![]() |
Re: Diverse discutii
Erau beti, pentru mine oamenii beti la volan nu reprezinta nimic!
|
Quote:
... vai d noi ceilalti...fraierii, cica ei... |
Strangerea la 8 la Petrom-Metro.Ne strangem ca sa ne adunam ca sa plecam la munte :D
|
8.....8 si ceva.......FIX....:)))
|
Ce ati mai facut ma la munte?Eu am luat o teleu cu Remus spre Ploiesit ca nu aveam ce face cu V-urile alea pe zapada aia.Plus ca la frigu ala imi faca nazuri si bateria de pe XPP-eu :D
|
eu am urcat cu ajutorul lui boby mom........ramasesem pe loc,am dat a 1-a.....m-am dat jos din ea si fumam o tigare:))........am ars-o de-a latu doar pe drumu spre parcare si am luat de vreo 3 ori niste gramezi de zapada:))......
|
da cam greu cu urcatu datorita conditiilor meteo nefavorabile am reusit sa urc singur in cele din urma insa am pus-o de-a latu in fata lu sacalu !:lol: incercand sa ocololesc "queen of drift" care tot de-a latu erau in postura echipajului "777 padurarii" :lol:
|
eu zic ca titlu de king of drift sa il dam lui skama....a pus-o de-a latu unde nimeni nu avea curaj.....chiar nici el...:))):)):))
daca vrea sa dea el explicatii ,bine....daca nu ramane la actualul...:)) oricum pt mine el este acum ca am fazut faza,care s-a intamplat chiar in fata mea...:)) |
1 Attachment(s)
..........
|
Mitsubishi Pajero (IMS-ul) a fost la inaltime aseara :P....si eu care vroiam sa plec cu Tweety..:))
|
Quote:
Bobi trebuia sa iei tarif ca nea Fane " 50 " ron pana sus la parcare !:lol: |
daca venea nea fane .. ne ducea la passhhhhhareea albasshhtraaa!!!
|
Quote:
A venit direct la mine cand montam automatul de "cafea" si a zis: - Hai boss, nu ma cinstesti, vreau si eu un pahar! Si l-am servit bineinteles. Licoarea este reteta mea proprie, nu suntem legati la reteaua de la Bucuresti. E o reteta noua si unica, bransamentul este al Ploiestiului si toti membri primesc gratuit "cafeaua". :twisted: |
"Team 777 Padurarii" Ramane la Conducere.... Momentan Plec din Ro. Ii Las Sarcina de a da Coroana "King Of Drift" Lui Jakalu....!!!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning