Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

eMH 16-11-08 16:21

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by humvee_mmw (Post 1867333)
tovarasele e-MH care oi fi tu ala cind te adreszi aici orcui dintre noi sarim toti eu tiam spus ce detin si team provocat primu ai fro problema? si stai parcat ca nu esti la NFS2 :rolleyes2 :lol:

mda...uite...nu stiu cum sa iti explic,ca vad ca oricum nu intelegi !
problema e ca nu am de gand sa imi bat capul cu nimeni. a zis cineva mai sus de o cursa de la benzinaria din bariera pana la cea de la km6,si i-am zis ca ma bag si eu cu scuterul.
tu...nu stiu de ce trebuia sa te bagi in discutie :|

si asta cu nfs-ul....e irelevant,ca sunt 3 sferturi din utilizatorii forumului care se joaca jocuri pe calculator,nu stiu de ce te-ai trezit tu sa te legi tocmai de mine !

CobraArt 16-11-08 16:37

Fratelo,acu pe bune tu nu aveai ce cauta in discutia intre Taz si Bas.Ei sunt cu masinile,tu esti pe un scuter,nu vad nici o legatura intre ele.Asa eram si eu la inceput incercam sa ma bag peste tot,dar mi-au mai dat omenii peste nas si mi-am revenit.E cam si cum eu ti-as zice tie sa te dai cu mine cu motoru pe 400 de metri.are vreo relevanta,vreo logica?NU,deci?

eMH 16-11-08 17:06

nu compari un GSX-R de 1000 fix cu un scuter de 49...dar eu cred ca le fac fata in trafic,si de aia m-am gandit ca ar fi interesant sa ma alerg cu ei.
nu am vrut sa ma bag aiurea,dar credeti-ma ca in trafic,si pe traseu cu viraje nu am gasit pana acum vreo masina sub 100 de cai care sa ma faca...
pe traseu virajat am facut ceva loganuri 1.6 16v,BMW-uri 316 (pisici) si alte jucarii.
asta probabil din cauza ca cei mai multi se tem sa intre cu viteza in curbe...
si daca ar fi trebuit sa primesc un refuz,ar fi trebuit sa fie de la taz...zic eu :|

oricum...daca nu vreti sa va alergati...nicio problema ! (oricum vine frigul,si e cam naspa cu scuterul)

kok-206 16-11-08 17:08

nu e nevoie de masina de peste 100 de cai sa te faca...e nevoie de 1 sec de neatentie..si ai mierlit-o...

Skma 16-11-08 17:19

scuteru e cea mai sigura masinarie din lume in caz ca ajunge pe marginea prapastiei isi ia zboru !

Ma dau eu cu tine pe ploaie!:lol:

CobraArt 16-11-08 17:43

Tu chiar nu intelegi ca nu au cum sa compari un scuter cu manevrabilitate lui,cu agilitatea lui,cu dimensiunile lui la o ora de varf cu o masina.Nu exista comparatie cu asa ceva.Aici era vorba strict de masini,nu este logic ca tu o sa ajungi primu,mai e nevoie sa te refuze cineva?Daca vrei adrenalina ia o masina sau un motor si ducetzi va pe posada.Nu in trafic cu un scuter si o masina,lol ma faci sa rad.

jakal 16-11-08 20:23

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1867380)
Facem si noi ceva in seara asta?

eu am bagat cozonacii la cuptor...............

negoitacata 16-11-08 20:29

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1867539)
scuteru e cea mai sigura masinarie din lume in caz ca ajunge pe marginea prapastiei isi ia zboru !

Ma dau eu cu tine pe ploaie!:lol:

Ce bine ai zis......si mie mi se par cele mai nesigure.........eu pe ploaie nu merg pe moartea pe 2 roti .....cu motoru e altfel dar cu scuteru:|

T@zMania 16-11-08 20:57

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 1866983)
Doamne cata teribilism zace in uni frate, mi se pare ca uni vor sa se afirme si nu stiu cum sufera de vedetism, stai frate in banca ta cu Posada ta da unde te crezi man in 2Fast2furios sau in alte filme.
Cunosc o multime de oameni care au 50 60 de ani de experienta in domeniul sofatului caci cu asta se ocupa si poti sa le dai miliarde ca nu se baga la asa ceva, poti sa ai tu si ultimu model de Ozn cea ce spuneti voi de Posada este Moarte curata!

Respect all!!

intzeleg ca esti din iasi si pe acolo nu prea sunt serpentine;)
si acum sincer chiar nu ne interesa parerea ta de expert in domeniu...cred ca ai incurcat sectziunea,vezi ca aici e ploiesti nu iasi...hai bafta
vedetism....hm...asta e cuvant in moldoveneasca sau ce?ne cunoastem si eu nu stiu?de cand itzi permitzi sa faci afirmatzii gratuite la adresa mea?
ai fost vreodata pe posada?sa nu te duci ca e moarte curata:):):)

emh itzi dau masina mea si iau eu scuterul si o facem......
nu tzi se pare logic ca esti in avantaj chiar si cu bicicleta?;)

eMH 16-11-08 21:03

in sfarsit am primit refuzul de la cine era normal sa il primesc...
ok,nicio problema,atunci ne alergam cand pun mana pe masina :)
(sper ca atunci sa nu ma refuzi)

ph88bas 16-11-08 21:11

ptr bass-ul
tzi se pare teribilism o cursa contra cronometru pe viraje?mie mi se pare teribilism sa mergi cu o masina care sta sa se destrame la o plecare mai puternica de pe loc....

deja incepi sa ma jignesti aiurea.....cand tu de fapt nu ai nici o treba cu mine......acelasi lucru l-ai facut si cu Droopy acum o sapt la sala...
deci.....k sa iti scot figurile de mare sofer din cap.....vi si ne dam pe orice traseu virajat pe uracare care sa fie uscat...nu pe coborare ( k nu sunt bolovan! ....mercic adi!) si facem jocul cum vrei u...punem si ceva la mijloc K VAD K TE-AI UITAT LA PREA MULTE FILME!

si nu stiu a cui masina se dastrama....nu cred k ai vaz masia mea sa ii cada farurile...dak nu erau prinse cu banda adeziva...capota si altele

kok-206 16-11-08 21:42

doar atat puteti baieti?...vreau sa mai vad lupte....verbale...hai taz hai bas:D:D

T@zMania 16-11-08 21:47

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1868038)
ptr bass-ul
tzi se pare teribilism o cursa contra cronometru pe viraje?mie mi se pare teribilism sa mergi cu o masina care sta sa se destrame la o plecare mai puternica de pe loc....

deja incepi sa ma jignesti aiurea.....cand tu de fapt nu ai nici o treba cu mine......acelasi lucru l-ai facut si cu Droopy acum o sapt la sala...
deci.....k sa iti scot figurile de mare sofer din cap.....vi si ne dam pe orice traseu virajat pe uracare care sa fie uscat...nu pe coborare ( k nu sunt bolovan! ....mercic adi!) si facem jocul cum vrei u...punem si ceva la mijloc K VAD K TE-AI UITAT LA PREA MULTE FILME!

si nu stiu a cui masina se dastrama....nu cred k ai vaz masia mea sa ii cada farurile...dak nu erau prinse cu banda adeziva...capota si altele

fiecare dupa posibilitatzi.....eu am bagat in masina acum cam cat vrei tu pe a ta sa o vinzi..... era normal sa arate asa dupa o tamponare....;)e duminica noaptea acum,ce zici ne bagam?luam doi martori cu noi....astept un semn de la tine
si un sfat prietenesc....nu cred ca am ajuns sa ne tragem de sireturi.am facut o provocare,m-ai luat la misto cand eu am vb serios si normal ca te-am luat si eu in balon....
nu te intinde mai mult decat tzie plapuma...
si cu asta am incheiat ca nu imi place sa vb mult prost si fara rost,ai ceva de vb cu mine te astept face to face nu ca P I Z D E L E in spatele tastaturii;)
ce inseamna frate sa fii baiat bun sa vb frumos cu totzi si incepe sa te ia lumea de papagal....
sa-mi bag picioarele daca imi vine sa cred unde s-a ajuns.....
basule astept un raspuns la pm care tzi l-am trimis si dupa raspunsul ala ''te rog'' sa incerci sa te concentrezi la cv care le spui la adresa mea....
nu ma cunosti indeajuns de mult sa itzi permit sa ma iei la misto...

kok-206 16-11-08 21:54

nu vreti mai bine sa facem o conferintza on line pe mess?..aici asteptam cam mult...pierdem mult tip si el costa, nu?

ph88bas 16-11-08 22:33

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1868155)
fiecare dupa posibilitatzi.....eu am bagat in masina acum cam cat vrei tu pe a ta sa o vinzi..... era normal sa arate asa dupa o tamponare....;)e duminica noaptea acum,ce zici ne bagam?luam doi martori cu noi....astept un semn de la tine
si un sfat prietenesc....nu cred ca am ajuns sa ne tragem de sireturi.am facut o provocare,m-ai luat la misto cand eu am vb serios si normal ca te-am luat si eu in balon....
nu te intinde mai mult decat tzie plapuma...
si cu asta am incheiat ca nu imi place sa vb mult prost si fara rost,ai ceva de vb cu mine te astept face to face nu ca P I Z D E L E in spatele tastaturii;)
ce inseamna frate sa fii baiat bun sa vb frumos cu totzi si incepe sa te ia lumea de papagal....
sa-mi bag picioarele daca imi vine sa cred unde s-a ajuns.....
basule astept un raspuns la pm care tzi l-am trimis si dupa raspunsul ala ''te rog'' sa incerci sa te concentrezi la cv care le spui la adresa mea....
nu ma cunosti indeajuns de mult sa itzi permit sa ma iei la misto...

taz...vb de parca ar trebui sa vb cu tine cu dumneavostra...cand u ma iei la misto aiurea....
zici k u ai 50 de ani si eu 14!
O sa vb si face to face sa ne lamurim...dar suntem in locatii diferite!
ok...accept provocarea ...dar pe USCAT si pe URCARE!
CU MARTORI CU CE VREI U!

P.S POASADA SI TIMISUL ERAU UNDE SI SE DADEA CU SARE!
DECI...CAND E USCAT,,,,,,,FACEM SI TREABA ASTA.....!

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning