![]() |
Re: Amenzi
"Deci nu-s asa rai militienii ... dar tot militzieni raman ! :P" -> depinde!
azi in jurul orei 11 am muscat si eu o amenda de 180ron [90 in 48 ore] pentru ca nu aveam actele la mine... eram in pauza si am fugit pana acasa sa iau ceva si imi uitasem portomoneul la liceu si mna, m-a oprit la spanzuratoare. |
am luat radar in slovacia 66 euro,jumate am platit pe loc,da eu nu stiu cum mi-o luat ei viteza ca nu aveau radar pe masina,oare dupa cat le-o aratat la ei pe vitezometru???ca o venit in spatele meu cu o skoda fabia combi,apoi nu i-am inteles nimic ce o zis atat o stiu zice in engleza "speed" si mi-o scris pe o foaie ca era limita 50 km/h si eu aveam 90km/h...
|
Quote:
|
iti spun eu, scuter!!
|
Quote:
nu vreau sa fiu rautacios dar nu cred ca ai doar ghinion :)) ce nr de inmatriculare ai? :))))))) |
Quote:
|
macar esti sincer ;)) de nr intrebam ca sa te pot saluta ... si apoi iute sa ma feresc :P
|
hahahahaaaa :))
|
Quote:
|
Quote:
mai hora amanam operatiuinea "DRICUL" ok?;;) |
Quote:
|
Si unde anume se platesc amenzile astea ? M-au filmat hapsanii azi si am de platit acuma ce sa fac :lol:
|
poi nu te-au oprit?
|
Ba da m-au oprit si mi-au facut proces verbal. Numa e prima data cand am de platit amenda :lol: Si habar n-am unde sa merg. Trezorerie? Politie? Scrie ceva in partea de jos da vag :lol:
|
poti sa platesti la primarie la voi
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning