![]() |
Re: Diverse discutii
frate deja s-a dus vorba in oras..........sint prieten cu toata lumea dar pina la deschiderea torpedoului la HEL....acolo stricam prietenia...
torpedoul se deschide numai cu aprobarea lui BOBY MOM..... |
ai mancat guma si ai lasat doar ambalajul, sau ce? :))
|
Quote:
nu-i nimic, vineri il deschidem daca tot ai dezvaluit secretul acum!!! |
boss daca tot il deschid o sa mut presiunea pe pozitia 2.....pina acum am mers pe 1 dar s-a terminat rodajul......
vb de alta presiune...nu cumva sa va ganditi la presiunea in turbina.... |
jakal noi prieteni buni si nu spui nimic in legatura cu ce ti-ai pus nou pe HEL.
|
A alimentat cu beznina De la daia de la molllll.!!
|
Ho bai Teo ca nu mai dormi la noapte...
E presiunea in rotzi pe care o regleaza Jacalu din torpedou... Ajuta mult, mai ales ca presiunea e setata pentru liniutze, drifturi sau drumuri grele. Foarte tare shmekeria... |
oricum nu am cum sa dorm ca sunt de munca;asta e dar eram curios de tigan ce a mai facut la masina pe la buc. mi se pare
|
glumim....glumim.....dar daca boby mom e de acord sa va arat o sa vedeti inventi noi la urs si presiune de benzina la alegerea mea.....
daca nu.....o ardem golaneste........tot dupa posibilitatii...... deci se ingroasa gluma.............. |
Quote:
situle esti pretenu meu dar si dusman in accelasi timp......pe 400..:)) deci nu pot sa-ti arat........ca de altfel nici lui andrei nu i-am aratat...alt dusman....pe 400....:))) el e singuru care stia si se pare ca s-a spart.......dar discut maine cu el de ce s-a aliat cu fram....:))) |
Pe mine m-a sunat bobby si mi-a zis ce ai facut tu la masina tigane.
|
Quote:
Jakale, nu-i problema......ma revansez eu cu ceva!!! (un cauciuc tocit pt burn:P) |
Quote:
|
Mai trebuie sa lucram putin.Unul l-am eliminat din campionament,a ramas unu mai batran si siret.
|
Quote:
HEL-u a mers pe aceleasi modificari si i-a tras-o iar lui FRAM care a mai primit o modificare...:)):))......3-1........mai rusinos ca aseara......:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning