Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

amadeus_and 18-11-08 22:26

Re: Diverse discutii

Dedicatie pentru Donu...cu asa ceva vreau sa te vad...
http://www.bildon.com/catalog/Detail...av=6&SubNav=66

tng 18-11-08 23:14

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1872996)
Tu esti ok,shantzule,dar TNG-ul trebuie banat urgent si gasit alt moderator ca e pararel cu noi fratie.

fii mai explicit te rog frumos. nu mai vorbi asa fara sa ai un argument.
cum sunt paralel cu voi? eu ti-am zis tie frate ceva mai acum cateva pagini. ;)

Daca consideri ca nu-mi fac treaba corect - clic aici - https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/59269-reclamatii-moderatori.html

ps: daca mai ai ceva sa-mi spui, fa-o te rog intr-un pm,mess .. hai sa nu mai aratam la toata lumea cum si cat de des ne certam

jakal 18-11-08 23:34

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1873031)
Nu stiu ce aveti cu el , dar inafara de faza de acum cateva zile (sapt) el nu a mai moderat de cand sunt eu moderator...
Asa ca ar fii cazul sa il lasati in pace ...

ia uite frate cum se apara ei.....bravo boss.....

te-ai bagat sageata singur.......:lol:

tng 18-11-08 23:37

pai nu ma jakale, dar are perfecta dreptate. shantzu si inca cativa stiu de la inceput cum a stat treaba. e aiurea sa vezi totusi ca unu si altu zice asa, daca au o problema personala sa o zica in privat nu folosindu-se de alte chestii cum e faza cu moderatorul :|

jakal 18-11-08 23:40

aici asa e......

shantzu 18-11-08 23:53

De azi o sa fie un nou moderator.De azi o sa vedeti ce inseamna sa fie un moderator care isi face treaba pe sectiune.Noi 2 eram mai indulgenti...

humvee_mmw 18-11-08 23:59

dragutu si care o sa fir scela nu ne spui si noua ca murim de curiozitate?:rolleyes2

bobiMOM 19-11-08 00:04

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1873232)
De azi o sa fie un nou moderator.De azi o sa vedeti ce inseamna sa fie un moderator care isi face treaba pe sectiune.Noi 2 eram mai indulgenti...

e ursar sau zavragiu?:rolleyes2 (Laur vb tu acolo, nu e pb nu?):D

humvee_mmw 19-11-08 00:04

este din ploiesti?:lol:

aleks 19-11-08 00:48

nu va fi un nou moderator, ma alatur eu lor doar temporar. consider ca doi oameni care cunosc comunitatea sunt mai mult decat suficienti.
eu doar voi ajuta atunci cand se poate si cand e cazul, nu vreau sa va deranjez, nici sa provoc reactii dure.
vreau doar sa evit derapajele destul de mari care s-au produs pe sectiune in ultima vreme, despre care sunteti cu totii deacord ca s-au produs, indiferent cine le-a cauzat.
aveti in semnatura mea cateva lucruri pe care le consider importante, poate avetitimp sa le studiati, si sa le folositi, atat instrumentele utile voua(sectiunea dereclamatii moderatori) cat si cele utile celor care vacitesc postarile(topicul referitor la regulile de scriere)
am studiat azi toata ziua sectiunea voastra, e plina de multe, injurii, amenintari, multe postari pe langa, si asta pentru ca se posteaza mult, si sunteti useri activi.
nu rau, nu e nici bine, sper insa ca o sa ma intelegeti si o sa fiti deacord cu mine ca regula cea mai importanta, dincolo deregulamentele unui forum, dincolo de simpatii si antipatii, de bani, de influenta, de cat de bine dam cu pumnul pe strada, cel mai important lucru, repet, este bunul simt.
ne ghidam dupa el cu totii cand avem interes, sa incercam sa ne ghidam dupa el si cand suntem suparati, sau nervosi, o sa ne asigure o colaborare placuta pe sectiune si pe forum.
ce sa zic, spor la postat corect, va rog mult sa nu fiti agresivi in limbaj si in abordarea subiectelor, postati doar daca aveti ceva util sau constructiv de spus(genul de posturi din care cei careva citesc au ceva de aflat sau de invatat) si desigur postati la subiect, e tot ce trebuie ca sa nu fie nevoie niciodata de interventia vreunui moderator asupra continutului topicrilor pe care voi activati.
o seara buna tuturor

CobraArt 19-11-08 00:51

Deci,prietenii mei fiecare click pentru noi sunt mai multi bani pentru voi.
Enjoy.

aleks 19-11-08 00:53

la cine anume te referi CobraArt?

Strainger 19-11-08 15:13

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1867998)
intzeleg ca esti din iasi si pe acolo nu prea sunt serpentine;)
si acum sincer chiar nu ne interesa parerea ta de expert in domeniu...cred ca ai incurcat sectziunea,vezi ca aici e ploiesti nu iasi...hai bafta
vedetism....hm...asta e cuvant in moldoveneasca sau ce?ne cunoastem si eu nu stiu?de cand itzi permitzi sa faci afirmatzii gratuite la adresa mea?
ai fost vreodata pe posada?sa nu te duci ca e moarte curata:):):)

emh itzi dau masina mea si iau eu scuterul si o facem......
nu tzi se pare logic ca esti in avantaj chiar si cu bicicleta?;)

:2gun::chillpill:chillpill:chillpill:Pepsi pssssss

DRaCu' 19-11-08 15:31

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 1868334)
Straiger-eshti un strain printre noi.. noua nu ne plac strainii care dau sfaturi si fac pe inteligentii..fatzi frate bagaju si posteaza`n alta parte.. asta ar fi a2-a

Asa cum a punctat f bine Droopy, o sa te rog si eu inca o data sa ne lasi pe noi ( a se citi comunitatea 4tuning Ploiesti) sa ne vedem de-ale noastre, cu tot cu provocari si trasee montane....etc.
Stim noi mai bine despre ce vorbim, cat sa ne intindem la glume unii cu altii.

riv_gms 19-11-08 16:47

Guvernul a aprobat suspendarea taxei auto

Guvernul a decis miercuri suspendarea aplicarii taxei auto pentu masinile noi Euro 4, pana la 31 decembrie 2009, si trimiterea unei notificari la Comisia Europeana, in care Executivul va explica decizia luata, potrivit unor reprezentanti ai Executivului.
Seful Executivului a mentionat, in cadrul sedintei de miercuri a Executivului, ca va trimite Comisiei Europene o notificare in care va fi explicata decizia Guvernului, fundamentata in primul rand pe necesitatea pastrarii locurilor de munca. „Nu se pune problema protejarii industriei. Problema fundamentala este aceea a protejarii locurilor de munca. Consider ca este obligatia Guvernului sa protejeze locurile de munca", a declarat premierul.

Premierul Tariceanu a discutat miercuri dimineata cu presedintele Traian Basescu pe tema suspendarii taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi. Intalnirea a avut loc la Palatul Cotroceni si a durat aproximativ 30 de minute.

In timpul vizitei de luni la uzinele Dacia Pitesti, Basescu a adus pentru prima data in discutie posibilitatea suspendarii taxei de prima inmatriculare aplicabile masinilor noi, ca masura de stimulare a productiei la Dacia.

Ulterior, Tariceanu a declarat ca Executivul va aproba un act normativ prin care va suspenda, pentru o perioada limitata, aplicarea taxei auto pentru masinile noi. "Masinile second-hand au omorat vanzarile de la Dacia si le vor omori si pe cele de la Ford. Atunci, cea mai eficienta masura este suspendarea importurilor prin anularea taxei pentru masinile noi. Practic, pastram taxa pentru masinile second-hand", a declarat luni Tariceanu.

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning