNIA A REFUZAT UN ALT BAIAT CU UN SUBARU LA FEL DE PREPARAT CA CEL AL DOMNULUI ONORIU (PE EXTERIOR) DATORITA UNOR MOTIVE LESNE DE INTELES.

Daca era unele chestii pe care le-atZi fi auzit ca s-au spus de catre cineva din INSOMNIA ar fi fost ok sa suni unul din membri fondatori (ai fi facut rost de numar fara nici un fel de problema) si sa pui problema intr-o maniera mai DIPLOMATICA (multumesc domnule Gratian pentru lectziile pe care le-am primit de la tine). Si ti s-ar fi spus ca la mijloc exista o neintelegere. Asta este. s-a intamplat si imi pare rau ca s-a ajuns ca dumneata domnule Onoriu, sa faci anumite afirmatii care au deranjat. Shi poate aceshti \"HOMALAI CE SE CRED MIEJI de DODOASCA\" poate chiar sunt nishte baietZi de treaba (cu care candva ai putut avea o conversatie si i-ai felicitat pentru masinile lor).

Oricum pe final...

Incercati sa nu mai fiti asa de rautaciosi, pentru ca nu are rost. Toti suntem in aceeasi oala ... si totZi vrem ceva mai bun pentru noi si pentru CURSELE DE MASINI.

Nu ne-am implicat niciodata in \"scandalurile\" iscate in aceasta comunitate, decat atunci cand a fost implicat clubul INSOMNIA direct si de fiecare data am rezolvat cumva situatZia.

Certurile nu duc niciodata nicaieri (vezi discutiile MR NSL ... ) de aceea, daca se intampla ceva, in care este implicat INSOMNIA RACING, nu va convine o anume chestie, INTREBATI INAINTE SA ARUNCATI CU PIETRE, ca cine stie, poate aruncatZi pe degeaba!!!!

multumesc

Bytzu 22-11-05 14:12

Re:

BYTZU`le ... ai facut foarte multe pentru cursele de la noi, (ca daca nu il intrebam pe MICHAEL chiar ca nu shtiam cine eshti) mi-am amintit acuma ca eshti cel care si-a rupt oglinda atunci cand am tras de tine sa te mustreluiesc la o cursa legala (aveam AUTORITATE faceam parte din ORGANIZARE UNEI CURSE LR ... si nu am facut abuz de putere deoarece te rugasem inainte de vre-o 3 ori) ... poate ai prins pica pe insomnia din cauza mea, ca nu ti-am platit acea oglinda, daca e ... zi-mi sunt dispus sa o fac acum. Mai bine mai tarziu decat niciodata!!! nu??? :wink: poate asa v-a disparea acest RANCHIUN pe care il tii in tine (VEZI CA NU E SANATOASA ATITUDINEA TA ... iti faci rau singur !!!

gogule taci din gura mai bine ca iar mi-ai adus aminte...tu atunci ai avut o atitudine gresita..voiam sa vad o cursa care tocmai se dadea startul, dat n-ai vrut tu sa mai astepti 5 sec..deis ti-am explicat si chiar nu incurcam nimic...atunci m-am abtinut foarte mult, eu de obicei transez destul de repede si in 99% din cazuti problemele astea in favoarea mea, ...nu mai discutam ca n-are sens....cat despre oglinda si masina..s-au dus..altele la rand, nu neaparat ceva fancy( nu e vorba de bani, care sunt, slava Domnului), ci ceva care sa-mi placa si sa ma simt eu bine

contra Insomnia eu am ceva impotriva de atunci de la mare, cand ma intrebau prietenii aia din Moldova care-i faza ca masinile lor parca nici nu existau...insomnia a luat premiile..din punctul lor de vedere pe drept..asta s-a mai discutat...nu mai are rost..hai ca iar ne certam si n-am chef, eu vreau sa-mi vad de masinile mele,

aa, si repet, nu vedeti ca din ce in ce mai multi incep sa-si puna semne de intrebare? poate ar fi cazul de o schimbare?

Michael 22-11-05 14:17

ce schimbare bytzule ??? ce ar trebui sa facem ? vreti sa ne conduceti voi ?

schimbarea vine acuma iarna...ne echipam cu cauciucuri de iarna :lol:

ba sa mor yo...mai rau ca tiganu esti...

AudiPerformance 22-11-05 14:19

deja discutia asta a degenerat mult prea tare... cred ca ar trebui sa va mai calmati .... se vede vena nu de alta :lol: :lol: :lol:

Bytzu 22-11-05 14:22

frate, poti sa nu te mai bagi gratuit in seama?..si sa incepi sa citesti si sa interpretezi in mod obiectiv, neluand-o personal ( club sau individ)?

nu-s rau dar cand am un punct de vedere de obicei mi-l sustin, cu argumente, pana la capat

Ford_V6 22-11-05 14:27

Quote:

Da cine shtie poate este adevarat ... INSOMNIA chiar nu a facut niciodata nimic pentru acest LIFE STYLE sa ii zic asha
Pai asta e si problema . . . insomnia si multi altii fac foarte multe pentru acest life-style . . . .din pacate a ajuns un life-style . . .

de ce nu bagati 5000 de euro intr-o masina de VTM sau 50000 de euro intr-una de grupa superioara si aratati acolo ce stiti ???? mai bine luam 7 subwoofere si ne dam seara pe magheru ca ne mai vede si vreo fetita . . . .e trendy nu ????

Eu nu spun ca unii sunt baieti buni sau rai . . .nu ma doare de unde au unii sau altii bani . . .ci doar ma doare cand aud ca unii sunt pasionati de curse sau de masini dar totusi transforma motorsportul in lifestyle.

supersev 22-11-05 14:39

cu alte cuvinte nu avem voie sa ne luam o masina pe care sa o facem un pic diferita de stock pt ca imi sare lumea in cap ca nu ma bag la vtm ?
e vreo problema daca pe masina aia am sunet si dvd si mai se agata si cate o fata pe magheru ? imi cer scuze ca nu sunt un autist gay ! iarta-ma te rog

Ford_V6 22-11-05 14:50

Quote:

vreo problema daca pe masina aia am sunet si dvd si mai se agata si cate o fata pe magheru ?
Bineinteles ca nu e nici o problema . . . si mie i-mi plac masinile aranjate frumos la exterior . . .sunt frumoase, dau bine . . .au si ele locul lor bine definit in treaba asta dar nu le mai ridicati la rangul de masini de curse . . .aia e ideea . .

Nu contesta nimeni calitatile masinilor voastre ( look, sound, gadgeturi ) dar cred ca trebuie sa se delimiteze bine granita dintre styling si tuning.

ducu 22-11-05 14:54

De abea acum realizez unde duce discutzia asta!!! :lol: :lol: :lol: :
De fapt vrem sa aratam cit de shmecheri suntem:
1. ono vrea sa ne spuna ca daca vrea ne dah capace...
2. Bytzu vrea sa ne spuna ca daca nu cishtiga el sau un prieten de al lui insemna ca fura \"arbitrul\"....HUUUOOOOO (ca la stadion....)
3. Ford_V6 vrea sa ne spuna ca daca nu shtiu sa-mi desfac motorul cu mina mea si daca nu shtiu (ce prost sunt) sa reprogramez ECU-ul mashinii in asha fel incit sa-mi dau jos momentul de deschidere al supapelor la vvvtl-i sunt un nepasionat al masinilor!!! :lol: :lol:

Trezirea va rog... gasiti-va un rost in viata altul de a fi rai.
De aia e romanul de cacat... ca in loc sa se uneasca pentru un bine colectiv se f...te in cur....SI NU, NU SUNT COMUNIST!

supersev 22-11-05 14:58

si cam ce ar trebui sa faca o masina pt tine ca sa fie de curse ?
tu consideri masina ta ca fiind de curse ?
eu asa o consider pe a mea ... atat timp cat bat masini care se vad ca si sport ...de ex astra bertone , hiunday coupe .... si alte multe bmw coupe si kestii de genul ...

EvLSant0S 22-11-05 15:04

Interesanta discutie ...
Cred ca-mi place unde duce .... :twisted:

Bytzu 22-11-05 15:04

Re:

2. Bytzu vrea sa ne spuna ca daca nu cishtiga el sau un prieten de al lui insemna ca fura \"arbitrul\"....HUUUOOOOO (ca la stadion....)

lasa vrajeala ca pana si in fotbal aia care au facut blaturi recunosc ca le-au facut..da alea-s aranjamente strategice...n-am zis ca la mare a fost blat, ci ca a fost ceva dubios...daca ma apuc acum de fabulatii as putea spune ca a fost o \" bunavointa\" din partea organizatorilor vis-a-vis de participarea Insomnia... oricum a fost, vedem la anul ce-o iesi

Ford_V6 22-11-05 15:05

Quote:

atat timp cat bat masini care se vad ca si sport ...de ex astra bertone , hiunday coupe .... si alte multe bmw coupe si kestii de genul ...
alea sunt masini care se vor sport ???? in ce film ??

ia incearca sa bati tu un opel speedster de exemplu . . .o masina relativ ieftina si frumoasa ???? Aia este intr-adevar o masina de curse . . . .

EvLSant0S 22-11-05 15:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"supersev\"
eu asa o consider pe a mea ... atat timp cat bat masini care se vad ca si sport ...de ex astra bertone , hiunday coupe .... si alte multe bmw coupe si kestii de genul ...

hyundai coupe cred ca e o masina care SE VREA ... sport ..
poate se si vede .. sport ..
dar .. plm .. 140 de cp .. la .. kilogramele ei ...

supersev 22-11-05 15:11

pe cuvantul tau ? si ferrari gaseste masini de la care sa si-o fure ... ia zi-mi tu mie ...asta inseamna ca nu e masina sport ???? si de curse ????
sau tu nu ai vazut filme in care ferrari si porsche si-o fura de la un fiat panda ?????
asa ca idee .. eu nu am avut pretentia ca masina mea sa fie cea mai rapida .. insa in momentul in care rup capul la ceea ce am spus mai devreme nu iti permit tie sa ma clasifici in nici un fel , ok ?

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning